Thursday, July 28, 2011

terima kasih awak !:D

Assalamualaikum=)
since dah lama aku tak blogging nie.nak post jugak la entri barang sedikit dua.HEHE.sebenarnya short updates ni nak ucapkan thanks kat fiezah sayang neh sebab dah pos hadiah.kononya sebab aku dapat teka teki dia.tapi aku anggap kau bagi kat aku sebab ko sayang aku lebih.boleh?hahhahah..terperasan sudah.

teng teng tengggg...dapat hadiah ohhh..huhuh..dah lama sampai kat rumah nie.tapi aku pulak duk u,sekarang baru bleh updates pasal ni.korang nak tau aku dapat ape?
.


.
.

.
.

,
.
.
.
.
.


perghhhhhhh..dapat hadiah kereta kauuu..siap berkunci lagi.HEHHEHE..eh konfirm ke kunci kereta macam tuh?tak adelah.fiezah bagi aku gitar tuh.cantik kan.dari sarawakk nun jauh disana tuhhh..thanks sayang! aku sukaaaaaaaaa.:)lain kali bagi lah lagi.hehehehe.cepat-cepat aku letak dekat kunci motor cabuk aku tuh.

mak aku cakap dah orang bagi nih tak kan tak mau balas kan.aku cakap nantilah.kalau ade idea nak bagi ape aku terbangkanlah ke sarawak.HEHEHEH..fiezah!!!!ko nak ape wehh?cepat cakappp...

19 comments :

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tahniah...

bunbun said...

gitar? oh keychain tu. lame ek meghilang? hehehe

d_LA said...

best2 dp adiah..

echah, akak pos doh, tp xyah wat entry deh..saje2 je bg tu..hehe..

JIJI YU said...

mu g aloh kuwano la echah

bujal X said...

keh keh~~tu kunci motor la~

diana said...

akak pun nak bagi kat kamu sesuatu ni.
sila bagi alamat kat facebbok akak ye.
akak tunggu!!!

Cik TeN10 said...

ecah.. utk aku takde ke ecah?? nahh aku bagi kau kasih dan sayang.. hahah >.<

IMANSHAH said...

kans..

sayang menyayang gitew

fiezah comel said...

err..eceh. ecah perasan.ekeke. weh weh.. tapi memang ko teka dah btl. aku pun da janji nak kasi kalo ko dpt teka btl kan kan kan.huhu.. terima la seadanya.tu je aku mampu.nak kasi keta tak mampu lak kat ko.ekekeke :P

YOUsoF said...

Gitar ke gambus tu Cah?


tahniah ye.. ;)

Raji and Yeen said...

comel nyer..huhu..nk gak

Solihin Zubir said...

huh! kalaulah betul mmg dpt kereta.. haha.. ngek..

cik sue ;) said...

ko dapat kete..?!! ;p

bighagenjo said...

:)

Achahani said...

hihihi lucu2.
ecah oh ecah.

cemomoi said...

slamat berposa

Isyraq said...

Selamat Berpuasa.

d_LA said...

echahhhh..bakpo lamo x update ni?

Anati Soki said...

ngeeee.. jeles!! hehehe.. nk jugak hadiah!!! heheheh