Saturday, March 19, 2011

JANGAN BACA ENTRI INI

assalamualaikum.
ari ni sero nok kecek kelate.ado dok hok dok pehe kito kecek kelate selaen Jiji dengan arief dan sore lagi ore klate tapi dok minat budu.syahira sayam.sek dia memea ore kelate soh-soh doh pehe kalu kecek baso fok dia dok guna ari-ari deh.kalu dok pehe bulis la acu tera belek kamuh dewi bahaso bahaso klasik klate.kalau dok pehe jugok acu tera dekat google translate.;p


sero puah bena.kakak,cikna,sue,antik,mas maghiii la kelik sini.nyaknyo ko aku nge kila duk duo ore jah.nak beli nasik pun tak dok ore nak bowok sek aku gi.keno kirim jah.Bero jugak muko kirim ko ore.kelik la dehhh..

______________________

nak tido dah.selamat malam semua.



erm.memang entri ni tak ada motif.




lepas gian menaip.





agak-agak korang happy tak baca?





tak kan?


nak tampar aku tak?








tampar slow-slow eh.lagi manja lagi baik.:D







22 comments :

iwan_dextrous said...

google translate pliz.hahaha

Fariq said...

baso fok dia tu bahase musang dia ke?? hehehe

alexa yussida said...

fok ke pok?hehehe

nak tampar laju2 bole?hehe

zati embong said...

haha,patut pun jgn bc entry ini O.o

DuniakuAbstrak said...

T___T

soffea said...

haha.. sis pehe jah! tapi nak lempang echah gak.. lempang manje manje aww aww je.. boleh kann?? hehe.

diana said...

la..
kesian nye..
tak makan nasik lagi la ni ye??
tak pe..
kurang sikit bulat tu..
hahhah

rasa macam jadi orang kelantan pulak..'
hehhe

KUREKURE COMEL said...

hahaha....paham sgt.....pegi la jln kaki...mcm mina...syok...berpeluh..
kihkihkih.....

aLieF si Muncung ManiS said...

echah,alief pun minatt gak budu..huhu..

aLya maNip said...

yeayy!!! faham la..even xleh kecek kelate tapi pehe la sebab ma dumoh tu kalu jupo adik bradik dio nyo kecek kelate la. tok jupo teganu doh..haha

*echah pehe dok??hehe

The Crow Empire said...

Kome berlabun loghat kelantan. Awok bace tak paham. Moh le ajar teman. Ijak le gamak teman nyebutnye. Ce kome transelit. Nak juge awok maham nye. koh3..

(^___^)

Wan Hafisah Collection's said...

meme nak kena wi napar jepun budok purah nih, rohok jugok weh nok ejo dale bahaso kelate ni. mu oyak jah mu nok make nasik cah oiiiiiiii..
wat entry pjg2 meme sajo gelenya tu gaaaaak.


PANG. ECHAH MEMANG NGERI.

Kuasai minda said...

Baco manusio, hok kato jange baco tu loh hok dio nk baco...

lea said...

pening baco...haha

Bro Fit said...

kawe dok pahe gapo2 pun..adeh...

JIJI YU said...

nok bero wakpo gak dok ngirim nasi tu..bukea nyo mu tok holow pitih..kowano..tlg kirim jah eh..belea dio nok gi..jaghea2 wi la ngupoh..

Solihin Zubir said...

ish.. terbaca plak bahasa yg tak memahami tu..
try guna google translate pon xleh detect.. haha..

fiezah91 said...

adehai.. ptt pon ckp xyah baca..aiseh! x paham.. translate ke bm plisss..

Raji berkata said...

aku boleh cuba memahami
it takes time.. =.=

Abang Jonni said...

adeih... dah terbaca plak entri nih... huhuhu..

Siti Safiyyah said...

mari rindu pulok nok kelik klate..;p ambe klate jugok tapi aboh je ore sano..hehe


psstt : Korang ada tak hobi yg pelik2?

Mr Strider said...

ade..betul laa cakap orang..kalo letak jangan mesti org akan buat..hahaha...