Friday, March 18, 2011

birthday mem besar:)

assalamualaikum.
hari ini aku lupaaaaaaaaaaa.ampunnn.lupa yang hari nih hari bersejarah mak aku !hari beliau diberanakkan ke muka bumi yang sungguh indah aman dan permai.ishh.!banyak telan semut ke aku ni?selalu aku tak pernah lupa ohh..thanks to kila sebab ingatkan aku sebab dia tengok facebook mak aku.aku ingat yang 18 haribulan mac adelah harinya.tapi lupa yang hari ni dah 18.tapi takpe aku dah mesej je mak aku.call tak boleh.habis kredit.huhuhuh...


ALLAH Selamatkan kamu.ALLAH selamatkan kamu.ALLAH selamatkan puan mashuri taib.ALLLAH selamatkan kamuuu..~~lalallalala.

walaupun aku tau yang mak aku tak baca blog aku.blog ni masuk spesis ape pun mak aku tak tau.yang dia tau.kerja.kerja.kerja.heee.mak aku rajin ohh..tapi sayangnya aku tak menurun perangai mak aku.sebab aku anak sejibik abah.!


dulu kalau orang cakap aku menurun abah aku tak suka sebab bagi aku abah garang(masa dia muda-muda)tapi bila aku dah besar aku rase memang aku ikut jejak abah.perangai abah.abah bukan garang.abah tegas.abah bukan panas baran.abah manja.sebab dia anak tunggal cuma ada adik tiri.macam mak aku jugak.cuma ada adik beradik tiri.sebab tu dia suka marah aku masa aku kecik-kecik dulu.sebab aku nakal;p.aku sayang abah!sayang dan rindu sangat.;').

eh lupa.ni segmen untuk mak aku je.tiba-tiba pasal arwah abah jadik iklan.huhuhu.





selamat hari lahir yang ke 49 mak :)



23 comments :

JIJI YU said...
This comment has been removed by the author.
JIJI YU said...

hurm2..eid milad saeid mak..eh makcik..
كل عام وأنت بخير .
ربي يحفظك . . .
ومن رضاه لا يحرمك . . .
وبالجنة يسعدك . . .
وبراحة البال يكرمك . . .

echah mashuri said...

@JIJI YU
walaupun ak xpaam.tapi sebab tulisan arab camni.aku terharu.huhuh.eh;p

akema yazid said...

semoga makcik mashuri sentiasa dalam rahmatNya dan dimurahkan rezeki....
dan semoga arwah ayah ko ditempatkan dalam kalangan org yg beriman..
aminn...




ko mesti amin-kan chah..(:

KUREKURE COMEL said...

selamat hari lahir jgk.....hehehe...
wahhh...muda lg tu.....



moga sihat selalu dan dimurahkan rezeki....

echah mashuri said...

@akema yazid
AMINNNNN:))

kate nak mandi tadi.?sempat ag ko ek.huhuh

zati embong said...

happy birthday utk mak echah.

maintain je awet muda!

diana said...

mak dia lawa..
dia je comot sikit..
hahhaah..

echah tak mekap ke macam mak tu??
mekap la sikit2..
nampak mak echah..macam taraf kakak echah je..
heheheh

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
thnks mina sayang!:)

echah mashuri said...

@zati embong
awet muda ke?xla.ecah lagi awet muda kotttttttttttttttt;p

echah mashuri said...

@diana
ecah nak mekeup
?xghetii akak oi.huhuh.xla.mak mak lah!(sambil xleh trima kenyataan)uhuhu

soffea said...

happy birthday mama echahhh!!! semoga diberkati Allah selalu. untung dpt anak mcm echah kan? eh. terbalik? hehe..

echah mashuri said...

@soffea
ooo..ade maknanyaaaa yeeeeeee..hhuhuh...terbalikkkk;p

azi nur said...

selamt happy bezday ari jadi makcik...amboi makcik tetap meletopp! cayalah!

alexa yussida said...

С ДНЁМ РОЖДЕНИЯ mak echah,selamat hari jadi mak cik!!...ooh mahsuri nama mak echah upenyeee...hee ingtkan kturunan mahsuri drh puteh tuh:D

Fariq said...

ingatkan adik echah tadi.. tetibe pipi ni merah2 lak.. hee... kim salam mak ye.. ckp kat dia slmt hari lahir semoga dipnjgkan umo dimurahkan rezki.. khas dari abg kacak.. :p

echah mashuri said...

@azi nur
anak dia kebabom kann.huhuh

echah mashuri said...

@alexa yussida
kite mmg ade darah putih.tp sel jela.huhu...thnks dear!:)

echah mashuri said...

@Fariq
adikkkk?kalau akak xterasa sgt.ahahha...ok2.kirim slam je.mana hadiah?

Fariq said...

hadiah tu hape?? :apa

Wan Hafisah Collection's said...

hAPPY BESDAY Makcik.
saya tolong PANG kan anak makcik sbb dia buleh purak2 lupa besday makcik smlm.


eh, besday mak aku bila???????????????????????

lea said...

cntek mak echah

echah mashuri said...

@Fariq
hdiah ksih syg cukup;p