Saturday, July 9, 2011

angry bird make me angry-angry maa..

assalamualaikum=)

kena update laju-laju ni.tengah gila main angry bird lagikk.HEHE.biasela aku baru jumpa benda ni.lama dah dengar.time cuti ni barulah nak main.tapi sakit hati gak sebab susah gak level dah banyak.ehehehe....

nasib baik chrome ade sediakan angry bird neh.boleh jugak main time duk online.heheheh.


jum ber angry bird.meh tekan sini meh.boleh main sampai pengsan.heheheh...


#bw tetap bw.tapi silent reader je hari ni.tak ade mood sudah..huuuu....

30 comments :

James Alexander said...

main online ke...??? awat x download je game tersebut...???

JIJI YU said...

haha maen diskoloh la sedap..interne stimix

diana said...

akak tak pernah main pun game ni..
biasa main game lain..
ekekekek

ABU said...

aku tak pernah lagi main game ni..
tp setahu abu..perempuan ramai yg suka gila dgn game ni heheheh
gud lucak..hahaha

Far8 budak baik said...

hahahaha aku pun main lah jugak
bosan nye pasal..
tapi takde lahh sampai
pengsannn..
hahahaha =p=p

Wanie said...

huhu..tengah hantu main game ni ke skang?

DuniakuAbstrak said...

memang boleh naik darah main game natang tu

Along Tapa said...

ko pun dah terberjangkit penyakit angry bird gak ke???lork aih...

d_LA said...

nak main gak la game angry birds neh, ramai ckp best..seb bek chah bg link..mls nk google..haha

miza said...

sape nak game ni bagi pendrive!! aku ade..yang angry bird rio pom ade..yang tu lag susah,..

Aida Azryn said...

best eh?huhu. :P

Fariq said...

best beno ke.. dah tahap2 adik aku nye game je tu aku peratikan.. hehehe..

aku baru install balik pes2011.. ooyeah.. main bola je la.. mls nak online lagi dah.. :D

sifu im said...

haha..ce men game yg ganas2 gak ckit

Cik TeN10 said...

ahaa.. aku pun semalam dlm train men benda alah ni je la.. smpai kong bateri.. pastu bantai men kt phone member lak.. kui3

Qaseh dalia adelia said...

tahu xpe .. ase mcm kita pulak biol kwkwkw

Amirah Suhana said...

best keeee wakkk?hehehe

aLya maNip said...

slalu sngat dngar org cite sal angry bird ni tp tak pernah main..lepas ni leh la ecah cite cmne aminnya..hihi

deeya said...

aku ta pernah pun maen game nie .. aku selalu maen game mammy grand jer . keh keh keh !

Cik SHiNJU said...

men angry bird jgn smpai lupe mandi n makan plak...


kata2 owg yg x terer men game..kuikui :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam ecah
lama gua cuba komen tak dapat..akhirnya boleh jugak susah nak blog guna pone ni

bunbun said...

bestke? hahaha belom terbukak atinak main lagi haha

d_LA said...

mane echah ni??hile sokmo..hehe..chah, bg alamt rumah leh?send kat email dla taw..

kertaslukisan@gmail.com

Dilla Ady said...

tak leh main ni..nnti da start tak leh stop...huwaaa..

Yann Mazian said...

haha.. main angry birds ni bikin marah je kan? hehehe. skt hati nengok haiwan hijau tu tak mati2.. kekeke.

.sweet-ants. said...

people angry patutnye heee.. dah try angry bird rio? dlm iphone, android, ipad sja.. lg syok!

soffea said...
This comment has been removed by the author.
soffea said...

sis pon suke game ni. boleh ralik woo men angry bird. so, skrg tgh busy, takleh men. nanti tak upsr la budak2. hehe.

The Crow said...

Sob3.. lame tak jenguk echah fansuri.. ^^

Woo echah pun main game tu ke? ala.. nak main jgk!! koh3..

(^____^)

cik ziqa said...

haha..this game buat mood ziqa jadik beremosi ye , haha

bunuh cik bab tu ~ (cik bab = pig)

Solihin Zubir said...

haha.. fenomena burung marah..