Monday, March 14, 2011

sugarland company :)

assalamualaikum.

aku sebenarnya pelik bin hairan bin ajaib bin takjub sebab kenapa hah assignment banyak tapi hidup rilek macam tak ade ape-ape?serius ah.aku syak sebab banyak sangat assignment sampai tak tau nak buat yang mana.or sebab due date dia lambat lagi.keh.keh.keh.

sem nih individu asemen tak banyak sangat,tak sebanyak yang group la.group bertimbun ahhh!dan disebabkan grup gak asemen tak bergerak.sebab tak ade pemangkin.kalau sorang tak sebut semua senyap je ah.tapi aku suka senyap-senyap.so tak payah buat.:p.esok nak hantar or present baru gelabah malam tuh tak tido.heheh..macam tak biasa.kannnnnnnnnnnnnnn?;p


haihh..cantik tak logo company kiteorang.nih aku buat.dan aku letak sebab nak suruh korang puji.ye.betul.sila puji....sekian terima kasih..>.<

ni aku buat untuk macromedia.orang panggil CAI.kiteorang kena cipta satu produk untuk bagi orang belajar buat kek.entahlaaa.aku nak cerita panjang-panjang makhluk apekah macromedia itu pun susah gak.ia tuh sejenis software untuk kiteorang buat satu blablablablaaa..entah weh.nampak sangat aku tak paham sangat belajar sebab nak terangkan or ceritakan pun tak pass.:p


hah nilah software dia.nanti akan appear semua yang kiteorang buat kat stage tuh.nanti kalau tekan button dia akan pergi ke stage lain-lain lak,yang penting dia tak delah serumit html.kalau sem dua hari tuh.azabbb..html.gila.!ak tak suka programming!

arghhh!!menyesalnya aku cerita pasal projek bangsa-bangsa macromedia nih.buat aku rase sakit kepala je sebab tak reti nak terang kat korang.dah tulis panjang-panjang nih published jela.huuh..

-,-

28 comments :

Along Tapa said...

flash ni simple jek pakai echah...tapi aku ingat lagi projek kena buat bendalah ni..dekat 4bulan buat satu website jek..

laptop ko tak lag ke pakai flash??hhihi

Gorengbaek - Kalo takde idea nak update...

Hangit Habis dah - nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Kerat Senget - JowoPinter

echah mashuri said...

@Along Tapa
mana tak lag wehh..asyik no respondingg je jadik lptop.huhuh..eh simple la sikit dr html kan.hehehe

nub said...

barula student.. ahahha.

aku kalu kena kerja2 hal komputer hareem aku slow. ahah

DuniakuAbstrak said...

kau design ke ni? cun =)

echah mashuri said...

@nub
ahah..lambatnya habis belajar.malas ak!

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
YES!dipuji..setelah dipaksa ak.ehheheeh

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

pelik bin hairan bin ajaib bin takjub?? bapak interest nama ni..waduhh!! err er...

haha..
nama aku senag je siti nur fatimah mohamad ali..harap maklum! tq..nyenye

badboy said...
This comment has been removed by the author.
shizuka said...
This comment has been removed by the author.
aLya maNip said...

ishh..echah amek cos ape? seronok alya tengok maen programming tapi mase amek dulu hampeh..seb baek tak fail..almost je..hahaha

JIJI YU said...

hentah hapokobondo ni echah oit

JIJI YU said...

hentah hapokobondo ni echah oit

KUREKURE COMEL said...

budak it ke?hehehehe....i love java u oll....hahahaha....



pening kpala....


comel gop echah....hehehe

zati embong said...

haha..echah,lukis jat!haha

dan2 je mintak benda pelik2.haha

d_LA said...

yg akak paam, akak rs nk gigit je monitor lps tgk kecomelan cup cakes tuh..grrrrr

Rina Rossoneri said...

byk assigment tapi rilek je?
itu namanya malas nak pikir hahahaha.
sama ah cam kita...kalo pikirkan sgt leh gila..

syafiQakarim said...

hai syggg.haha
echah,mcm best la kos u.
menarik.siap software2 bagai.
esaimen group mmg hampehhh kan.
haha aja aja fighting

M a W a D D a H said...

fuyooo..bestnye esemen echah!!!

p/s: bagi echah bersemangat skit...hehehe

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
nma ak pn best tim!uhuuh

echah mashuri said...

@aLya maNip
huhuh...samelahh..ecah pn xret gakk:(

echah mashuri said...

@JIJI YU
ak pn xtauuu ji wehhh./hhuuhuuh

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
jvascript?????????oh nooooo,,huhuhu

echah mashuri said...

@zati embong
tu ecah xlukis sayamm;p

echah mashuri said...

@d_LA
yeayy yeayy!;p

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
betul tuh.pkir pun bukan bleh siap.heheheh

echah mashuri said...

@syafiQakarim
ahha..sayangggg....kalau gitu ak nak suruh si nurse tolong wtkan.leh?;p

echah mashuri said...

@M a W a D D a H
same gakk..xbesttt je raseee/:(

Raji berkata said...

ni mcm flash jer?
aku dlu pakai kejap jer sbb dpt yg trial nyer
huhu mls nk beli CD T.T