Sunday, April 24, 2011

s a y a n g

assalamualaikum,.
lebih sepuluhminitenambelassaat aku duk tulis backspace.taip backspace.huih.lama benor tak nulis.dah tak ghetiiii nak melahirkan cetusan rasa.aiyak.cetusan rasa?apekahh..aku guna ayat nih?biar benar.

selama aku berhenti untuk blogging nih.rupanya banyak masa aku telah aku paedahkan iaitu buat blog baru dah masuk dua bijik.tido sampai lebam..tengok tv...borak kosong.pendek kata memang banyak masa aku dah digunakan sepenuhnya dengan penuh tawaduk,

sebenarnya aku dalam mood final exam.tuh yang berhibernasi neh dalam blogging.sampai dah tak reti nak tulis ape hah.masih ade dua paper lagi yang tak lepas.lambatnyaaa cutiiii :D

aku rase mungkin lama lagi kot aku cuti berblog.sampai hujung bulan 5 nanti kot.heeee.:)


24 comments :

akema yazid said...

chah!!!!

aku tinggal lagi dua paper jugakk..

lagi seminggu je lagi nak bergelar student..:P

Zara Hannan said...

echah! gudluck yew! hehe.. zara tak lame agy nak final exam jugak.. wish me luck! kui3..

DuniakuAbstrak said...

cet dalam hibernasi sempat lagi buat blog baru

diana said...

tak pe echah..
kita nak kan sesuatu kita kena korbankan sesuatu..
lumrah hidup la tu..

Cik TeN10 said...

echah !! good luck !! fighting2 !! :)

JIJI YU said...

alos..lamo nyo lagi..aku tersao kehilange doh ni

Along Tapa said...

malas cakap jek la malas...

tapi dengan ym pun ko tak bukak..betul bz ko ek...

Gorengbaek - Permainan minda: solve and you get the message

Hangit Habis dah - Laugh out loud damn it....cheer for this world....

Kerat Senget - Kaa Dabri

Fariq said...

kehkeh.. dulu aku, skrg echah plak.. takpe chah.. tumpukan yg lebih penting dulu.. blog ni kemudian pon takpe..

zati embong said...

chah buat blog baru?knapakah?huhu

fiezah91 said...

haha! habiskan exam dulu weh lepas tu ko mulakan balik aktiviti blogging ko. jangan ilang terus lak. haha :)

apa pun good luck and all the best

lea said...

nak fokus exam eh?

gud luck ye!

IMANSHAH said...

mujo zaman saya blaja takde blog, takde FB tak yah nak pk2 pasal benda2 nih

Yann Mazian said...

fokuskan dulu exam tu ye. lepas tu, bleh lah nak blogging smpai lebam! hehehe. gudluck echah! :D

Far8 budak baik said...

gudluck exammm..
pas exam makan lahh blog ni pun
ahaha =)

aLya maNip said...

jeles kat echah..k.alya baru nak stat paper rabu ni..abes lmbat lagi..huhu

rindu echah merepek..hihi

poket penuh said...

patut la lama xnampak ;D gud luck bebeh

Mama Gee said...

lamanyaa berhibernasi....
apa2pun gudluck k...

Cik Bidadari said...

pindahkan artikel ke blog baru? paperpun gud luck tau... heeeeeeee hibernas yeakkkk... untung2... hibernaspun sempat post entry yeak... hik hik hik... comel2

Aida Azryn said...

heeeeeeeeeeee... gudluck!
P/s:aida tinggal 1 paper je lagi.. hari rabu. ;D

CIK TOM said...

good luck yunk!!
jgn la cuti lama2...rindu nak baca entry ecah..sob3..

d_LA said...

rindu ecahhhhh!!!ganbatte laling^^

taliff said...

Gudluck!!!

HEROICzero said...

selesai dulu yang mana perlu. and, come back soon ! =)

The Crow Empire said...

Ecah Fansuri!! Selamat melalui exam yeh! (ade ke ucapan mcm ni? koh3..) Crow harap result kamu cemerlang. Ecah boleh! yeah!

Tamat exam, kembali menulis yeh!

(^__^)