Saturday, March 12, 2011

movie p/s:i love u T___T

assalamualaikum.
hari ni mood betul-betul hibernate.aku memang blur dah tak tau nak buat apa.serius hidup hepi je padahal asemen berlambak tapi kalau penyakit malas menular.tak boleh buat apa.hey asemen!please be nice to me.duk diam-diam kat situ.jangan gangu pikiran aku.-,-

tadi.hati ni sedihh sangattt...setitik duatitik tigatitik air mata menuruni pipiku.uwaaa..sedihhhhh....sedih sangatsangatsangat.


sebab dah tak ade nak buat ape kan.aku pun gi gatal layan movie ni sebab su cakap best.movie dah lama pun.masuk panggung tahun 2007.lame sangat dah.tapi camtuhlah.better late than never kan..heheheheeh...

serius lah movie ni sedihh sangat.husband dia mati kan.tapi husband dia hantar surat setiap kali walaupun dah selamat mati.dia akan hantar surat.kira masa dia hidup dia dah tulis surat awal-awal untuk bini dia.kira bini dia hidup dengan surat la..yang part paling sedihh bila surat yang lastt..perghhh..tiga kali gak aku kuar air mata.tapi bagus gak.baru rasa macam gadis ayu yang sensitif.har.har.har.

serius cerita ni buat aku rasa dengki kat bini dia.dapat laki yang sanggup buat apa saja.bayangkan ah siap arrangekan isteri dia pegi melancong.padahal dia dah mati.sooooo sweetttttttttttttttttt:)menangis wehh kalau layan.hehehe.

aku nak layan jiwang kejap nih.mood cerita nih tak hilang lagi.

42 comments :

JIJI YU said...

ruponyo layan jugok deyh mu echah..ahaha..jayo doh tu cerito tu wat mu beraer mato..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

maana dpt babe...nak bg pendrive ni...hehe..
ak pon xtahu nak wat ape...kehkeh..

zati embong said...

arhhh da lama jat xlayan movie2 nih.rindu zamam uni!

shahjiehan said...

o0o0o.. ini ka mahsurinya... igtkan orang langkwi... huhuhu

KUREKURE COMEL said...

ekkk...npe mina blh terlepas cite ni ekkk...sedih ke?




ni mina nk search skrg ni...hehehe...

Puan Kutu said...

hehe pmpuan msti nangis bla tgok cite sedih.sy pun!haha..

f_aRa_aINa989 said...

citer ni mmg bestkan!!

sedih bila suami dia mati...tp sweet cara suami dia bg dia semangat untuk "hidup" balik...

citer yg sgt2 sweet..

:)

diana said...

suami akak lagi best dari suami dia..
hehheheh

Abang Jonni said...

huhuhu... sudah... mula2 guling2... skrg jiwang2... adesssssss...


huhuhu

saya_arief said...

ambe xbrehi sangat citer gitu..
:D

Keyyah said...

macam best je cerita ni...adesss xmo terpengaruh lagi... asemen ooo asemen...fenin2...tp mls nk buat

Along Tapa said...

perghhh...dalam rock2 pun hati ada taman...

sesuai sungguh dengan link mu itu echah...haha...

Gorengbaek - Kalo takde idea nak update...

Hangit Habis dah - nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Kerat Senget - JowoPinter

Wan Hafisah Collection's said...

ko tgk kat mn cah? kat panggung ke? buat akak terasa nk tgk gak ni. sila sila bgtau akak.

Wan Hafisah Collection's said...

ko tgk kat mn cah? kat panggung ke? buat akak terasa nk tgk gak ni. sila sila bgtau akak.

M a W a D D a H said...

jgn la sedih echah...hehe...cam best jerk nie...kena cari gak nie...:p

echah mashuri said...

@JIJI YU
haha.ak sokmo pelik2.padahal xdopla sedih sgft;p

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
xnk ah ak babe!pendrive ko bela virus.ahhahaha

DuniakuAbstrak said...

aku tak suka tengok cerita sedih nanti aku sedih, hiLang macho

echah mashuri said...

@zati embong
huhu...rindu kann.tula.sapa suruh kejA?;P

echah mashuri said...

@shahjiehan
eh xla.org klate.hehehe

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
hehh..cepat2.best cite neh mina:)

echah mashuri said...

@Puan Kutu
heehhe..betul2.huhuh

echah mashuri said...

@f_aRa_aINa989
betul2.sedih kan.huhuhh.xsngka husband dia mati.hheheh

echah mashuri said...

@diana
elehh..yelaaa tuh.ahahah;p

echah mashuri said...

@Abang Jonni
haahah..biasela abg joni.fomfuannn.ahahah

echah mashuri said...

@saya_arief
olohh..syglaa.try ah tgk.ehheheeh

echah mashuri said...

@Keyyah
ahahhaa...selamat berasemen yangg!:)

echah mashuri said...

@Along Tapa
pehh..grr.jgn sebuttt pasall urllll akkkkkk.;p

echah mashuri said...

@Wan Hafisah Collection's
kat laptop la akk syggg:)

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
cehh.ego!!!

Woofer Storm said...

susah nak dpt laki mcm tu,hnya coool2 je la yang pnyai style mcm tu kan?heheee

follow sni^^

iwan_dextrous said...

cait.jiwang rupanya.ahaha

IMANSHAH said...

ambo main ujang je

d_LA said...

echah, burn kat akak cite tu..nak nagis same2 ngan echah gak ni..hehe..

aLieF si Muncung ManiS said...

echah mesti rindu kat someone or jatuh hati dgn some one kan???sbb tu layan crita ni..hehe..kidding

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag tgk cerita ni berjuta kali pun boleh leleh lagi kot. Uwaaa~

Puan Besar Shag Yahaya said...

Jap jap. COMEL belog! Hehe ;D

NICK IRFAN said...

sy xthu plak pasal cte ni? nnt nk tgk jgk la

Rina Rossoneri said...

Kita baca buku citer ni, sambil tersengguk-sengguk..hahahaha

echah mashuri said...

@Woofer Storm
betul2.tp susah nk cari.

echah mashuri said...

@IMANSHAH
heehhe..mai ujang pun best

DuniakuAbstrak said...

keh3..memang pun