Thursday, March 17, 2011

pengantin nikah gantung

assalamualaikum.
selamat pagiiiiiiiiiii...<-ucapan orang baru bangun tido.;p.aku tak taulah malam ni dapat tido pukul berapa.sebab baru bangun ni.petang tadi presentation.fuh!lega sikit sebab dah habis.hilang satu benda yang duk gelimat kat dalamkepala.tapi ade banyak lagi benda yang duk mengedik dalam fikiran nih.yang paling dekat documentation puan maznah.nak paling kurang 40 page.-_-.

nih beberapa hari yang lepas masa bangun pagi aku dapat mms dari si aim nih.dia memang suka mms gambar dia.konon macamlah aku rindu.tapi takpelah.boleh gak aku tengok per'kembangan' badan dia.hue.hue.barulah aku tak risau kalau badan kembang setempayan.ade geng.aim nih kawan aku mase sekolah menengah.time berhingus lagik kiteorang kawan.

sekali masa aku load picture tuh terkujat tapir yang comel aku!terus mesej kat dia.mesej saja.call memang tak dibenarkan.jimat;p.lepas tuh aku mula tacing.khawin gantung ke ko nih.tak cakap pun ka aku.grgrgrr.pastuh dia cakap ni baju kaklong dia.cehh..nak khawin sangat nampaknya.huuhhu..aku pun tanya ape motif dia pakai camni.dia cakap boring.saje takde keje.ceh!mentang-mentang cuti stpm kann.tuh makeup sendiri tuh.tu pun amek makeup kaklong.peh!nasib baik baju ngan makeup je ambik yang kaklong punya.kalau ambik pengantin kaklong jugak tak ke haruuu!!ahahah.;p

dan,tiba-tiba rase nak pakai baju khawin jugak*tipu.

32 comments :

aNiS aNiSa said...

pkai bju kwen n trus kwen la..ok??hehe

=)

Rina Rossoneri said...

echah nak pakai warna apa.. kita nak pakai silver purple..

echah mashuri said...

@aNiS aNiSa
huhuh....:p.calo xde dear

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
ntahla rina.belum decide lagi.yg 2 tak penting.yg penting akad nikah tuh.hahahah;p

diana said...

nak kawen la dah tu...
akak pun nak pakai baju kawen jugak la malam ni..
tapi baju kawen akak besau la..
sebab dulu gumuk..
tak pe la..
yang penting baju kawen...
baju kawen sah2 la untuk kawen..kan??
ayat!!!

zati embong said...

selalu terbayang cmne la bl pakai bj pengantin.

still cant imagine. O.o

Biela Yusoff.. said...

wow..ingtkan kakain mmg dh khwin..hehe

JIJI YU said...

cer ko pakai pas tu ko bagi aku tgk..ehhee..

✿nenek moden✿ said...

hahahha..echah oi..mbe kau dh putus fius tahap siput tu.

echah mashuri said...

@diana
elehh akak..xpyh r.nanti maisara tnya bukan2.huhuh

echah mashuri said...

@zati embong
wah jatttt..ehhhe..nnti khawin jemput tau!:)

echah mashuri said...

@Biela Yusoff..
ishh.dok la yang.kalu kak ain nikoh gak mesti ajak gak biela..heee

echah mashuri said...

@JIJI YU
kena g sewo dulu ah ji weh;p

echah mashuri said...

@✿nenek moden✿
hahaah..dia memang sis!nasib baik dia jrg msuk blog ecah.kalau idak mesti dh mrh

IMANSHAH said...

dah ada ke yg nak dok sebelah??wahaha

echah mashuri said...

@IMANSHAH
hahha..entahlaaaa cikguu.ade kot dia nih;p

emieysandra said...

rajin lak die main mekap2 melaram gitu. ;)

fiezah91 said...

rasa nak pakai baju kawen? x lama dah tu..wakakaka :P

fiezah91 said...

rasa nak pakai baju kawen? x lama dah tu..wakakaka :P

Raji berkata said...

hahahha kemaruk nak kawen dier smpai nk cuba baju kakak der =.="
lek2 xlama lgi kau pun merasa gak pakai
inshaAllah
hak2

Puan Kutu said...

haha kena cpt kwn dh tu kwn kamo..:)

Wan Hafisah Collection's said...

Amboi..ngeri betul kami ni cah! verangan nok!

HABISKAN BELAJAR DULU SAMPAI PHD!!!

P/S:nampaknya kau akan jadi andartu!! hahahhahah

skandaLdariLangit said...

melampau kau nak ambik pengantin kaklong. haha

echah mashuri said...

@emieysandra
2 tanda xde keje sis oi.huhuhu

echah mashuri said...

@fiezah91
xla.gurau je.huhuhu

echah mashuri said...

@Raji berkata
cehh..ahahha..ak xnak ag la.aku saja je.;p

echah mashuri said...

@Puan Kutu
ahhaha..xnakkkkkkk lagiiiiiiiii

echah mashuri said...

@Wan Hafisah Collection's
jgn akak oiiiiiiiiiiiiiiiiii


xnakkk jadi andartuu.hauhauhauah

echah mashuri said...

@skandaLdariLangit
hahha.dahtu semua baju kak long dia kebas;p

soffea said...

haha. betul2 takde keje ni.. hehe.

KUREKURE COMEL said...

perhhh...rajin betul...blh jd mak andam ni...hehehe

echah mashuri said...

sis.haahha.tulaaa...:)

mina.haha..mmg cita2 dia pun sis:)