Sunday, October 2, 2011

RAUDAH- solusi lengkap keluarga.

Assalamualaikum..=)

duapuluhlima haribulan harituh tamat la sudah final exam aku untuk semester lima sem ini. Maknanya aku dah seminggu bercuti dengan jayanya. Perghhh.. Gembira hanya aku dan ALLAH sahaja yang tahu (hamboi ayat) , Betul-betul terbeban semester nie. Sem depan dah semester akhir . Cepat jek masa berlalu kan? Sebenarnya sem ni memang boleh dikira dengan jari je berapa je entri aku, Huuuuu.. Mana taknya sibuk dengan buat magazine,kad kawen ,kad bisnes , research , presentation , test , Programming , asemen , article review , haishhh.eh tetiba sebut balik jadi berat kepala walaupun dah lepas dengan nak kata jayanya tak la jugak nyaa.tapi lepas lah semua walaupun punyalah serabut ..keh keh. ALHAMDULILLAH =)

So, walaupun dah basi la magazine kiteorang neh, sebab tak sempat nak letak dalam blog. Tapi aku tak kiraaa ! aku nak ceghitaa jugak yang ni.punyalah banyak story mory sepanjang sem lima nih aku tak sempat nak tulis . Rugi benor , kenangan nie kalau tak tulis takut lupa. kannnn?
Dan aku rasa buat majalah neh kiteorang banyak gila habis duit . Kena reject mula-mula tuh . Lec aku yang ni memang pentingkan kesempurnaan sungguh, Tapi salah kiteorang jugak sebab ada content dalam tuh yang dia suruh tunjuk dulu tapi main print jek.heeee...

cover depan. Irma hasmie wehh..aku tiba-tiba jadik minat dia.serius cantekkk =)

kiteorang punya group buat magazine.

isi kandungan


wei.malas dah nak letak caption.mukadimah tadi panjang sangat.malas da nak menaip ;p


aku letak dua je content yang dalam magazine tuh. Banyak lagi yang tak tepek kat sini, Penat nak tunggu upload. Habis 3 bab cerita korea baru siap upload neh tau. Nanti lain masa aku try upload balik.tercinta sungguh line rumah aku neh. Sayang line sayang line ,muaahrrrrghhh-_-



lastly ! tadaaaaaaa.....
majalah yang dah siap.tapi siap di reject la.huhuh...yang terbaru tak sempat nak ambik pic la pulak sebab tengah malam baru siap print.wuwuuww...




8 comments :

fiezah91 said...

aha, dahsyat la ko cah. pasni boleh buat utk aku lak ni.ekeke :P

sugar2 kapas strawberry said...

wow..leh jadi editor nih

DuniakuAbstrak said...

glemer gila..wakaka

diana said...

lama nya tak update blog..
nak masuk blog ni tadi jenuh tersangkut kat sarang labah2..
heheheh

tuan blog said...

fiezah syg : ko nak buat ape?bisnes kad?kad khawin?no hal.tp snggup ke byr mahal sikit?hahahahaa

cik stoberi: hahaha..mana leh lg la sis.xpasss.haha

ayul : dasaaarrr ko.masuk2blog org nak perli.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

JIJI YU said...

phewwitt demo chah..loni wat majalah siap nah..terbaek..

Cik TeN10 said...

ko mik kos pe wehh ? buat magazine lagi.. kerlasss !!!

aLya maNip said...

lepas ni leh la ecah wat giveaway..hahaha