Wednesday, March 23, 2011

peel lelaki bila gadis jual mahal..

assalamualaikum.
semalam tertarik dengan entri akak diana .pasal entri ini.jadik aku rasa nak kupas lagi pasal benda ni.cehh..cakap macam mazidul 999 pulaksss.ala.akak diana punya entri memang selalu tertarik menarik.sebab tuh aku melekat je kat blog dia.antara blog yang aku lepak banyak-banyak kali dalam sehari.aku dah khatam semua entri dalam blog dia.



sekarang tengah marathon baca blog sorang blogger yang aku baru kenal.tapi takleh cakap sape.takut dia perasan.keh.keh.keh.peel aku bila jumpa blog yang best aku akan baca sampai berpinor butir mata.yang aku ingat aku dah habis baca semua blog budak syahira nih.sebab dah lama sangat dia tak update.tapi aku rindu nak baca entri dia jadik aku godek sampai lubang cacing entri.huuuhuu.pastuh entri maCy,tu pun sebab lama dia tak berupdate.dan ade ramai lagi yang aku dah godek,belek,teliti,tapi tak nak ah cakap sape-sape lagi sebab nanti ramai yang perasaan.;p

cuma yang aku perasan.makin lama seseorang tuh blogging.makin matang entri dia.makin best dari entri ke entri.kalau yang lawak,makin lawak.makin pandai korang tulis.tapi yang tak boleh blah.yang suka melucah.makin lucah entri dia hari ke hari.dem!yang macam ni terus aku tutup mata ngan tangan dan membiarkan celah-celah jari itu terbuka~~.pergh.bilalah nak jadi macam korang-korang eh?

tapi aku suka gak baca blog akak hafisah yang ngeriiiiii tuhhhh..sebab dia punya pengalaman.punya kematangan.ah cukup!nanti dia perasan.ngeriii akuuuu~~~!

ala.semua suka.yang bloglist kat tepi tuh blog-blog yang terbaik pernah aku jumpa.cepat korang g usha!bloglist untuk yang paling disayang,paling serasi dan hanya terpilih dihati aje.heeeee...sebab tuh ade blogger yg tak berupdate berbulan-bulan pun sayang nak buang.sebab sayang kot-kot terlepas update.:))

eh.tadi nak cakap pasal jual mahal tuh.aiyokk.dah terlebih borak lak.erm.nanti kupas next entri ek.ek.heee.;p




26 comments :

Rina Rossoneri said...

sabo je lah..
kita dah baca sampai perenggan ketiga, bila nak sampai ke isi utamanya nih, last2 sampai habis.. hahahaha

Wan Hafisah Collection's said...

Alamak..tiba2 aku malu CAH! tak pernah aku semalu ni..

Sila tgk muka aku yg malu.

Mmg ngeri la cah org mcm aku ni jadi pemalu.
dem*tiru ayat ko cah!

sekian cah..

Wan Hafisah Collection's said...

Alamak..tiba2 aku malu CAH! tak pernah aku semalu ni..

Sila tgk muka aku yg malu.

Mmg ngeri la cah org mcm aku ni jadi pemalu.
dem*tiru ayat ko cah!

sekian cah..

Wan Hafisah Collection's said...

siap 2x cah aku post komen sbb malu sgt..ekkeke..getik weh.

Solihin Zubir said...

ahahaha.. terlari tajuk pulak..

Al said...

aduih..ttibe isi x kne ngn tjuk plk..redha je la

macy tu duk bz ngn skandal dari langit je kot

d_tieah said...

Walau kau tak mention nama blog aku, aku faham.. Dalam hati kau sangat ingat kan.. Ngee :)

*Yang GA tu aku tag kau lah..


Entry Terbaru 1 : Alkisah Sweet Couple Dan Sekuntum Bunga Ros
Entry Terbaru 2 : Giveaway Kerjasama Anati Soki & MFS

diana said...

la..cerita dia ke laut..
ni kalau masuk AF ni minggu pertama dah tersingkir..
hahhah

aLieF si Muncung ManiS said...

blog alief je tak matang lagi...:P

Si gadis bunga said...

saya datang dari jauh...
saya datang mencarimu owwhhh..
haha, seriously,lama sangat tak ngadap belog ini.
cinta beralih arahlah kejap.
hehe :p

Sogeking Kun said...

a'ah kan..budak syahira tu dah lama xupdate blog dia..haih,pemalas betul anak aku sorang tu..haha

KUREKURE COMEL said...

punye la kemain tunggu kupasan echah tu...

ciss...hehehe....echah berhutang satu entry ni....ayookkkk...
hihihi...

JIJI YU said...

echah..ganah chah..

The Crow Empire said...

Ceghite bukan ke laut. ate, udah ke bulan terus. koh3.. tapi teman gemo bebeno dengan entri dan komen2 dari meke. meke pandai berseloghor. hehehe..

(^___^)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahaha. Tak senonoh lah Echah sayam neh. Punya lah Shag excited baca. Keke :P

Shag pun jeles dengan dorang yg dapat hasilkan entri yg makin mantap dari hari ke hari. Shag punya mendatar je =.='

aNiS aNiSa said...

sukanya bila dy ceria..

smoga nnt akan bisa menjadi blogger yang disukai =)

entry best : Doha atau Qatar~

FARISZ@AZ.Com said...

Kematangan blogger mungkin bergantung pada usia ia berblog.

Mana berkaitan peel laki bila gadis jual mahal?

Apa2 pun perlu jual mahal,maksudnya memilih tetapi jangan terlalu memilih.

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

DuniakuAbstrak said...

hampes..tajuk kemain peeL mempeeL, isi ke Laut. tuka tajuk weh..haha

- GC - said...

aku tgh blacklisted blogger yg suka sgt wat entri lucah. menyampah!!!

InaAchik said...

salam...
cik kaki dtg menyinggah dpt url dr fisah...
fisah ckp awk nak header seksi tu...
kalau berminat, email cik kaki at
azlinahasan@yahoo.com

Naddia said...

adeh..ecah weh..aku punye belog pon merepek je..tp ade gak ek org folo. mule2 wat dulu bajet syok sndri. hehe

urm..urm..bloglist itu...nk juge. haha

d_LA said...

ECHAH MEME GINI SOKMO..HAHA

bunga said...

hehe..bunga ada yeeyeye..

¶A.K.I¶ said...

aku gak yg x matured dlm writing.. huuuwaa!!!

soffea said...

haha. echah. last2 tak terkupas2 lagi ye isu yg hendak dikupas itu. adakah echah memerlukan pisau untuk mengupas? hehe.

blog sis agak2 selalu dilepak echah tak?

Raji berkata said...

betul aku rasa bloglist kau semua yg macho..
batuk2 darah sat