Sunday, May 22, 2011

mekasih SAYANGSS :D

assalamualaikum.
semalam saya pegi jalan2.saya seronak sangat.

aku pun pegilah makan jelah.apelah nak dibuat lagi,lagipun aku mengantuk sebab malam tuh tido pukul 4 pagi.sebab duk bergayut bonus hari jadi,TERIMAKASIHHHLAAACELCOMM:)

mase kat kedai makan tuh aku datang lewat sikit.kiah ngan yana dah tunggu kat kedai.sebab aim ajak aku beli krim untuk ko tepek-tepek di mana-mana bahagian yang berlemak tepu.

aku pun sampai je duk cakap-cakap borak-borak gelak-gelak sampailah satu masa tuh aku tertengok meja ade kekkk..ehhhhhhhhh....aku pun excited dahhh...konfirm je aku tuh kek bday aku.HAHHAHA.
memang over excited.terus ambik kek.padahalllll budak-budak ni tak cakap pun kek aku.HEHE.ala...mesti aku punyalah.konfirm.heeee.pastuh yana cakap apelah blur sangat aku.kek tuh lama dah duk situ.depan mata.baru perasan..memang.aku kalau bercerita tak pandang depan belakang.
kek perisa coklat tambah pisang.apekahhh?pisang dibaginya kat aku.tapi takpe asal ikhlas.mekasih sayang :D

purple:kiah.merah:aim.pink:yana.sorang lagi fieza tak leh mai sebab dia tak cuti sekolah lagi.heeeeeee....tua-tua pun skolah lagi.PADAN MUKA.tapi aku niat masa makan kek tu nama ko.:).kiteorang berlima sejak sekolah lagi.thanks eh sebab celebrate sayangss!syg korang lebih.




15 comments :

Cik TeN10 said...

wahh sronoknye dpt kek !! chocolate + pisang sedap pe..

JIJI YU said...

tak pernah pulak ko nak ajak aku makan sekali ek

Fariq said...

wah.. sedapnya kek tu.. nak jugak nak jugak tak kire.. grrr.. cah jgn lupe kim salam yg baju pepel ngan ooklat tu ye.. ngeh..

Latest -
- Segmen Kereta Tempatan Pilihan Anda

DuniakuAbstrak said...

nak kek...

diana said...

terserlah muka gelojoh tu..
hehehe

kokser kokdam said...

lain kali kene ajak ambo nga jiji.. =D

sugar2 kapas strawberry said...

nti kita celebrate ngn sy plk..hihihi

aLya maNip said...

hepy beday echah!!!
may ALLAH bless u dear..
nak gak kek tu..hihi

ecah said...

atin.erkkk..sedap ke?ak suka coklat tp xsuka perisa pisangcoklat.hehehe...amboii...dahle org bg .bnyk bunyik la akuu;p

ji.malas eh.habis ko mu kek.miahhahah

fariq.haha..xbleh2.kalau nak kena usaha sendiri.heee

ayul.boleh2.tp sepotong je.ahah

akak.alaaa gelojoh tu perlu;p

fahmi.hahahaa..xleh2.kawe xsey ajok jiji.demo sore xpo;p

MR. SYAH said...

sedap kek mu echah.. hehhe..

ecah said...

cik linn.yayyyyy!nak3

sis alya.huhuh..thnk sis..xleh3.da abis;;p

syah.tau2 je sdp mu neh/huhuhu

- GC - said...

best kan kalo ada kawan2 yg best mcm ni. ;-)

Naddia said...

kan lg afdal kalo kek tuh di kongsi besame ku..

kokser kokdam said...

sayo sore.. muhehe.. jom2.. =D

d_LA said...

perghhhhh..best gilerr org bg kek..thn ni sure akak x celeb bday gak cam thn2 lepas..wuhuuuuu T___T




















sbb bday akak jth lam bln pose..kwangkwangkwang...