Monday, March 14, 2011

bila kinky berbelog.-,-

assalamualaikum.
awak-awak.ade ni kan.seorang housemate saya yang gila pinky ataupun pinky addicted nih kan dia ade blog kannn.sekarang ade blogg.memang terbaik ah semangat kepinky an dia sebab dalam blog pun sini sana ade warna pink!grr..aku pun minat pink.tapi takdelah seotai dia.perghhh..salute ah!

tuan tanah kedaunggg blog PINKY SECRET.comel tak dia?cunnn kan.sesuai sangatlah dengan dirinya untuk addict warna pink.tengok tuan pun dah tau dah sikap girly-girly yang ade pada dirinya.lemahhh lembuttt.sopannn santunnnn..;p

aku selalu tanya dia.nape suka sangat pink?kenapa tak suka kelabu taik dog ke kan.dia cakap dia pun tak tau.sebab pink tuh cute kot.memang kiutttt..ak pun sukaaa gak.hehehe.korang jangan panggil dia kinky.nanti kena luku.huhuh.nama dia dila.aku saje nak panggil dia kinky(pinky) sebab nama tuh comeii..har.har.har

nanti kalau korang ada masa korang terjah la dila pinky ni ek.tak rugi lor.boleh cuci mata tengok cikaro.;p.lagipun entri dia pun best gak.paling latest pasal lelaki bestfriend ngan pompuan.boleh ke? .agak-agak korang boleh tak kawan laki jadi kawan laki tak jadik pakwe.aku rasa kena bergantung pada niat gak.kann.tapi tulah bila dah lama kenal kot-kot wujud perasaan cintaaa.aku tak reti gak.korang g la belog dila nak tau lebih-lebih lagi.:)

*dila.aku perasan mu dah tak guna shortform dalam menulis entri kan.pehh.makin up neh.keep it up girl!:)*

30 comments :

- GC - said...

aku pun sgt2 minat pink. geng power rangers ada kaler pink kan?? ok, i like!

JIJI YU said...

tibo2 raso beloghak jah nok g jengok blog die...hehhehe

saya_arief said...

nak pergi merisik dye jap.
;D

KUREKURE COMEL said...

promote baik yee...hehehe...
nnti mina terjah...shizuka?ehh..
hehehe...

cintatehO said...

pompuan mmg begitu sinonim ngan kale pink...hehe

Rina Rossoneri said...

xminat pink,minat hijau..tapi baju banyak warna merah...

d_tieah said...

Kau pun aku tengok suka pink.. Asal? Ce citer ce citer.. Memang cute tapi aku rasa aku tak sesuai dgn warna pink.. Hahahah.. Ye ye ye, jap lagi aku terjah blog kawan kau tu..

Entry Terbaru : Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

Wan Hafisah Collection's said...

Rajin pulak cah ko promote kinky ni. ngeri sungguh tabiat mu, jap rajin jap mls ek..

Liquid said...

bule kenal ni ehehehehe

Secretpinky said...

echah...!jage mu!

d_LA said...

hai DILA !!! ni akak dla dtg skodeng neh..

diana said...

housemate pun ada blog..
pernah suruh dia klik2 iklan dak??
hehehhe

wa khairul onggon said...

Nanti ambo terjah.. comey.. comey.. hehe..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

waduh! turn ak bila ??
haha

zuhanismohamed said...

dah terjah haousmante echah ! he he

Cik Jari said...

pinky lady...kim salam ke housemate...

The Crow Empire said...

Alamak, comelnye. Koh3..

Sekian~

(^___^)

aLya maNip said...

nak kene gie terjah nie..hehehe

tuan pon comei..hehe

Yann Mazian said...

hehe. yann pun suka pink jugak. suka sangat2. hehe. :D
btw, comey lah kawan ecah tu. hihi. jap g yann terjah blog beliau. hehe. :D

emieysandra said...

kite pun suke pink!!
hai dila ;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Kinky? Pelat ye Echah sayam. Hahaha ;D

Abang Jonni said...

phewwitttttt.......

skandaLdariLangit said...

boleh. *satu jawapan*

saya boleh mati kalau tengok pink je. huhuk

DuniakuAbstrak said...

aku aLLergik pink -.-"

echah mashuri said...

@- GC -
ak pun suka power rngers!heee

echah mashuri said...

@JIJI YU
yakk.kalu hok comeyy gak.ahaha

echah mashuri said...

@saya_arief
pinang terus ah.ahahah

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
allaaaa.jgn ckp pasal shizuka.ahahah;p

echah mashuri said...

@cintatehO
tulaa.hahaha...ecah pun suka pink;p

echah mashuri said...

@cintatehO
tulaa.hahaha...ecah pun suka pink;p