Friday, June 17, 2011

=)

asalamualaikum...=)

ya ALLAH.rindunyanya nak bukak belog.nak jalan-jalan dekat blog-blog blogger.nak update cerita merapu.hurmm.rindu ! rindu !.heeee..


eh.korang tak perasan keeee blog ak dah merahh.?sini tetap tapak ambo gini jah.tapi dah tukar tmplete baruuuu...aku busy.mana ade aku edit sendiri.tutorial pun malas nak buat.dulu rajinlah.ni semua wan hazel yang buatkan.kalau korang rasa nak tempah bolehla suruh dia buatkan.lagipun murah dan berbaloi-baloi.dari dulu lagi aku nak tempah tmplte.tapi ade yang pakej sangat mahal bagi student macam aku.ade ke rm50 hinget?huish..dengan separuh harga aku dapat full package.

thnks jugak untuk kak hafisah yang belanja aku header yang ditempah dekat kawan dia.perghh,,masih ade lagi kat email tuh.tapi mase tuh aku dah janji ngan wan hazel untuk makeup belog ni.thnks again sis.tak sangka orang yang kita kenal dalam dunia maya ni boleh ngam n kamceng dengan kita..=)

#bloglist lepas blog diedit habis hilang.tu pun aku letak yang ingat-ingat je.kalau nama korang yang dah selalu bertempek kat bloglist tuh jadik takde jangan marah naa.mana tau aku tak perasaan ke ape.jangan nak tacing lak.;pp.komen tau bagitau aku.heee


14 comments :

kakchik@ella said...

rindunya kat echah.

sugar2 kapas strawberry said...

rindu echah :)

diana said...

cantik la echah..
header pun comel je..
wah!!!shoutbox jatuh gedebuk!!!
lawa2!!!

peghh!!!!ada bcr lagi..
caya lah!!hheheh...
lepas ni mesti sayang giler meroyan kat blog..heheh

JIJI YU said...

lawa nyo la rumoh dio

ecah mashuri said...

@kakchik.mis u too sis.:)).heeee...sori dashboard wt hal.

@sis linn.miss u too.

@akak diana.amboiii...kemain yeee..nak pape ke neh?;p

Si gadis bunga said...

ewah, dah cat rumah jadik baru :)

The Crow said...

Wah!!! Dah baru. Lepas ni kene tukar "dalamnafasbaru.blogspot" la. hehehe..

Semangat berblog! Come to echah! koh3..

(^_____^) Echah Fansuri~

DuniakuAbstrak said...

ececececeh...mucul dengan imej baru

tapi

dah jarang hapdet mcm dulu

d_LA said...

wowweeeeeee....merahnye tp comeylah..rs cam msk kat alam lain je..heheh..meh nak tayam sketttt..

ecah mashuri said...

@ji.mekasih:)

@bunga.eheheh...cat merahhhh

@crow.yeahhhh....dalamnafasbaruu;p

@ayul.malas.tapi aku rindu nak update;(

@sis dla.heee.sakit mata xsis?

YOUsoF said...

Untunglah ko dapat bantuan Wan Hazel..


Blog aku tu cam tu jah, pun ok la kan (sedapkan hati sendiri) ;D

niena shopping2u said...

mari jale sinih :)

ecah mashuri said...

yousof.eh.cun je blog ko.xkan nak pakai doodle bertudung gak?

niena.thnks:)

z a z a said...

klu rindu, meh la dtg blog kite jgk. hihihihihihi