Wednesday, March 16, 2011

cik pinky secret bukak secret aku T___T

assalamualaikum.
huih.tak sempat aku nak mengedik-gedik kat blog.rupanya 4minggu lagi dah nak final ye?jadik semua asignment,presentation,article review semua nak minggu ni ngan minggu depan.aiyokkk...baru aku rasa busy sekarang,.baru student namanya.huk.huk

sebenarnya niat tak nak update sebab esok ade dua presentation menunggu.tapi nak buat macam mana.petang tadi ade orang mengata kita.sediihh...dia cakap kita gelak langsuyar.suka nyanyi dalam jamban.ketawa sebab dengar kita gelak.bukan sebab kita punya cerita tuh kelakar.eh.kita rasa gedik la dalam menulis perenggan nih.kita???dush!dush!

korang jangan caye ek.serius aku suka sangat sopan,macam baby kat atas tuh!AHHAHA.jahat betul cik kinky.ingat tak yang aku tulis pasal blog dia yang pinky secret dalam entri lepas tuh.boleh pulak dia memberi balasan padu pada aku.dengan entri ini.cehhhhh!!!!!!aku bukan gitu ye kawan-kawan.aku baik.T__T

sebenarnya aku kalau kawan-kawan nak berblog aku rase sexsited wehh!tapi diaorang tuh buat blog kejap je.pastuh mula nak private.alorhh..aku baru nak seronok baca repekan korang.bila aku tengok cik kynki mula jadik blogger aku pun seronok ah!biase ah.aku kan selalu excited lebih!

semoga cik kynki jadi blogger comey yang tulis benda-benda comel.rajin-rajinlah pergi berbaik-baik ngan blogger-blogger.aku rasa nanti cepat je follower ko banyak nanti.sebab ko cun dan entri pun best-best.tapi jangan sombong sudah.rajin-rajin g komen orang tau.kan nak jadi blogger tegar.hikhik.

*aku bukan promote la dila!.aku exsited bila kawan berblog.hoyeahhhh*

15 comments :

d_tieah said...

Aku pun blogger baru jugak.. Asal ko tak promote aku? Hahahaha.. Sat2 aku terjah ape yang kwn ko tulis.. Ngee :)


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

JIJI YU said...

mueheh..aku ni chah wano chah..tapi kea chah apo kato mu mitok dio tukar font dio..aku pening weh..ehehe..

syafiQakarim said...

hahha ni nak terjah nih..
weee

soffea said...

rase sexsited echah?? apakah??
hehehe

baik kan echah promote blog kawan.. blog sis plak please. ehhehehe

diana said...

akak dah baca blog dia..
entry dia bagus..
kalau dia rajin dan cepat mesra mesti satu hari nanti boleh jadi macam blogger2 terkenal yang sedia ada..


cemana echah???
dasyat tak komen akak..??
boleh jadi pengkritik AF dak???

Abang Jonni said...

huiyyoooo... gelak mcm langsuir... huhuhu..

Solihin Zubir said...

bagus echah.. tolong naikkan kwn2.. heheh...

err.. dia single lg x? ;-p

TunTeja said...

woahhh..gituuuuu....ni kena terjah blog kawan echah ni! :)

DuniakuAbstrak said...

tengah-tengah finaL nanti mesti sempat gak kau hapdet

kamon La chah...aku da kenaL kau Lama (tipu)

che'pi said...

wah.... de bakat jadi promoter ni.. hehehe.....
em.... jom terjah blog kawan echah.. zasssssssss

hans said...

xsalah pun kalau promote
hohohohoh

Rina Rossoneri said...

esok exam pun leh je update blog, hahahah..xyah risau sgt...

KUREKURE COMEL said...

dah terjah...sokong jiji...huhuhu...



echah takpe gelak besar2...tu jd maskot diri tu...kihkihkih...

Raji berkata said...

lepas ni ak tak nak lah promote org lagi
takut gak jdi cam kau =.=
hahaha

Fariq said...

oo camtu ye nak naikkan folower dgn cepat.. maap la.. saya ni blogger baru folower baru 3.. :malu