Saturday, April 28, 2012

Akhirnya tamat sudah :D

Assalamualaikum.=]
Hui hui hui.Sayang ku belog sihat tidak?rindu aku ke tidak belog uit?Dah lama tak bukak newpost pun da bertukar wajah.waa..canggihhh.HAHA.

Now sebulan duk rumah aku sudah jadi bibik berwawasan,mencapai ciri-ciri wanita berkerjaya tapi tidak melupakan asas-asas keperluan rumah tangga.Contoh;belajar masak,mencuba segala resepi baru,mengemas rumah,membasuh baju dengan pakej jemur dan angkat segala mak nenek kain,dan tidak dilupakan proses mengemukkan badan serta mentidokan diri.Enak seyh!tapi macam dah boring dah.Nak habiskan 5bulan lagi baki cuti boleh kejung.

Semalam check result last sem. Macam-macam perasaan ade, yang aku takut skali tetiba last sem repeat.Haish.Risauuuu.Tunggu kemain pukul 12 nak check result punya pasal,last-last aku tertido jugak.Nasib baik dalam pukul 2 yuni mesej suh check.Dia da check.Aku dengan perasaan malas bangun la jugak.Dan alhamdulillah.lulus semua.Walaupun result tak adelah tinggi sangat.Yang paling best skali result aku,kila yuni dan antik sama.HAHA.ni berkat kite berempat duk main 'sapa dapat jawap soalan dapat minum air free'..
Gambar selepas paper last part 6.Hari terakhir di uitm Mache.<3
Ni boleh dikatakan sebagai gambar family,susun yang tecik-tecik duk depan.yang tomey tomey(besar2 :p) duk belakang..10 orang ni kawan sampai mati.InsyaALLAH.Walaupun akan terpisah time degree nanti aku harap hubungan kita tak akan putus.Aku sayang!sayang korang sampai mati.Housmate,besties,kadang-kadang jadi musuh pun koranglaaa.time-time pedajal besday sesapa.sorang-sorang jadi jahat gilaaa.HAHA.


Hadiah kita semua.Aku jaga elok-elok si coco dan en tulang.janji :)

9 comments :

CIK TOM said...

tahniah!nanti tunggu konvo je..echah plan nk futher study o keje pasni??

MiMiEy :) said...

tahniah akak :D

Uncle Jonni said...

congrats beb... huhu

fiezah91 said...

tahniah wei.kih3x. selamat belajar mengemas rumah.ekekeke

diana said...

tahniah...
silap2 dalam masa 5 bulan ni jadi bini orang..
hehehehh

Aishah Zin said...

cik tom-further ag sis.bln 9 neh masuk deg.:)

mimiey-macih dear :D

uncle jonni-macih2.mana hadiah?wahaha

fiezah-wehhh...ak boring glerrr.jum mesej.:P

akak diana-heheeeh.xdelah sis.xde calon lg.waakkaka.

Qu azniza ;) said...

lama x dtg cini.pekaba echah

aLya maNip said...

mak aii..da cam bakal ibu berjaya da ecah..hihi

yaNa said...

tahniah!
berbaloi2 usaha selama nie kan.. ;)