Friday, June 24, 2011

esok is my sayang birthday~!:)

assalamualaikum=)
sayang aku?besday sayang aku?biar betul.kate sendirian.HAHA.

hamboiii.aku kemain.berbaju tido excited tak excited nak wish kat sayang aku nih!sweet tak???;p

cakkk...ni sorang lagi madu aku.di pun nak wish kat sayang sorang nih!cehh..tu pun kena paksa banyak kali.heeee.

yang lain semua balik rumah la,ade dating la.ade malas mahu ambik picture.sudahnya aku dengan wawa je ambik gambar konon sweet tuh!wawa tak marah kan kat aku sebab pakse mu.keh2

sebenarnya,esok adelah birthday my bff kila.terpaksa wish awal sikit sebab aku takut tak sempat nak online.heeeee.kila!sedar tak sedar dah dua tahun lebih kita berkawan.serius aku tahu mu selalu je terasa hati dengan aku.kau kan hati lembut dan sensitif.;p.so.aku nak mintak maaf if ade gurauan yang terlebih kasar.termoody ke.ape ke.walau ape pun.mu tetap salah seorang orang yang bermakna dalam hidup aku.:)

ape pun.banyak nak cakap.tapi tak terluah pulak.terlebih feeling kottt.HAHA.xpun sebab katy,.kakak,cikna,sue ngan kinky balik rumahhhh:(

takpe kila.nanti adelah kiteorang nak bagi suprise.tapi kena tunggu pukul 12 ! ;p
KAWW KAWW nanti mu kena kila.HAHAHHAHAHAH<--gelakkk shaitonirojimmm.



With a friend like you, who cares and supports with like family, life and world turns in to so much fun. Thanks and wishing you a very sweet birthday.=)

34 comments :

fiezah91 said...

haha.. ko jgn kejam sgt chah kat kawan ko tu.kesian dia. hahaha..apa pun happy bday kat kawan ko tu weh

ASaDa RyutaRo said...

kekeke.. happy birthday untuk dia. semoga hepi2 sajor. selamat panjang umur, semoga diberkati.. :D

Yann Mazian said...

hepi bday untuk kawan ecah.. :)

Fir Marlyn said...

hepy besday qylla shaari. semoga hepy2 sokmo :)

syrupmasin said...

happy birthday untuk kawan itu :)

zati embong said...

kalau cm2 jat pn wish happy birthday utk bff ecah.

diana said...

jangan buat dah air keramat korang tu ye??
heheheh

Si gadis bunga said...

tell her happy birthday on my behalf.
:)
may Allah bless. have another blast year insyaAllah. may happiness accompanies her and your friendship as well :)

some may say birthday signifies nothing, what is to be celebrated about if you are a year older? but I would say birthday signifies love from Him, He gives us another year to improve ourselves, to rectify wrongs and the most important thing, to become His slave another year. take this opportunity to be a better person. to you, to your friend, as well as to me. :)

Si gadis bunga said...

owh ecah ... peluk kamu ketat2 juga ;p
thanx dear

Cik Bib said...

HAHAHA...selamat hari lahir kat sayang kamo gak..nak hadiah.buleh?hikhik..

Anonymous said...

terima kasih awak2 sume !
sayang suke sgt .. kih2 ...

p/s :: telo itu memang busuk. tp nasib baek , tkene kat orang lain kan ?

James Alexander said...

bff huh ?

anyway, happy birthday to her

ABU said...

happy birday gak abu ucapkan..

Cik TeN10 said...

Happy birthday jugak utk kila.. kau jgn r pedajal teruk2 sgt ecah.. sian member ko tuh.. hahah ^^

YOUsoF said...

Susah² je korang wish siap ambik gambar macam tu Ecah.. Asalkan korang ingat nak wish tu dah cukup bermakna.. ( kadang aku guna jugak ayat ni masa birthday aku ) ;D

Very happy Birthday Kila.. ;)

Aida Azryn said...

happy birthday to her! :)

adan said...

selamat hari lahir untuk member awak entah yg ke berapa tahun.. dah tua..

saya cadangkan awak beli telur ngan tepung sekali.. best.

Raden said...

kwn ko ikhlas tak cha?

**::CIKNUURUL::** said...

hahaa,.nk kenekn kwn,tup2 die skali terkene,.hepi birthday to ur fren,kila,.



lme bru bls jejak,sori deh,.hhehe

Nasriq said...

hik hik hik dia dah makin tua dah...

Ungu said...

;)

ini manis.

Bro ahmad said...

hapy besday to bf hah,,hihihihi

Wanie said...

wah3..sweetnye korg ni..hehe

happy birthday ya to ur friend..:)
ingat birthday pakwe..wee

d_LA said...

hp belated bday kila..
ecah jgn lupe, celup tepung kila ni..telur sekali oke..baru best

Mawar Berduri said...

selamat hari jadi jadian!

ishiko said...

wahh.. hepy belated bsday pretty^^

Amni said...

esok birthday saya...=p 28 june...

yang menarik,
LAWAK PAGI HARI YANG JIWANG

Scya Lollita said...

walaupun first time dtg cni nk jgak ckp , selamat hari lahir syg kamooooo hehe


follow (:

Eazy Izzuddin said...

selamat hari lahir....
;)

Dilla Ady said...

hepi belated sebeday tuk kawan ecah tu ye..

bunbun said...

haha kemain baerbaju tido. cam da lambat je nak wish sekali. hahaha





























hepi birthday gak! hehe

z a z a said...

happy birthday
happy birthday
happy birthday.
ingat, aurat kene jaga :)

deeya said...

waaaah ! da besar kawan tu .. selamat hari jadik .....! ^__^

ecah mashuri said...

thnks ALL :)

ak xsihat sgt skrg:(