Sunday, March 20, 2011

nak kuih bunga

assalamualaikum.
dikala jari jemari yang tidak runcing malahan jari kembung ini menaip artikel review sebanyak lima artikel itu.walaupun artikel itu baru satu sahaja siap.betapa letih sudah hendak menulis artikel review.hoh!sepatutnya tak perlu review artikel yang sudah ditulis.sah-sah artikel ni sangat bagus.huhu.ni kalau lecturer aku baca boleh mendatangkan marahh...tapi aku yakin lecturerku tidak mebaca blog aku ini.konfirm!

minggu ini hari selasa rabu khamis akan ade submit-submit assignment-assignment.lepas tuh dua tiga minggu lagi dah nak final.eh?yang ampunnn.cepat je kan.dah nak habis sem dah.haih.haih.cepatlah habis.aku malas dah.esok nak pergi sekolah lagi.nak pergi buat reaserch.-_-.aku kalau bab-bab research ni payahhh..tak tau nak tanya apa.lagipun aku sendiri tak faham ape yang aku nak tanya.grrr.

kalau musim begini.pasti ade suara-suara halus yang selalu mengeluh.sigh*



tiba-tiba aku nak makan kuih bunga.sedapppp.:)


*maaf.sekali lagi entri tak bermotif.dua pilihan.merepek atau tinggal bersawang.

20 comments :

Abang Jonni said...

kehkehkeh... tiba2 plak masuk bab nak mkn kuih.... adeih..


aku pandai buat bergedil... nak rasa...

Woofer Storm said...

merepek pun layan je..heeee
yala,mcm mna tak tgglkn kalau asik layan sb je..haaaaaaha ingat sy tak tau..ngeeeee

Sogeking Kun said...

tinggal bersawang! hahaha

Amalina Anuar said...

nak jugak kuih tu..tetiba lak kan chah..haha..:)

diana said...

tak dan la nak baca..
abang lan ajak tido..
esok baru akak baca ye..
hehehe

S..U..D..@..I..S said...

kuih apa ya belum pernah makan echah

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

mcm sedap je babe..

s.y.a.r.q said...

kuih bunga? tak pernah makan.tapi mesti sedap sbb syarq pon suka kuih-muih :)

KUREKURE COMEL said...

kuih tu mcm mina tak tau je...
cuba bg resepi ckit...hehehe...



research?best2....blh cuci mata...hahaha

Rina Rossoneri said...

kuih apa tuh?

d_LA said...

echahhhhhhh, akak suke giler kuih ni tp xtaw nm..kuih bunge rupenye...sedapnye..dulu, ma suke buat time bln pose...ore nok ma..huhu

Wan Hafisah Collection's said...

ok, tak pnh mkn, tak pnh tgk.

eh kau ni kan cah, mmg ngeri..
tgh2 ckp psl research kau tiba2 msk bab kuih?????????????

makan je dlm pale otak kau cah~

diana said...

kuih bunge??
macam jemput2 je..
heheheh...
banyak nye gula tu echah oi...
takut nak telan..
heheh

aLieF si Muncung ManiS said...

ooooo..alief nak bagi link blog echah kat lecturer echah..abis la echah lps ni...haha..gurau je..wahh..echah buat lah kuih bunga ni..nnti alief tolong..huhu..tolong tgok dan makan..gurau je..huhu

Mawar Merah said...

Mana leh dpt kuih ni. Apa rsnye? Resepi?

JIJI YU said...

napok manis molek kuwe tu pon

zati embong said...

kuih bunga?mcm pernah tgk..hihi

soffea said...

nampak sedap echah.. belanja please :)

Raji berkata said...

entah aku pernah makan ker tak pernah ak pun ttaw o.O
byk betul nama kuih

d_tieah said...

Kuih bunga ke tu.. Tapi takde plak ko cite pape pasal makanan tu.. Ngee :) Assigment je banyak.. Sabo sabo sabo.. Kite bako je echah.. Hahaha..

Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud