Wednesday, May 25, 2011

dashboard okayyyyyyyy,

assalamualaikum:)

bersiaran langsung dari rumah abang aku.pukul dah nak empat pagi pun still mata tak kuyuyuyuyu lagi.
dah tu aku punya dashboard dah elok..:))

yeayyy..memudahkan untuk aku follow dah tgk update korang setelah berbulan-bulan dashboard kosong.weeeeeeeee..hepi lapanbelas kali.senang cite.makin bersemangat nak aktif macam dulu bulan depan nanti,



apemacam akak diana?tak cemburuuu keeee blog ecah dah elok?dashborad akak da oke?;p

#tadi check result.nak kate cukup makan tak jugak.sikit sangat.tapi padanlah ngan ko ecahhh hoihh..pemalas sangat.nasib baik tak repeat je.ALHAMDULLILLAH:).chaiyok3 next sem.

15 comments :

alexa yussida said...

patutla senyapp je si ecah nih..hihi tahniah2:D slmt berblog

aLya maNip said...

tu tndanya dashboard restu echah rajin blogging time cuti..hihi

JIJI YU said...

tahniah le echah..ehehe

Along Tapa said...

kenapa dengan dashboard??apa yang terjadik sebenornya??

haha...nampak nowh aku dah lama tak update...hihi...

kokser kokdam said...

hoh.. paka xtdo trus dh ko...?

cik Lea said...

cepat dtg lawat blog sy..ngeh3

- GC - said...

serius aku dlu kalo check result, mula2 mesti macam tak puas ati sbb sikit. tp last2 rasa lega sbb tak repeat. yeayyy...


tahniahhh!

echah mashuri said...

@alexa yussida
sygg.nape xleh masuk blog kamu.unable profile ke?huaaaaaaa....

echah mashuri said...

@aLya maNip
heeeeeeeee.sis.nanti ecah jenguk sis hari2.muah2;p

diana said...

eh!!dah ok ye..
nak tengok jugak la..
akak tak tengok pun lagi..

DuniakuAbstrak said...

nazak dah? sem depan rajin la sikit woi

Fariq said...

baru nak kasi pinjam akunye dashboard tadi.. hohoho

The Crow said...

Jum aktif berblog kembali!! err tapi sebelum tu echah kene cakap "Semangat berblog.. come to papa! koh3.."

Dashboard tu asek ilang je kan?

(^___^)

AiDa AzRyN said...

erk.. dah ok eh?dashboard aida dah berbulan2 kot xpublish blog update yg aida follow. T.T

MerLe said...

hi~ salam perkenalan =)