Friday, April 29, 2011

dah habis exam!:)))

assalamualaikum..
yeayyyy!!!!!cehh..over exsited lak.dah habis exam dah.tade dah buku-buku dalam kehidupan aku.sebulan cuti ni akan aku manfaatkan sebaik baik yang boleh.antaranya,tido makan tido makan dan dannnn dann...

semalam mase last paper aku macam dah malas nak study mase petang-petang tuh nak baca buku pun malas.gulinggulingguling je aku.mungkin sebab dah last paper.rase malas.padahallllll paper nehla yang aku rasa paling gerun ah.sebab buku dia tebal sikit.err,kalau nipis pun ak malasss.-_-


nasib ah mase pukul 1 pagi tuh kesedaran mula timbul.kawan aku pun bagi cadangan apekah eloknya kita stay up sampai pagi.aku pun ape lagi.berkobar-kobar semangatnya hah.siap g 7e beli air penguat tenaga batin.nak stay up punya pasal.

mula-mula aku nak minum kacip fatimah tuh.tapi si katy cakap redbull ah.segar siket mata,aku first time kot minum air tuh.

aku pun tak menahan.rase nak stdy berkobar kobar.tapi balik je umah.duduk depan meja.huih.jeling jeling kat bantal.aku tau bantal bucuk rindukan aku.aku salute ah budak-budak nih.study tak hengatt.aku lepas je minum redbull,sempat baca satu bab je.tido sampai pagi.ehhehehehe..semua orang dapat penangan redbull ngan nescafe.semua segarrr segarr je mata.tapi kenapa tidak aku????-_-.tipu je rdbull neh.kate leh ilang ngantuk.

*paper tadi tak dapat buat.susah yang ampun.ni semua pasal redbull lah.bukan ubat hilang tido.ubat makin ngantuk aku syak.;p





33 comments :

AiDa AzRyN said...

ritu final exam,aida minum nescafe je..

Abang Jonni said...

minum 1 tin mmgla xde efek... cuba minum 10 tin....

harharhgarhar..

aLya maNip said...

adoii..nape redbull wat ecah cmtu?heh
tape2..next sem cuba lagi..hehe

aLya maNip said...

adoii..nape redbull wat ecah cmtu?heh
tape2..next sem cuba lagi..hehe

diana said...

gambar tu ambik mana echah..??
bulatnye jari..
gamba echah ye??
agak dah..
tengok jari pun tau..

fathiahRAIHANA said...

same la . tak mnum pape pom mata elok je celik buleh stdy . bila mnum nescafe jd padam plak . hee .

Solihin Zubir said...

minum redbull x bca bismillah kot.. hehehe...

Along Tapa said...

ko salah dowh..redbull nak hilangkan ngantuk bukan kena minum..tapi buat hempuk kepala kalo ngantuk..nak lagi best kalo member ko tolong ketukkan...pergghhh...

Gorengbaek - Sebab filem melayu susah nak hit kat wayang....

Hangit Habis dah - Aku faham perasaan ko.....Anwar....

Kerat Senget - My Own Path

Cik TeN10 said...

tahniah !! akhirnya abes jugak exam tu.. yg da lepas tu tak yah dok pk dh wt serabut kpla jekk..

huhu syoknye echah ko nk cuti sebulan.. aku da nk kena balik da selasa ni.. huhu ko gnti aku la echah.. leh aku cuti lg sebulan.. kih3

DuniakuAbstrak said...

minum la air gunung semanggul ke, air sungai syurga ke, air dari kayangan ke kalau dah tekad dalam diri tu tidak kuat tak kemana chah...

Anonymous said...

@AiDa AzRyN
heee....ecah try la.sbb org kate menjadi

echah mashuri said...

@Abang Jonni
urghhh..kalau cmtuh abg joni.boleh masuk goal trus ecah.ahaha

echah mashuri said...

@aLya maNip
heheeheheh....tulaaa.kena mencuba dah ase neh

echah mashuri said...

@diana
bkn.jari jemari kawan tuh :)

echah mashuri said...

@fathiahRAIHANA
heehhe....tula pasal.

echah mashuri said...

@Solihin Zubir
erkk/kurang pastih ah bc ke x SZ.;p

echah mashuri said...

@Along Tapa
ishhhhh..ko neh long.xberagakkkk.;p

echah mashuri said...

@Cik TeN10
tinn.ak rindu nak berblog balik.tp mcm dah x je.heeee

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
hahhhaa....ko neh!yela mmg ak x tekad.;p

kakchik@ella said...

waaaaa .. pasni "LEGA". Nape eh kc tk leh bukak blog echah aritu? Echah privatekan sementara ye??

Cik Bidadari said...

redbull yeak... memang serius jadi... selalu kalau ngantuk nak bagi segar... akak bedal 4 tin... 2tinpun dah okey ja... weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

The Crow Empire said...

Dah habis exam! huray! cuti-cuti ni echah jgn tido je. gi blaja masak ke, blaja buat origami ke. heheh..

matluthfi kata dalam air tu ade roh kerbau. kah3..

(^___^)

JIJI YU said...

muahah..kalu setaro tu paroh jgk chah weh..tok mabuk ko

Liquid said...

minx sikit redbull.....

fiezah91 said...

ko x ckp tu weh minum redbull.. rasa ko ptt minum 20 tin baru berkesan.kehkehkeh

lea said...

kita pun dh abes exam :)

TunTeja said...

yayyy :) da abes exam.susah ke senang ke cite no2.yg penting da abes kan???

fatinmmj said...

fuuhh..bst betul..dh bis ppper..cik aiskrim ade..3 lagi...=)

misshellomellow said...

penangan redbull eyh ???
tido sampai pagi. :P

emieysandra said...

bestnyer dh abis exam..bile balik kg? jeles nih.huhu

CIK TOM said...

cik tom biasa minum nescafe...minum byk sgt smpi pening kepala...huk3..

d_LA said...

hoyeahhhhh, cpt update cite terbaru chah !!! hehe..air nescafe tu tuk akak kan??

MR. SYAH said...

aiseh.. kita sama lah echah..