Thursday, March 10, 2011

kesejukan dalam kehujanan.

assalamualaikum.
pagi tadi bangun-bangun je aku tengok semua orang dah siap berbedak bergincu.awal diaorang bersiap sebab ada test OI hari nih.aku terkujat tapir gak.macam tak caya diaorang dah siap.apa aku nih tido mati ke tak tersedar pun orang duk pung-pang dalam bilik mandi?tapi mungkin sebab diluar masih gelap.cehh...masih tak boleh terima yang diri sendiri tido mati.

pegi kelas je hujan mencurah-curah jatuh ke ladang gandum.huhuh..sejukkkk....habis basah baju sebab guna payung salah teknik.sian si yuni terpaksa jalan mengundur sebab nak payung aku.hehehe.

bila sampai kelas je si wawa cakap madam datang lewat.so dia suruh kita study dulu sebelum buat test.aku pun ape lagi.senyum simpul kat yuni.keluarkan tepon dalam beg.kelepeh.klepeh.klpeh(snap picture.)

madam suruh study kitaaaaaaaaaaaa...perghh..gedik bergambor.aku pu tak tau lah kenapa pompuan suka ambik gambar?weh.kenapa weh?kenapaaaa...

tapi semua gambar aku ngan yuni tuh layak delete all.tak pun format je memory card.jenis semua gedik.mybe sebab hujan tu yang gedik tuhhh.


serius.gedik tak?aku rasa nak sekeh kepala sendiri sebab dah habiskan masa ambik gambar yang tak boleh buat profile picture facebook.(pompuan ambik gambar semata-mata nak tukar profile picture facebook.betul!)

tapi aku suka pic nih sebab aku dapat peluk yuni.eheheh.

*yuni.aku saye mu ketat-ketat.;p(tipu)*

30 comments :

d_tieah said...

Echah! Perghhh.. Tak sangka ko boleh gambar sebegitu rupa ek.. Hahaha.. Asal bangun lewat????????????? Nak kate tengok bola semalam takde pun live kat tv.. Jangan tipu owh.. Ngee :)

*Laman sosial aku semua ade kat tab menu belah atas blog echah oi..



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

d_tieah said...

Lupa nak cakap.. Dah tengok cik Tom punya tutorial pasal tukar tulisan blog?????????????? Dulu ko tanya aku kan? Aku manalah suka nak buat tutorial ni.. Aku main cakap je.. So, kalo nak tahu lebih, baca entry cik tom ye..

*Kire baik jugak aku kasi tau kan?

Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

d_tieah said...

Eh2, aku 1st komentar lah..
Jap2, nak bangga..



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

Lizzie Yasmin said...

yeke, ppuan amik gambar semata-mata nak tuka pic profile.. pic profile dah berbulan tak tukar pun.. amik pic hari2 jugak.. hahaha

annenyss said...

pic tu nampak manja..hahaha

lea said...

gambar yg bakal mencetus kontroversi...haha

fiezah91 said...

wah wah! pic.. ekeke.. x pernah nak tukar profile pic kat fb.kuang3x

diana said...

sibuk nak peluk orang..
orang ade ke nak peluk dia tu..
hehhehe..
larikkk!!!

AiDa AzRyN said...

same la. aida pun suka bergambar.. :)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

wahhh...gembiranya ye babe..
hehe

Wan Hafisah Collection's said...

oh tidak. sungguh ngeri gmbr ni.

Wan Hafisah Collection's said...

oh tidak. sungguh ngeri gmbr ni.

JIJI YU said...

echah weh..ahah kitu noy gambar..akua do wat resepi aku nga budu weh..aku wat singgam buh budu..pah tu telor goreng budu..

Wan Hafisah Collection's said...

Tagged echahhhhhhhhhhhh..

yahuuuuu..

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/03/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

DuniakuAbstrak said...

ohh..aksi terLampau Lagi

*tutup mata

echah mashuri said...

@d_tieah
aku bangun lewat sbb stdi laaaa.HAHAHAH...alaa.bukan lwt sgt punn..kwn2 ak je cpt sikit.sbb nak smbung study:0

echah mashuri said...

@d_tieah

ye ye sayam!!ak dah tgk.huhuhhu














eh.ko neh.sempat lagi tuh.bangga sbb sllu jadik last kan.huhuh

echah mashuri said...

@Lizzie Yasmin
hehehe..tp sllu cmtuh:)

echah mashuri said...

@annenyss
aww.manja ke gedikk.huhuhu

echah mashuri said...

@lea
uhuhuh....kontrobersiiiii:)

echah mashuri said...

@fiezah91
huuhuh...ecah pn jrg tukar

echah mashuri said...

@diana
erm.erm.erm.ermmmmmmmmmm.uwaaaaaaaaaaa

echah mashuri said...

@AiDa AzRyN
huhuuhuh....samela kitaaa:)

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
hepiii..huhuhuh

echah mashuri said...

@Wan Hafisah Collection's
huhuhuh..akakkkkkk!!!eeeee

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
celah2 jari pn kna ttp gk.uhhuhu

zati embong said...

haha.xpe,dulu time jat study sama je echah.

Abang Jonni said...

err.. errr... alamak... tutup mata... tutup mata...

d_LA said...

hahaha..amik gmbr semata-mata tuk buat profile FB ye chah..gile daring rrr pic tu..auwww

echah mashuri said...

abg joni~hahhaha..cehh.tutup gak celah jari tuh!haaaha


sis~hahaah...xla.saje je ambik gmbr;p..daringgg ke..hehehhe..hottt;p