Saturday, March 19, 2011

entri mengelat

assalamualaikum.
semalam sebelum tido aku dah buat entri mengelat.memang hobi turun temurun aku.benda tuh terjadi sebab kita rasa tak keluar idea nak merapu ataupun ade idea cuma malas nak cungkil yang dalam kepala otak ni.baik tulis yang mana-mana keyboard nak tekan.kan?

kalau korang perasanlah kan.mesti dalam sesekali tuh ade je blogger yang buat entri mengelat.terutama akuuu...bak kata akak diana.aku kan gila glamour.AHAHAH..sebenarnya aku bukan gila gelamour aku cuma gila duit nuffnang.tapi tulah aku je gila kat nuffnang.nuffnang buat bodoh je ngan aku.cinta bertepuk sebelah tangan.nak dapat BE seketul pun susah.huhuh.tapi takpe.aku pun tak harap nak dapat BE.sebab tau blog ni blog merapu.:p

sebenarnya tangan gatal.tapi idea tak mari.mata dah ngantuk.jadik tu yang keluor benda yang mengelat.ala.korang jangan caya sangat bila ade yang tulis sepatah ayat contoh macam :hurt:,masuk lagu youtube,tulis caption kat bawah sikit..(macam aku selalu buat)
pastuh publish.ala-ala fb status gitu.komen pun masuk duk tanya kenapa?kenapa?kenapa?.padahalllllllllll ngelat nak update.kering idea.patutnya kena komen,eleh.entri ngelat malas update.huhuhuh.yang tuh baru kena elok-elok depan batang idung.

kan?kadang-kadang entri mengelat best oh.tapi kalau blogger yang dah paham sangat ngan kita dia dapat agak.tu yang tak best kan.heeee~~

ok dah!siap lagi salah satu entri ngelat aku.;p


jangan marah naaa.aku ngelat dua tiga hari je.sebab busy dengan assignment.nah amek epal celup krimer sorang satu.

36 comments :

KUREKURE COMEL said...

mmg suke merapu pun....mcm mina...hahahaha....



gulp...epal celup...takmau gambor...nak betul2....hehehehe

fiezah91 said...

hahaha...kita serupa ke?ngehehe..

nak btl ada x..xnak gambar.. plis plis plissssssss..wakakaka :P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
tak tau nak komen apa lama gua tak singgah jengok lu

tomato said...

ceq elakkan drpd mengelat..hehe

huhuii ! sodapnyeh !!!!! nak la betol2 ! bagi hadiah tu leh ? hihik

Fariq said...

erk??

*ni namanya komen mengelat. hehe

epal celup?? pestime tau.. kat mane bley dpt tu?? agak2 ecah bile nak bagi fs makan benda tu.. :p

nas said...

pergh.. da lama xisnggah sini
hehehe
aih.. header da nmpak cm lain jerk.. tukar agy ker? heheheh

erk.. sedap plak epal celup krimer di atas :P

Rina Rossoneri said...

ecah, apa kata bagi epal celup tu betul2...

hahah kita pun nak wat lah entri ngelat...idea kering maaaaa

diana said...

ini komen akak...

azi nur said...

huhu nak mengelat juge la...hehee

makk aiiiiii msia ade jual x epal 2~

soffea said...

mencari BE rupenye.. echah.. sis tak penah2 dpt BE tau. help please. hehe.

Raji berkata said...

hahaha ak slalu jer terbuat entry mengelat =.="
tak pe aku pun cinta bertepuk sebelah tgn nuffnang xpernah balas cinta aku T.T

zati embong said...

epal celup?1st time jat tgk.haha

puas fikir bnda ape la yg comel2,ingt aiskrim.

tetibe terasa sgt nk makan aiskrim!

JIJI YU said...

chah tok baek maen ngelat..

Abang Jonni said...

ngelat ye?.... rotan kang...

aLya maNip said...

echah wat entri mengelat pon de makna gak..hahaha

kiwi said...

haha..x pe..mngelat suke2..hihi...kiwi pn ske klau time tension2..ckp pn merapu-rapu je..bakor la..ap la

mR.sYaH said...

epal tu sedap..

Mama Kembar 3 said...

entri mengelat ke apa ke... janji pics epal tu menggoda hehe

Shamsuddin Amin said...

adoi...
merembes tgok epal tu... huhu

Wan Hafisah Collection's said...

pang.

sekian.

zuhanismohamed said...

xpe echah merapu merapu pun tetap best..! he he

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

singah lagi sekali..mengliat sedap

d_LA said...

babab mahu?? sngguh menggoda ohhh epal itu chah oiiiii...grrrr

senyumSOYA said...

epal celup!!! sodap..nak2~ huhuhu

bunga said...

CHAH MMG CAM TU..AJAJAJ..

CIK TOM said...

echah mmg suka ngelat..haha..td br bc sal komen kak diana dr blog kak diana...hehehe

echah belanja cik tom epal celup krimer..nanti cik tom belanja rfc..kui3..

Yann Mazian said...

aisehhh. mcm sedap je epal krimer tu. nk satu bleh? hehe. :D

skandaLdariLangit said...

sama la kita. mau ngelat juge~

si para para said...

nak ngelat jugak.nak benda kat ats tu jugak satu cucuk.ehh nak dua la.aci tak.hehe

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
ahhaha..mina niii:)

echah mashuri said...

@fiezah91
yg btul xde la yunk.sebab ni dari londonnnn;p

echah mashuri said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o
lama xdtg.xsuka gua dah agaknya:(

echah mashuri said...

@tomato
xbolehka kalau nak ngelat?

echah mashuri said...

@Fariq
fariq.kawan pun baru dgr arini epal celup.hahaha

echah mashuri said...

@nas
nas ko busy sgttttttt.haahha

Woofer Storm said...

tkpe..nak bagi be la tuk entry ni..hheeeee