Thursday, April 11, 2013

Update stock; Sissy closet

Sekali lagi keje nak promote je. Now kami dan update lagi banyak dekat Sissy Closet tapi aku just letak satu kaler untuk satu pattern kat bawah ni. Kalau berminat nak tengok lagi banyak kaler and pattern baju bawah ni boleh like page sissy tu yeeeee :)


PRICE : RM 35 INCLUDE POSTAGE
CODE : TP 001
SIZE : Fit to S-L
MATERIAL : COTTON 
STATUS : AVAILABLE



PRICE : RM 35 INCLUDE POSTAGE

CODE : FC 002
SIZE : Fit to S-M
MATERIAL : CHIFFON
STATUS : SOLD OUT



CAT PARSIAN SINGLET (EXCLUDE CARDIGAN)
PRICE : RM 28 INCLUDE POSTAGE

CODE : CS 003
SIZE : Fit to S-M
MATERIAL : CHIFFON
STATUS : AVAILABLE



 PRICE : RM 35 INCLUDE POSTAGE

COLOUR : BROWN
CODE : CS 001
SIZE : Fit to S-M-L
MATERIAL : COTTON 
STATUS : S0LD OUT




PRICE : RM 3O INCLUDE POSTAGE

COLOUR : YELLOW
CODE : SP 006
SIZE : Fit to S-M-L
MATERIAL : COTTON 
STATUS : AVAILABLE



PRICE : RM 45 INCLUDE POSTAGE
CODE : LD 001
SIZE : Fit to S-M
MATERIAL : CHIFFON
STATUS : AVAILABLE

Ni semua just contoh je tau. Korang nak lagi best dan kepuasan maksima bolehla like page kami dan tengok sampai berkenan. Selagi tak berkenan jangan g mana-mana. HAAHHA. Okelah like tau, kalau berminat boleh contact kami.


6 comments :

shameel Iskandar said...

Wah Ecah smakin maju skrg. Selamat maju ya.

diana said...

eh..akak dah like ke belum ye...tak ingt lak..:P

Ecah Mashuri said...

akak belum likeee.hahaha..like2.like2222

Amanina said...

suka baju peplum tp xbeli pon lagi.

Nurul Aisyah said...

tribal pattern cantik...tp ecah x sesuai la pakai...huhu

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/