Saturday, March 5, 2011

lepas rindu.

assalamualaikum.
baru sempat nak update blog.lepas publish post semalam ingat nak jenguk-jenguk korang.tapi line yang ampunn...jadi tutup lappy.guling-guling-guling.sampailah tertido.huhuh.semalam jumpa kawan-kawan baik masa sekolah.diaorang datang umah aku sebab wat maulud nabi.lepas duk borak-borak rase takpuas hati.makanlah kita di d'osha sebab aku lama dah kepingin makan ais krim coklat .pehh..sedap sampai menjilat pingang mangkuk belanga.

ni saya perkenalkan kawan saya.nama dia ain.aku tengok dia makin sihat sekarang.bahagiaa kot.keh3.tapi belum sempat aku cakap dia makin tembam dia dah cakap kat aku "ecah!aku tengok mu makin gemuk neh.bahagia ko?"eh.aku baru nak cakap kat dia.dia dah cakap kat aku.maknanya disini.hamboiii.aku sedap nak kata orang.rupanya aku pun sama naik kilo.huahua.tapi takpe.BAHAGIAAAA kannn.<--ayat penyedap.

kiah ngan fiza neh macam serius je bincang nak makan apa.tapi ikut ati aku,aku nak makan semuaaa aiskrim.semuaaa.semuaaa.ya semuaaaaaaa!-_-

tadaaaaa...makanan dah sampai.cuba tengok aku.terliur tengok makanan orang.padahal makan depan mata pun ade.pehhh.macam mana tak kembang semngkuk.HEHE.;p

erm.entahla.motif gambar.sebab yana takde lagi dalam gambar2 neh.sebab tu letak.heheh..yela.kenala berlaku adil dalam meletak pic..gambar acting nak suap jetuh.biaselaaaa orang gila ambik gambo.hikhik.eh.aku rasa aku yang gila ambik gambo.-_-

benarnyo dok puah agi bual nge sekmu.nati kito jupo mula-mula pulok deh.aku rindu ko sekmu..nak suko-suko po marin.hehehe.muah.muah.cayam lako sek mu.heheh

44 comments :

JIJI YU said...

pandangea tu bernafsu molek..ahaha

aLya said...

nak makan gak..ngeee
lamanya x makan eskrem..ngeee

Abang Jonni said...

seronok la guling2... jatuh katil baru tau...


huhuhu

skandaLdariLangit said...

bebaik tgk makanan orang. kang ade hulur tangan. keke

IMANSHAH said...

wah gadis!! haha

echah mashuri said...

@JIJI YU
memea doh,sikit lagi nak gaaaa makanan ore.hehehe

echah mashuri said...

@aLya
xmakan pun sis.sebab g sane rase nk mkn benda lain.ehheeh

echah mashuri said...

@Abang Jonni
heee...jatuh kita naik balik bro.;p

echah mashuri said...

@skandaLdariLangit
heee.org sebelah mmg tgh hulur tgn nk cilok ecah punya;p

echah mashuri said...

@IMANSHAH
wah,.jejaka yg komenn.ehheeh

KUREKURE COMEL said...

eskrem....bila echah nak blanje ni....hehehe

DuniakuAbstrak said...

aku nak ais krim baby gaga

zati embong said...

haha,ni rasa nk minum float nih!hihi

Si gadis bunga said...

hai dear...
lama sudah tidak BW..
hehehe.

cinta beralih arah sekejap
;P

Miss Yaty said...

fuh muke tak sabo nak ngap mkn..hik3 ;P

Rina Rossoneri said...

muka kamu kan macam muka kawan kita lah..

d_LA said...

echah oiiiii..babab kang..wat akak terliur je taw..air tu nmpk masyuk gilerrr la...bakpo echah jeling ko makanae saing tu?hehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tak ley belah gambar jelingan manja kat makanan orang sebelah. Hahaha ;D

Heyy. perangai kita sama. Suka nak makan makanan orang padahal makanan sendiri ada dan tak habis lagi. Jom kawan! hehe.

gigiAriEma said...

hoyo... teliur nih bca mlm2..
tetiba teringat float oldtown..perhhh...sodappp :)

Liquid said...

nk jugakk itu eskrem hehehe

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
hee...blanja tp mina byr;p

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
hamboiiii...nanti ak import.eheheh

echah mashuri said...

@zati embong
heee.tula pasal jati.mula2 nak makan aiskrim,tp tgk float nak float lak.grrr..;p

echah mashuri said...

@Si gadis bunga
busy msg ngan ehem lee tuu.eheheh;p

echah mashuri said...

@Miss Yaty
tula yg oiii.hehhe

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
ye ke?mst kawan rina tuh comel dan cantik kann.eheheh;p

echah mashuri said...

@d_LA
akak dila sayam oiii..terliurrr yg kwn la tuh;p

echah mashuri said...

@Puan Besar Shag Yahaya
bukan jelingan manja tuh,jelingan bernapsuu,..nasib baik xggit garfu tuh.eheheh;p

echah mashuri said...

@gigiAriEma
heeee...tulaaa.sedap ke kat situ?

echah mashuri said...

@Liquid
hee.xbeli pun askrem.lebih tergoda dgn mknn lain bro;p

Arol Mubin said...

Seronoknya! Tiba-tiba Arol rindu pulak kat kawan-kawan baik masa sekolah. Dah lama tak jumpa dorang. :)

Dah join HeartBeat belum? Kalau belum, KLIK SINI! Rugi tak join. :)

mR.sYaH said...

hahah.. gmbr ko tgk mknn kwn ko xleh blah.. rakus.. keh3.. gurau3..

M a W a D D a H said...

smgt tul tgk echah mkn...hehehe...

lea said...

hahahaha.....tengah bahagia eh echah...

nas said...

perghh.. echah.. terliur aku tengok makanan n minuman kat situ
cam sedap weyh
hehehehhee
ain ea kawan ko.. err.. ade kawan aku kim salam kat dia..
ehehhe
gurau je :P

filem hantu dan seram mempengaruhi minda masyarakat??

sugar2 kapas strawberry said...

seronok..jumpa kawan..mkn2..sembang2.takpyh pergi tempat lain.meja mkn dah cukup da

echah mashuri said...

@Arol Mubin
tula.rinduuuu:)

Cik Jari said...

hehe,best je baca entry ecah..sambil praktis kecek ganu nih....

erk,ke qlate? hikhikhik

echah mashuri said...

@mR.sYaH
heheeh..ko kan.ak ngku muka ak rakus cmour tunggu nak ngao.hahahah

echah mashuri said...

@M a W a D D a H
heeee...lapar puna pasal;p

echah mashuri said...

@nas
cehh..bnyk ah mu.ehehehe..yela2.nnti kislm tipu kt dia;p

echah mashuri said...

@sugar2 kapas strawberry
betul2.:)

soffea said...

echah comeyyy :)
echah. sis tgh lapor ni. sila belanja please. salah echah sbb buat sis terliur n bertambah lapar setelah melihat gmbar itu. hehehe.

echah mashuri said...

sis!alaalala..yela comey.tu demokkkk..ahahah..jum2 kite pegi nnti nak!;p