Thursday, May 19, 2011

HEPI BESDAY TO ME.(dengan xmalu wish sendiri2);p

assalamualaikum.:)

tanggal 19 mei duapuluh tahun yang lalu.time tulah mak aku dengan sepenuh keringat yang ade memberanakkan aku.pergh.sakit mesti yang amat.dan selepas tanggal 19mei di hening subuh.*eh.ye ke subuh mak aku beranak kat aku?tapi aku rase time tu waktu paling sesuai dapat baby kan.mesti rase sayu-sayu gitu..bermulalah mase mak ngan abah aku jaga aku smpai dah besarrrrr punyaaaaa sekarang.dan tanggal 19mei jugak la mak aku bernakkan aku kat rumah.cehh...tak menyempat je nak kuar.padahal masa tahun aku tuh aku syak semua dah beranak kat spital.paling koman pun klink desa..


kain pasang yang dah dikurungkan ini adelah hadiah dari kila thun lepas.serius.aku sayang sangat baju ni.sebab tuh even dah terkoyak sikit aku pakai lagi.dan.hurm.dah setahun usia baju ni.:)


dan ya.aku dah 20 tahun sekarang.serius rasa baru je jadik budak-budak.sekarang dah nak menginjak ke zaman boleh KHAWIN.ehhhh.;p.tahun ni entah kenapa aku rasa macammm baru je 20 tahun aku hidup.rase dah banyak dah dosa aku buat.macam-macam .banyak hati yang aku sakitkan.mungkin kadang-kadang aku bergurau terlebih ke.serius rasa macam perlu banyakkan amal-amal.cehhh...pehal malam ni macam dramaqueen tak bertempat.heeeeeeeeeeee.pergh.slow-slow dah hidayah nak datang..doa-doakan la aku.:)

thanks untuk kawan-kawan yang dah wish malam ni.yang msj,call,dan yang wish kat wall fb.,yang tu kredit untuk mark zu....alaaa.lupa nama pengasas fb tuh.tapi tula,tak cukup rase,kalau dapat kek sebijik kannn lebih afdal.

ape pun.hepi bday to me.:)(boleh pulak kau wish untuk diri sendiri kann)

*korang nak pos hadiah ke?kalau nak pos aku inbox alamat kat fb korang.keh2.PANGGG!


32 comments :

MR. SYAH said...

aku pun dilahirkan kat rumah.. waktu subuh gak.. tu yg kacak semacam tu..

echah mashuri said...

syah.ko ni asyik ikut ak j.,;p

weh.wish mane?grrr

echah mashuri said...

syah.ko ni asyik ikut ak j.,;p

weh.wish mane?grrr

ASaDa RyutaRo said...

Selamat panjang umur. semoga murah rezeki dan diberkati, cepat jugak dapat berlaki. hihi ;)

mintak maap lah yer, ucapan je, takde adiah. ni ada pantun nak bagi..

buah durian berduri-duri,
jatuh terjepuk di atas tanah,
kesian durian tu..

IMANSHAH said...

Happy bufday ye

d_LA said...

ecahhhh lalingku dah bertambah umo dah arini..hepi bday dear...hope echah berjaya di dunia dan di akhirat..Amin^^

chah, pjm umo 20 tu..bestnye umo 20 baru..hehe...

nurkaloi said...

wahhh
HB dear ^__^

zati embong said...

happy belated birthday echah!hihi

d_tieah said...

Happy birthday my blogger's friend.. Rindu kau echah.. Serius ni.. Asal kau lama giler tak update??? Ke kau merajuk sebab hari tu aku tak update blog??? Hahaha.. Oklah, aku doakan kau tahun ni di usia 20 tahun kau dapat pakwe ek.. Hahaha.. Aku tak boleh kapel lagi,, aku baru 18 tahun.. Ngee :)


Entry Terbaru : Nur Kasih The Movie ; Tonton Bersama Fizz Fairuz

pinky said...

happy burday dear...may God bless u...ameen...

JIJI YU said...

epy bertday budak kiut..ahah

myezatul aQma said...

happy birthday(^___^)

- GC - said...

ok, selamat hari tua...!!! haha

kiwi said...

selamat hari lahir..semoga hepi2 sokmo deh ^^

AiDa AzRyN said...

Happy Birthday!!! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin. Sayang blogger ni! ngeh3. ;)

diana said...

meh alamat..
satgi bagi ye...
kat inbox ok..
akak tunggu..

echah mashuri said...

@ASaDa RyutaRo
asada.aminn.aminn...tp jgnla cpt sgt berlaki weh.haha


pantun jenis ape ni bro,

nasib baik xreti nak balas kalau idakkk.hehe

echah mashuri said...

@IMANSHAH
mekasih cikguuu :))

echah mashuri said...

@d_LA
hahah..mekasih akak dla sygg.mana hadiahhh....bg la lee min hoo.keee.baru ecah makin syg akak.keh2

echah mashuri said...

@nurkaloi
mekasihh yunk :))

echah mashuri said...

@zati embong
heee.belum balated ag la jat syg.thnks...:))

echah mashuri said...

@d_tieah
tieahhhhh..saje la tuh komen2 rindu2.ko nak hadiah eh?heeee.yeye je 18.HAHAHAH.

fiezah91 said...

wakakka..chah! ko tua dulu dr aku chah.. hahaha.. apa pun selamat hari lahir.. g ucap terima kasih kat mak ko weh sbb dah memberanakkan ko..ngeee :D

echah mashuri said...

@pinky
thnks dear pinky!heeee

KUREKURE COMEL said...

selamat hari lahir echah...budak lagi tu..hehehe...


mina pun dah lahir kat spital...takpe lahir kat umah byk berkat..hihihi...


semoga echah dpt suami yg baik dan encemm2..perhhh..hihihi...


amin cepat...

De Mois said...

Awat lama sangat dah tak datang blog SS..dah tau jawapan sebab SS pun dah lama tak datang sini. Hehe..

Nasib baik jumpa di Twitter ni..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

The Crow said...

Selamat hari jadi Echah Fansuri! Sori lambat beri ucapan. Semoga umur baru membuka ruang rezeki yang melimpah ruah dari Allah s.w.t

Psss.. Echah 19/5 dan Crow 20/5 la. wakaka..

(^___^)

misshellomellow said...

selamat ulang tahun syg !
smoga kamo beroleh kejayaan di dunia dan di akhirat :)

p/s :: sy suke tgok bila awk pkai that bj kurung pink.. terima kasih awk !

Lady SharpShouter said...

Sori lambat, tapi Selamat Hari kejadian..

Moga sukses selalu dan cepat kahwen setelah berjaya menjejakkakn kaki ke alam boleh kahwin dah.ahahah :)

DuniakuAbstrak said...

mana komen aku chah?

Anonymous said...

ayul.ha?xde pun komen ko.nanti ak check inbox spam k!

Yann Mazian said...

happy belated bday sis! :D