Friday, May 20, 2011

aku baru perasan.

aku baru perasan yang aku sekarang makin banyak membebel dalam blog.dulu aku rase tulis sikit-sikit je.sekarang.macam nak mati menulis.padahal makin banyak makin merapu merabanyaaaaaaaa...tak leh jadi.nanti bulan depan bila start nak aktif balik blogging kena tulis setakat takat tak meleret je.

aku baru perasan yang nuffnang selalu bagi BE time aku tak update blog.huarghhhhhhhh..ni yang .ni yang.oke tak ade ape-ape.nak marah pun duit kau nuffnang.macam ni 5 BE duk menronggeng dalam blog.-_-.kalau time aku update hari-hari.PAYAHHHHHHHHHHHH.

aku baru perasan yang ade sorang hamba ALLAH yang sikit lagi nak kena luku ngan aku.dah aku buat derk kang dia makin sedap mengondem aku.takpe-takpe.kalau aku tak tahan aku up satu entri khas untuk ko nanti.

aku baru perasan aku belum smayang maghrib.huargh.,BAI!

16 comments :

fiezah91 said...

wah wah! ko ada be ek chah! g update blog rajin2.hehe.. tahniah tau.. pasni leh blnja aku :P

DuniakuAbstrak said...

luku je chah

Anonymous said...

fiezah.HAHA..kalau ak update pun xde ramainyeee org masuk punn..same je.kdg2 BE ak metered time harga 20sen je.huih.malas ak update;p

ayul.xboleh.pangkat saudara jugakkkk..kalau x dah lame ak luku3.hehehe

JIJI YU said...

mu apdet blog sapa terlupo semaye chah..aku kutey kea

nadiemsharmz said...

salam mek....hehhehe....jom hapdate belog laju2

Siti Safiyyah said...

hak3 perasannye la echah ni ;p

Cik TeN10 said...

wahh seronoknye dpt BE.. aku xpenah dpt pn.. dr dlu smpai skrg dok byk tu je tak naik2.. tp xkisah pn sbb tu bkn tujuan aku berblogging..

yeayyy !! echah dh kembali !!

Amoi MiyaSya said...

update la selalu lagi :D

aLya maNip said...

ayookk..bnyknye yg echah x prasan..hihi

The Crow said...

Sape yang nak kene luku tu? wakaka.. err.. luku tu pakai ape? siku eh? koh3..

(^___^)

Fariq said...

tu la.. dulu kwn pun sama gak.. time tak aktif time tu la nak bagi be.. grrrr..

eh sape tu ecah nak luku.. aku ke?? grrrr

diana said...

kenapa nak tunggu bulan depan???

Pinky Pixie said...

tensen gak ngn nuff ni. time x hupdate lorat bg BE. tp org sbuk menaip, harem xde BE lngsung. kehkeh
psst, lame x jnguk sni. busy gilak.. hee

Along Tapa said...

sapela mamat tu....mesti dia kacak lagi bergaya sampai ko terasa nak luku dia ek..haha

Achahani said...

cah kau baru perasan kau tak datang sini sudah lama?

kau baru perasan?
nanti aku buat entry khas utk kau cah, takpe2.

eh tu mcm ayat kau je.

Cah,sape mamat tu Cah????
hIHIHIhiHii..

d_LA said...

hehe..ustat jiji maroh doh tu chah..