Thursday, March 1, 2012

End of Part 6

Assalamualaikum=]
Lama betul blog tak berupdate. Dan mungkin ini last update sebelum aku privatekan belog ini untuk satu masa yang aku pun tak tau lama ke tidakk, yela belog tak berupdate berbulan-bulan.Eloklah kita hide kan dulu ye. 

Semalam sudah last kelas untuk semester terakhir.InsyaALLAH kalau lepas semua subjek lah. Nak cakap officially tu tak lagi sebab exam pun belum lepas lagi.

Dekat 3 tahun kat sini rasa macam-macam hal dah berlaku,ada sedih,happy,kelakar,benda bodoh,benda luar jangka da ye rasa sedih nak tinggalkan machang ni, especially nak tinggalkan kawan-kawan.:').Yela degree nanti mungkin dah tak sama-sama lagi,semua dah ada course pilihan masing-masing.

Berkancil 7 orang sekali lagi.,.Sejarah berulang *link*

peace ye!kite dah nak cutiiiii...hohooh :)

7 comments :

Cik TeN10 said...

erkk ko nk pegi mana pulak ecah ?? pape pn all the best.. =)

akema yazid said...

chah!!!
kenapa??
mengapa??
apakah??
argghhhhh!!








btw, goodluck utk exam. :D

- GC - said...

nanti sambung la degree sama2. harap lulus dengan cemerlang ye..... seronoknya dah abeh belajar. ;p

syafiqakarim said...

alaaa...asek asek bz.
sobsssss.
ok.goodluck dlm apa pun.
tc.

Mario said...

ooo...tahniah le dah abis bljr...smbg lagi eh.bagusla...good luck eh..

DuniakuAbstrak said...

7 org?

haihh

CIK TOM said...

tahniah dh abis blaja..slmt berkonvo nanti..

lm ciktom xjenguk sini..blog makin cun..