Tuesday, March 1, 2011

datang bila dilupakan.

assalamualaikum.
petang tadi lepas je kelas terus pegi basuh kereta yuni kat kedai.kereta macam tongkang pecah.lepas je balik kelas terus pegi,sekarang barulah kereta tuh umpama istana kayangan*tipu.,kalauu idakk..macam tempat angkut pasir,huhuhu..
lepas tuh pegi machang kuar duit pastuh round-round machang sikit.pastuh malam ni nak pegi makan kejap pastuh nak sambung buat article review.esok pulak kelas pack sampai pukul 5.pastuh malamnya terpaksa baca test untuk lusa.lusanya pulak.pagi test lepas tuh kelas pack sampai pukul 5.pastuh maybe balik kampung.line umah slow.jadik xupdate sampai hari isnin depan.sekian terima kasih.T__________T.

betul la orang cakap.bila naik part 4 keatas walau kelas ada sikit je.tapi asemen,projek,reaserch ngan presentation berlambak.oke.orang la cakap.aku tak busy sangat puunnnn..busy mengulaar je.keh.keh.keh.

semalam dia datang sini.sebab nak datang lepak ngan kawan dia blajar kat sinii jugak.lepas tuh dia suruh aku kuar gak.tapi boleyan ahh aku.malas ah.aku dah pakai baju kebangsaan(baju buat tido)aku dah.grrr.

entah budak mana aku cilok.motif dia.comeyyy....

setelah siap aku menulis meluah jadual-jadual perjalanan idup aku sepanjang dua tiga hari ini.aku rasa.aku rasaaaaa..aku rasaaaa....

aaaaaaaaa..
aaaaaaaaaaa......




BAHAGIA:).

8 comments :

mR.sYaH said...

betul tu.. bila naik part 4 byk sgt kerja.. aku punya report berlambak tak siap...

zati embong said...

alamak!sweetnya..jat siap baca link dia 2 O.o

happy for u dear O.o

JIJI YU said...

mauahha..ambo kadea maghi mikir..kijo banyok tapi dea2 jah nk apdet blog..ahaha..pelik doh ni

diana said...

kahkahkah..
ada baju kebangsaan rupanye...
tunjuk la gambo baju kebangsaan tu..

diana said...

akak klik dah link tu..
cemana akak boleh tak pasan entry tu ye??
akak baca sampai rasa geli2 kat ketiak ni..

"kalau awak mintak lagi maknanya awak dah tak sayang hubungan ni."

part ni akak muntah 4x echah..

KUREKURE COMEL said...

echah......nk bahagia jgk la....
heeee.....


mina ni start keje dah tak kenal buku...hehehe....mcm mne ek....kihkihkih

Cik TeN10 said...

wahh nak tumpang bahagia sekaki lah ngn kau echah..

aku dah start cuti musim bunga.. mmg bahagia gila.. tiap2 hari kurasakan bagai di syurga.. muahaha sje nk jeleskn kau echah.. kau jeles x ni?..haha

shameel Iskandar said...

ecah belajar kt uitm machang ke.