Friday, August 19, 2011

Cak !:)

Assalamualaikum.=)

Kalau di bilang-bilang tarikh daqn waktu hampir 21 hari aku tak update blog.ampunnn.pencapaian terkini  yang memang jarang-jarang berlaku.Aku kalau boleh nak sangat update kencang-kencang macam selalu-selalu.Macam time sem dua n sem tiga.Duk sem lima ni memang tak sempat sangatlah.Keje tuh tak delah banyak sangat ,tapi still tak menyempat jugak.
Hey! comey tak kucing neh.Namanya Ning,Kucing sebelah rumah.Jiran kiteorang nih kiteorang tak kenal pun lagi sebab dia baru pindah.tapi kucing dia dah macam kucing rumah ni.Pantang nampak pintu terbuka sikit.mula nak bermanja-manja.

Ape pun selamat hari raya eh semua.Tak lama dah tu.Ampun maaf kalau aku ade tersalah kata or ape ke.Cayang semua.heeeeeeee~=)



16 comments :

zati embong said...

alolo bermanja2 dgn kucing.hihi

soffea said...

cak ku cakkkk :) hehe. echah. miss. mishhh..


kucing comel.sis suke kucing~

James Alexander said...

si kuning mengada-ngada ye... hehehe...

sugar2 kapas strawberry said...

kucing oren..heheh.lama tak singgah sini.

Abang Jonni said...

cakkk jugak!!! huhu

Aida Azryn said...

hehe.. wah nama kucing tu 'ning' ye? :B

diana said...

comelnya..
dua2 comel..
heheheh

cik sue ;) said...

nsb bek ade kuchen tu. klu x kompem ko xhapdet blog kan..?agaga

d_LA said...

ni mesti nok update lps raye pulok ni..hehe..
rase nok culik je ning baizura tuh..grrrrr..omeyy!!!

selamat hari raya la chah oii..hehe..

DuniakuAbstrak said...

cayang semua tu termasuk aku lah jugak kan?

oohhhhh *peluk bantal

esul said...

comeinyo kucing tu! ~~

fiezah91 said...

uit cah.. ko buat kucng tu mcm baby lak ek.

ishiko said...

ahhaai ning

Qu azniza ;) said...

selamat hari raya echah. lama x dtg sini..

laskar pelangi said...

siyes comel meowww tu..gebu jerk~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ekor ning pn comel.selamat hr raya ecah