Thursday, June 23, 2011

hibernasi melampau

assalamualaikum=)
sepatutnya jadual hari sangatlah pack.paginya aku nak pergi dating dengan cikgu kereta.petangnya ada kelas pukul dua sampai lima.kalau dikira-kira.sangatlah malas bila hari khamis.paginya cikgu aku cakap tak jadik nak belaja kereta.jumaat baru free.huihh.dah menggangu tidur.aku dah siap-siap dah.petangnya pulak lec aku ade hal.kira cutilah hari ni.

google

lepas tuh aku pun bahagia tak terkata.boleh guling-guling sambil borak-borak dengan kawan-kawan.walaupun sedikit frust tak boleh balik minggu ni.perut pulak buat hal.meragam.jadi terpaksalah aku tido.aku start tido pukul dua.pukul enam setengah baru terjaga.perghhhhhh..rasa kejap je.tu pun lepas kawan aku bisikkan di telinga surah yassin.kurang asam punya kawan.ingat aku dah nak mati ke.

dan malam ini.aku dah tak rasa ngantuk dahhh..dah tido macam dah tak ade esok.nak mengantuk camne.yang penting hari ini paling indah dalam minggu ni.sebab boleh tidur macam nak mati.huuuuuuu=)


*****

Like white men said "Dont find love, let love find you, that's why it is called falling in love, because you dont force yourself to fall, you just fall"
:)

gadisbunga.


19 comments :

Bluewendy said...

ahakszz.. tdo puas2..klu dah fall tuh, bangun sendiri k..ngee~

Amirah Adnan said...

tido lame itu nikmat! hehe

Cik TeN10 said...

tdo kejap pn kl berkualiti rsa puas sgt2 kn.. bl terbgn sdri rsa mcm dh lama sgt tdo.. segar je rsa..

ske dgn quote tu.. ya.. let love find you.. setuju sgt2 !!..

ABU said...

hahahah masa tidur kena bacakan surah yasin.. ikat zaman masa stdy dulu.. biasa kena oleh kawan2..

James Alexander said...

wah ! tidur cam tunggul kayu...

hehehe...

S..U..D..@..I..S said...

uitt lamanya tido echah....jeles nih.....

JIJI YU said...

ambo tokdea nok wat weh tido lagutu

Mario said...

bestnya dpt tido lama camtu...

zati embong said...

zaman2 uni jat cm2la.x tentu masa tidur n berjaga.tp bl kerja semuanya akan back to normal O.o

cik Lea said...

suka ayat yg kat bawah tu

=)

d_LA said...

hehehe..sebijik cam roommate akak dulu..asal tido ptg je, dtg mai baca surah Yassin..
tomey betul baby tu tido..

syarifahsidrus said...

paling best bila kelas cancel!huaaaahuaa

The Crow said...

Bhahaha.. adeh.. Lepas hibernasi. Kluar2 jdi rama-rama la ni ye? keh3..

Echah! (^___^)

fiezah91 said...

patut la semalam ko tego aku ek chah.hahaha :P

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

diana said...

jangan guling2 sangt echah..
guling2 nanti terlanggar dinding..
dah retak pulak dinding tu..
satu keja pulak nanti...

Aujinz said...

Hue hue hue.. tido jer.. jgan sampai lepas Asar.. koh koh koh

Mawar Berduri said...

nak sngt aku tido mcm tu.. tapi malangnya mata nie tak reti tido ptg... uwaa.. jeles!

Si gadis bunga said...

owh owh owh...
ehem-ehem.
hehehe.


;p

enjoylah tido puas2 lame2 sekarang ni, serius...sebab nanti dah keje takleh camtu dah
:)

YOUsoF said...

Kehkehkeh.. sopan habis cara kawan ko kejut bangun tidur tu.. ;D

Boleh jugak aku try kat kawan aku yang jenis 'mudah' bangun tidur nanti. hehhe

Aku sangat sokong lah ayat omputih kat bawah tu!