Thursday, March 17, 2011

show me your BFF contest

assalamualaikum.
hari ini saya amat rajin.setelah di tag oleh akak dyla omey omey untuk join contest dari sis nurul .ala.awek yang cun-cun tuh.:).lawyer lagik.sape tak kenal sis badiah memang pelik bin ajaib.harus pergi cekidaud terus blog dia yang super awsome.biaselah.lawyer.dia punya entri pengisian dia lain dari yang lain.

*kalau berminat korang boleh tekan kat banner atas*

tengg.tenggg.tengg...inilah aku perkenalkan dengan penuh tawaduqnya my BBF.my best best buddy ever!cehh..
.
.
.

dear nurulbadiah lai.
inilah kawan-kawan yang paling best ah.tapi dalam nih still tiga orang tak ade.mas,sue ngan kinky.diaorang nih my housemate yang gila-gila sengal piang ubi.my classmate.my girlfriendsss.memang cukup ah.aku sayang diaorang ketat-ketat lebih ketat dari biase.walaupun pic nih tak cukup lagi kiteorang punya kawan tapi aku gila suka gambar nih.sebab ade peluk-peluk.memang aku suka orang peluk peluk nih.nampak sweettttt..:).diaorang memang kawan susah senang ah.

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.
~unknown~

tag:bunga,jat,fatin,aida;)

korang buattt ehhhh:))

39 comments :

Imran nyambek said...

weewit

saya_arief said...

all the best.
;D

skandaLdariLangit said...

ada seorang tertonggeng tak kelihatan wajah. keh2

- GC - said...

peliknya pompuan peluk macam baju putih & merah. haha

Wan Hafisah Collection's said...

aduhai.. ngeri cah oi!! akak tak sggup tgk lama2 gmbr peluk2..erk.

Raji berkata said...

alamak romantik ah korang nih
hahaha lain mcm jer =.=

JIJI YU said...

echah wohohoh..aku tutup mato kelih gambar ni..

DuniakuAbstrak said...

aksi-aksi geLenyar.. kah3

aku takde besfren..semua aku Layan sama rata..takde piLih kasih.. semua nak rebutkan aku..aku adiL orangnya...wakakaka

YOUsoF said...

Gambar atas > CANTIK!



Gambar bawah > aksi yang 'Unik' jah.. ;D

Ati Masrif said...

bila dah kahwin ni echah
dapat jumpa kawan baik
setahun sekali pun dah kira ok..

Naddia said...

abg kim slm dgn yg bju pink

TunTeja said...

pwenzz poeber gituh! hehe

d_tieah said...

Asal kau tak tag aku??????? Uwaaaaaaa.. Sampai hati.. Ngee :) Gud luck tau.. Huhh! Gedik gambar kau.. Hanya kau saje.. Hehehe..

Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

gud luck babe! comey nya pelu g2...nak gak!

Sophie Al-yahya said...

ok gambar korang ni xleh lagi comey ke? T_T taknak masuk ah gerenti I kalah cewahh..

good luck kay! =)

aLya maNip said...

waa..seronoknya peluk2..hahaha

gud luck dear :)

Rina Rossoneri said...

memang saling meyanyangi betul nih

echah mashuri said...

@Imran nyambek
cepat jek ko imran bab2 ni eh.ahahah

echah mashuri said...

@skandaLdariLangit
AHAHAH ska!comel kn si penongeng itu;p

echah mashuri said...

@- GC -
memang pelik pun.ak pun rase pelik.ahahah

echah mashuri said...

@Wan Hafisah Collection's
ngeri ke dengkiii.;p
akak ni selalu je komen wt org gelak.ahah

echah mashuri said...

@Raji berkata
jgn pikir pelik2 k.ni kasih syg namenya raji oi;p

echah mashuri said...

@JIJI YU
jari jrmari mu kena rapat ji.kalau dok napok gok.ahahh

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
gelenyar tuh unik!hahaah.laki mmg ah.akyg nilah ak nak borak2.lagipun ramai gak.9org.huhuhu

echah mashuri said...

@YOUsoF
ahhaha..unik ade maksud kannn;p

echah mashuri said...

@Ati Masrif
ye ke kak?adoii..mesti rinduuu:(

echah mashuri said...

@Naddia
hahaah..yeye je ko nad!;p

echah mashuri said...

@TunTeja
yup.poeber n eber.;p

echah mashuri said...

@d_tieah
hahaha..amboii.ak tertongeng tp xnampak la!ak bukan xnk tag tieah.ko ak tgk xjoin contst punn..huhu

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali
nak gak eh.kalau nak kena bayar sposen;p

echah mashuri said...

@Sophie Al-yahya
hahaha.yeye je!thnks darl.bgus!jgn masuk nnt i kalah!;p

echah mashuri said...

@aLya maNip
thnks sis omey omey!

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
lebih tepat lagi saling mengedik

Nurulbadiah Lai said...

salam..dear..

thanks 4 joining..wish u best of luck..

thanks taw..

done check ur entry

echah mashuri said...

sis.thnks ya!:)

diana said...

ramainye kawan echah..
senang la kalau tak de duit ke..
boleh pinjam2 kan??

echah mashuri said...

akak.ahhaha..memang punn..skrg pun dah meminjam dah;p

Shamsuddin Amin said...

wah... cam best je kontest ni...^^

d_LA said...

perghhhhh...romantiknye..hahaha..hopekite bertuahla ye chah..hehe