Sunday, October 9, 2011

jalur lebar yang tak berapa melebarkan dirinyaaa pun

Assalamualaikum=)

melihatkan bertapa tercintanya line rumah ini kadang-kadang rasa mahu mengeluh. Lebih-lebih lagi jika hujan. Line celcom henfon pun tak ada, inikan line broadband. Punyalah beratus kali reload. Time duk machang line laju keje banyak. Time cuti dua bulan tak buat apa-apa line slow. Haish. Tak ada jodoh nak blogging agaknya =)

satu bar pun payah. Tak taulah kenapa kadang-kadang oke. Memang kampung aku kampung paling sucilah dari dunia online. Bila line ada je bertubi-tubi berlumba-lumba mesej masuk, terutamanya mesej dari IDD ke ape, duduk sempadan ni begitulah, asyik masuk line siam aje... Tapi sayanglah pulak tuan empunya diri ni dah lama tak topup. Kredit sekarang pun dah luput tarikh. Jadi banyak mesej pending je tak berbalas.

begitulah ceghitanya kenapa saya jarang berblogging sekarang ini , eh bukan sekarang jugak, beberapa bulan belakangan ini , komitmen sebagai student makin bertambah , time cuti komitmen mengepam badan makin rancak , mana ada masa nak blogging , nak tunggu line reload lebih slow dari kekura. Agaknya kekura pun pandang slack pada broadbandku ini.

tapi saya tak kisah tak dapat blogging walaupun sedih la jugak barang secebis dua, rindu pada blogger-blogger kesayangan sebenarnya , tapi tak apelah asalkan dapat berehat sakan dua bulan ini :D

21 comments :

ahsfantasy24 said...

tak trlebar la tu kotnye..
huhu lame ngat da xmai cni kn,
da mkin comei blog :)

maCy said...

hiks hp saya pn spesis tu juga

MerLe said...

semalam tade line...huhu..sadis je rasa..

DuniakuAbstrak said...

takpe..ada line nnt on9 ler

Bluewendy said...

fuuhhh!! tukar jek line siam.. hehehe..=.=' sabor jek la

syafiqakarim said...

patut lah tak reply msg i.haha
sabo je lah kann

Aida Azryn said...

wah banyaknya mesej? :B

MiMiEy :) said...

mmg susah kalau x de line ni,
mimi kalau balik kg susah nak dpt line,
tp nsib baik guna no celcom,

ehem, rindu mimi x ?
hahaha

fiezah91 said...

huyooo.byk msj ko cah. ramai peminat tu hantar msj. haha

ecah mashuri said...

ahs-huuu..tula jrg dh memyinggah.ecah pun da jrg on9=)

macy-huuuu...spesis ni mdh jga.

merle-ooo.skg da oke?

ayul-yela yela jgn la marah-_-

bluewendy-hehehe..line siam boleh pkai kt sini jelah.kalo mchg dah xde coverage lak.

iqa comey-hahahah..tula u. call la i.ape brg msg2;p

aida-hahah..msej IDD tu bnyk

mimiey-oo.kmpg mimi ktne?eh mstla dlm list.dahla org tuh bru bkk blog balik.heeeee

fiezah-ramai xramai.tp semua pakwe siam r.hensem weh..hahahaah.

Cik TeN10 said...

dua bulan tu.. pam badan ckop2 wehh.. haha

Mama Gee said...

byk gilerr msg masuk...

Si gadis bunga said...

line ok sikit jgn lupe berblogging ye? banyak dah ketinggalan. hehe

aLya maNip said...

mak aiii...smp 79 msg tu.. ni memg kes line parah k kes ecah malas baca msg?hehe

zati embong said...

woh bnyak gle msg.aduh kena bnyak bersabar 2 echah.xpun try cmplain skit kat cel suh lebarkan sayap.hihi

ecah mashuri said...

tin-sbnrnya niat nak diet.tp ade pengepam je kat umah.redha jelah wehhh.hahah

mama-mesej pkwe thai tu sis.;p

anis-iya insyALLAH.mmg nak blogging sgt2.rinduuuuu

sis alya-hahaha..nk bc malas punye jugak.

jat-hahah..entah bilelah.sabor jelah-_-

Wan Collection's said...

kesian ko chah, pki unifi la. lajuuuuuuuuuuu..

ABU said...

hahaha sabo je la..

CIK TOM said...

selamat bercuti yunk..xpe nanti line ok boleh berblogging ye..ciktom time stdt cuti la br dpt berblogging lebih masa ckit..heee

psst byk mesej masuk..sape mesej tue?hik3 ;)

DuniakuAbstrak said...

bila masa ai marah yu?.. haha

ecah mashuri said...

akak wan-mmg berkenan sgt dah ngan unifi tuhhh.ehehhee

abu-hahah.sabar

ciktom-heeee...yela miss.miss kire elok2 tau markah sy;)

ayul-haha.mcm marah je bunyiknyaaa.