Wednesday, March 23, 2011

keyword paling panjanggg ditemui

assalamualaikum.
nak berblogggggggg punnn dahhh payahhhhhhhh...<--jeritan batinku.sekian.

baiklahh..aku mengaku aku lebih ber facebooking dari blogging.ni yang rase nak deactive macam beberapa bulan yang lalu.perghh.lama gak deactive.sekarang bila dah aktif.makin mengulor la aku.tapi tulah.kalau buat keje sekolah nak blogging tak sempat.tapi facebook sempat la sikit-sikit.

tadi aku check keyword.pelik-pelik yang ampun.yang tak boleh tahan cara mencarut loghat kelantan.pergh.si pengoogle ni pun tau aku suka mencarut.pastuh cara mengamput.erkk.aku baru tau makna mengamput tuh apa.hari tu typing error nak cakap mengumpat tertulis mengamput.ramai gak search benda tuh.kalau 18sx lajuuuuuu je.cuba letak ala-ala tazkirah subuh.fuh.hagahamm nak search.-_-



tapi yang paling kelakar korang tengok keyword last.apeke jados dia search panjang berjela.hahaha...ni lirik lagu kelantan.dia tulis semua.aku pun tak taulah kenapa si pengsearch nak cari ape sebenarnya.grrr.satu lagu dia tulis untuk search.mybe dia nak cari taju lagu tuh.apekahhh?sebenarnya.tajuk lagu tu serabut weh by jaguh 7.para dikir dangdut.



akhir kata dari aku.dengarkanlah lagu yang disearch sepanjang-panjang yang amat oleh si pencari tuh.


nite.penat.letih.urghhhhh.:(

19 comments :

JIJI YU said...

hurmm...dah lame dah aku tk tgk nuff aku..tapi kalo tgk pon same je..eehhe

n@jwamz said...

hahahahaha! sengal sungguh si pencari tuu... rase mybe lelaki kot si pencari tuu.. dier minat "gewe" / "mek" qlate, tu beria sgt nak tahu..

*girlfriend dlm bhs qlate mne 1 ekk?
gewe ke mek echah? hihihi

Raji berkata said...

hahahahahah
klakar weh seriously >.<
dia search ker dia tgh type mesej tuh
hak2

eh bintang kau semua 4-4 owh ;o

ishiko said...

apo ko jados??? xdok jadoss la uh.. hehehe~

The Crow Empire said...

ahaha.. tu search ke buat entri. panjang btol. koh3... Mesti dia nak tau sangat maksud ayat tu. Nak translit google takde. heheh..

(^___^)

alexa yussida said...

hahahahha..sumpah kelaka la yank..:D adessslaaa..punye la pendek tajuk lagu tuh die taip kemainnn..hikhik

aLya maNip said...

haha..bersunggoh la puloh hok tukang cari tu..:)

f_aRa_aINa989 said...

yg last sekali tu lawak...haha!

x pehe dop..hehehhehehe


Catatan: Untuk budak yang akan ambil result SPM..

diana said...

tajuk lagu tu pendek je..
dia rajin betul pi taip habis satu lirik..
mesti cakap pun banyak ni..
ramah dan mesra orang nye..
kan??

Wan Hafisah Collection's said...

ko mmg ngeri la cah.
kan akak dh tegur aritu ko silap taip mengamput!
lucah le ko cah.
SX, PL semua ko lah!

Wan Hafisah Collection's said...

Oh ye lupa nak cakap..

NGERI!!!!!!!!!!!

d_tieah said...

Hahaha.. Ade dorang search yang elok2 tapi takde link ke blog kau ni haa.. Ngee :)

*Kau kena tag dalam GA tu

Entry Terbaru : Giveaway Kerjasama Anati Soki & MFS

Rina Rossoneri said...

hahahahahahahah apa kes???

M a W a D D a H said...

sebenarnye die nak taip emel tp tergoogle lak...hehe

nas said...

kelakar la dengar bende2keyword ko.. unik kot.. xmacam aku.. macam standard jerk.. hehehhee...
dah la panjang siot ko punye keyword...
hahahahhahahahahaa


latest entri:

kisah seram banglo usang seksyen 2

Solihin Zubir said...

tudiaaaa... pnjgnya keyword.. siap taip lirik tuuu.. mau x pnjg.. hahah..

KUREKURE COMEL said...

hahaha.....tu rajin sesangat....
senang sekali harung...
adooiii...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Hahahaa. Yelah kot. Mesti dia cari tajuk lagu sebab nak donlod kot? Keke. Echah dah senangkan kerja dia. Bagus sayam ;D

d_LA said...

SIYES LAWAKLA CHAH..HAHAHA..GILER PANJANG, GILER EMO..KELATE TERUH!HEHE