Wednesday, July 6, 2011

Blog Assignment Jejaka Terhangat: Tunjuk Ajar Ku Sifu

Assalamualaikum=)

dulu time mula-mula blogging mana tahu pasal tutorial blogwalking ke apa.berbulan blog aku duduk je sengih-sengih tak ada yang orang nak baca dan follow.sekarang ni dah setahun setengah dah aku blogging.bagi aku tu dah masa yang panjang sebab aku tak expect rajin nak update dan blogwalking semua.tapi bila dah kenal ramai kawan dekat blog ni rase seronok pulak.kalau di ikutkan aku punya sifu dalam blogging nie mestilah cik tom ..ciktom nih rajin betul godek-godek tutorial dan try n eror.sebab tu blog dia cepat naik.minat dan rajin.nak-nak pulak cik tom tak lokek ilmu.dia layan je segala pertanyaan aku kat ym tuh.sekarang ni ciktom dah busy sikit.jarang update.tak seronok rase ciktom dah jarang ade untuk memeriahkan arena blogging neh.






sifu lainya adelah akak diana senyum-senyum.entahla..aku ngam habis dengan setiap entri dia.pendek kata hari-hari kena pergi.walaupun tahu tak sempat nak komen ke apa.wajib la pendek kata.masuk lab pun bukak blog dia.masuk kelas programming pun masuk blog dia.kenapa dia jadik sifu aku?entahla.mungkin akak diana ni matang,entri pun tak berat kepala.jadik dia jadi sifu aku bila aku perlukan nasihat.nasihat tu selalu ade terselit kat entri dia.sebenarnya mula-mula kenal akak diana serius aku tak berapa suka.sebab akak kalau tulis entri hentam je.tapi selalu kan bila kita tak suka.kita selalu la bukak dan baca.lama-lama barulah jatuh hati dengan entri dia.heeeee.:)

#sape nak join Blog assignmnt JT boleh tekan header.:)

tag:fiezah kecik comey!:)

18 comments :

diana said...

tu la...
sapa suruh tak suka..sekarang kan dah jatuh cinta.heheheh
ayat pening!

JIJI YU said...

eheh..ciktom senyap je sekang ni..

IMANSHAH said...

saya pun banyak blajo ngan cik tom

fiezah91 said...

err..segmen ke ni weh sampai aku yang comel kena tag?hahaha

d_LA said...

ooo..segmen rupanya..ciktom mmg best..akak ms nk bli domain pun rujuk kat cik tom dulu..

James Alexander said...

bagus la. ade jugak yg mengajar. sy belajar sendiri2 je tau...

Fariq said...

aku dah mula risau ni chah.. ko kan tak suka aku.. ish camne nak ngelak ni.. :D

sifu im said...

ha..ni sifu datang nk tunjuk ajar..haha


ko de mase, join g.a aku k

Far8 budak baik said...

tahu takpe...
aku pun tak tahu..
tutorial bagai..
hahahaha...

sugar2 kapas strawberry said...

samalah dulu buat blog sebulan sekali pon jgn harap nk log in.hahaha

zuhanismohamed said...

haah..rindu dah dengan ciktom..lama dia xupdate blog..

adan said...

saya pun suka dengan blog akak diana tu.. entri pendek je tapi mesti ada isi.. kadang tu buat saya gelak bila akak diana cerita sal maisarah..

ABU said...

sama la..dulu aku pun tak reti sgnt berblog ni..skung bolh la sikit2..

ayanuts said...

waahhhh blh laa terjah blog2 tu td..

Raden said...

abes...aku nie??? sob sob..

Mawar Berduri said...

selalu dengar cerita pasal jejaka terhangat nie..

YOUsoF said...

Blogging 100kali lebih seronok daripada Facebooking! (lain orang lain rupa, lain orang lain rasa) ;DD

Jejaka Terhangat said...

woah, sifu kak diana orng lain plak. nmpknya mmc mula2 kita ke dunia blog ni masing2 ada sifu tersendiri. hehe..

sori lmbat jenguk pasal bz sket baru2 ni. nanti keputusan asaimen ni keluar jgn lupa tgk ye..=)