Thursday, March 10, 2011

bila nak balik?????????????

assalamualaikum.

mood rindu maisara.jumpa last pun hari raya haritu je.erm.kenduri pun maisara tak balik.tak pe ah kalau tak ingat cik dik!

T____________________T


______________________________

seyes ah aku tak tau kenapa kakipar aku tuh tak balik pun rumah mak aku ni.busy kot.tapi tak kerja pun.stay pun kat kelantan je.-_-

abang aku pulak sekarang duk dalam hutan tiga bulan.kotnya tiga bulan lagi baru dapat main ngan budak kecik omey-omey neh.mesti dah tak ingat dah.mesti nak sentuh pun tak boleh.lupa dah aku ni nanti sebab lama tak tengok!







weh!maisara.jangan lupa ek.time kecik-kecik dulu cik diklah yang membasuh berakmu.kang balik nanti jangan nak derhaka ngan aku...;p

28 comments :

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

comey nye baby tu babe..
comey mcm ak la ak rasa..
ko rasa x ape y ak rasa..
haha

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
HAHA..comeyyy!ak dpt rase ape yg ko rasa!hik2.gelak gedik!!!weh.ak dah nak cari calon neh.hahahaha

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

calon ape...?? bole ak tumpag skali! seyesly ak nak tumpag!

gedik gileerrrrrr kauu! kehkeh

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
keh2.xleh2.ak mg suka gedik.tp gedik yg bersopan santun.HAHHA

zati embong said...

echah g la jenguk rumah kak ipar O.o mana tahu kot2 dia rasa susah nk jalan sbb maisara kecik lg.haha

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

agak perasantan punya statement d c2 yer..


hahahhaha

Cik TeN10 said...

sokong jat.. pi terjah umah kak ipar kau tuh..

kau dh ade calon?.. calon ape plak ni?.. pilihan raya ke echah?.. kihkih

Abang Jonni said...

huhuhu... adeih... ko la yg patut jenguk dia... ko kan adikkkkkkkkk... ipar.

kiwi said...

comelnye maisara..ptut la nk blik..^^

JIJI YU said...

ehm2 comeynye aku..ahah eh comeynye baby

diana said...

orang nama maisara memang comel2..
sebab ikut ibu dia tau..
siyes!!

Along Tapa said...

fuhh...kalo besor dia jadik tergejal gak, ko seret jek kepala dia laju2...hihi..

comel la budak kecik ni...nak aje aku picit..nasib gambor jek ada...haha

Gorengbaek - Syor kepada kerajaan Malaysia

Hangit Habis dah - Dinding getah, spender basah, tunggul kayu

Kerat Senget - Cakap tak gune tembak tak kene..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nt tolong peluk cium love bite semualah kat baby tu! SOMEL ;D

alexa yussida said...

hehe apekata awk je g sana cari dak kecik nih:D myb akak ade masalah trnsport ke..tehee:D

nas said...

maisarah.. nama adik aku nih
hehehe
comel la..
lagi tersepet plak mata dia time sengih
hehe

Naddia said...

mngkin anda sudah patut ade anak sndri^^

The Crow Empire said...

mngkin anda sudah patut ade anak sndri^^

Keh3..(^____^)

AngahSayang2314 said...

cute sangat... mungkin kakakmu ada masalah kewangan kot... apap pun rindu tetap rindu kan??????????

d_LA said...

bagus rrr echah siap basuh berak budak lg..kalo akak ni hareeeeemmmmm...lari 100m kalo akak soh buat..haha

Wan Hafisah Collection's said...

Ko ni Cah, kerjanya nak membuli budak je.

Aku pecaya mesti ko nak buli Maisara kang..kan?

nora said...

MAISARA: ellehhh cik dik, sebenarnya cik dik mmg suka kan basuh berak kan kan kan, cepat2 time kasih kat maisara sbb bagi cik dik basuh berak maisara :p

ENTRY HOT : dia tinggalkan aku...

aLya maNip said...

nnt maisara da besar maisara baca entri2 cikdik tulis tnda syg maisara..hehehe

cintatehO said...

miasara dgr 2..cik dik dh ugut 2 jgn derhaka tau...hehe

comel dak kenit ni ade lesum pipit..

aNiS aNiSa said...

suka budak ek??klakar la echah ni..

klu ada anak sndri agak2 syg lg x maisarah tu ehehe

lea said...

cumel!
ade lesung pipit lagi

Lady SharpShouter said...

alalal, comelnya dia dgn lesung pipit.geramnya! pttlah ko rindu.hehe

Linglung said...

tiba2 gua pun rasa macam rindu dgn maisara :(

KUREKURE COMEL said...

ehhhhh......comel mcm mina laaaa....
wahhhhhh....kihkihkih...



comel ngat!!!ada lesung batu tu...
sweet...hehehe