Wednesday, March 27, 2013

Sissy Closet

Haluuu. Hari ni kan rasa macam tak sibuk je, dengan itu aku menyibukkan diri untuk promote kawan aku punya bisnes online shopping. Harap dapatlaa sikit-sikit untung, mana tau diaorang nak belanja cendol ke ape ke. haish tengok tu la. Ikhlas tak ikhlas nak promote ni ecah hoit. Tak-tak kita memang ikhlas, niat nak tolong kawan, korang pun tolong jugak eh. support my friends ye. 

Sissy closet ni ambik daripada perkataan sister, maksudnya diaorang bergabung  untuk wujudkan bisnes neh. Yele side income, yela student brapa sangat la dapat ptptn kan, kalau dapat punn terrrbeli henfon plak, eh *terasa*. HAHA.

Serius diaorang punya harga sangat affordable, bila diaorang nak jual mahal sikit mesti aku akan bantah, pendapat customer always right ye dak? Memang sangat murah dia jual nak compare dengan blogshop lain. Ada yang harga sampai RM 69.90 untuk peplum tribal ke apa. Memang pitam la untuk pembeli kan. Niat nak menjual pun kena elok. Setakat ni baju diaorang serendah RM 26- RM45 kot kalau tak silap. Kira masih mampu milik la. Tak ada yang sampai  RM50 pun. 


Peplum fishtail neh dalam harga RM30++ kot. RM 38 or 39 kott. Tak konpem. Nanti korang tengok eh dekat album diaorang. Semua masih available lagi. Selalunya peplum yang labuh belakang ni kan orang jual sangat mahal. Sampai RM 50 lebih pun orang sanggup beli lagi. Dahla exclude postage pulak tu. Yang ni dah include postage. Berbaloi.:)


Peplum stripe is soo inn sekarang, sangat cantik dan sopan. Tak dela singkat sangat. . Memenuhi kriteria sopan dan sweet.


Yang ni material chiffon tak silap. Dahla full lining, takde la kain nipis dan terpaksa pakai singlet ke apa. Material sangat cantik. Dan yang bestnya dia punya harga around RM 30++ jugakk.. Mana nak dapat kalau material yang dah lining dengan harga tu sekarang?

Haih terpanjang pulak. Kalau berminat boleh like page SISSY CLOSET  
Atau boleh terus deal ngan diaorang.

Pm  Email: sissycloset6@gmail.com 

SMS/ Whatsapp / Viber: +60179001105

Instagram: sissycloset06

13 comments :

Khai♥Rin : anies said...

Free saiz ka?

Ecah Mashuri said...

@Khai♥Rin : anies ye.. tp fix to s hingga m. kain dia strch.

che'pi said...

wah... sangat murah... boleh tlg promote kt kwn2 kaum hawa sy jua...

Ecah Mashuri said...

@che'pi Plisss promote. Hehehe... :)

- G C - said...

lawa weh.. tapi cam tak muat dengan diriku ini yang mengembang lepas beranak. hahaha

Ecah Mashuri said...

@- G C - yeke?? ecah tgk maintainn jekkk :)

M a W a D D a H said...

ingatkan echah td wat bisnes..peplum? ermm..belum try pakai lg.ntah sesuai ker x..hehe..

jap gi usya..hehe

lame tak bertegur sape ye...masing2 busy...hehe

Rasp said...

as salam...
thx singgah blog akak...

bagus lah tolong kengkawan...
betul tu kkdg bila tgk harga tinggi...
pelanggan lari kan.....
tapi tu lah....
ahkak ni body teramatlah 'comel' kan...
takut nak beli online....
huhuhuhu rugi akak...

Cik TeN10 said...

Ecah ! Ko ade bakat utk jd promoter la weh :p aku bru je dok usha2 peplum tup2 singgah blog kau bkn main punya kaw ko promote ek :p

Amanina said...

cantik2 semuanya.. saiz M ada tak?

Ecah Mashuri said...

@Cik TeN10 hahaha. ni la sbb aku sygg ko tinn..sbb ko sorang je nampak bakat aku..wkakakaa

Ecah Mashuri said...

@Amanina xde kak.dia free size.tp fit to m la.lau suka yang agak shaping bleh je sis

cikpinky said...

ecah..nak....belikan utk bella satu.hadiah bufday yeeee :P