Monday, February 28, 2011

wish awal tak pe kan yang:)

assalamualaikum.
pehh..dah lama tak update blog.hampir 48jam.pehhhh..pencapaian yang agak memberangsangkan di tahun 2011 ini.semalam sibuk dengan test dan assignment.hari ni pulak gi lepas stress kat pantai.;p

sebenarnyaaa kiteorang nak celebrate birthday budak ucuk masyamm neh.;p.
ah.pedulik ape aku dia nak marah aku cakap dia ucuk.ucuk-ucuk manje je.kan antik kan!

sebenarnyaaa birthday si antik neh 8mac.tapi kiteorang saja nak buat awal-awal.kununnya nak pedajal dia kasii kaw-kaw..siap dah dengan ramuan-ramuan rahsia yang di import khas dari new zealand.memang nak pedajal gila dahh.tapiiiii....sesampainya disana.ade sesuatu yang terjadi.so kiteroang terpaksa postpone kann..bukan batal terus upacara pedajal tuh.mesti kena jugakk..nantilah!lagipun ramuan rahsia lagi lama diperam lagi syokk..yee dakkk!;p

ape tah.saje nak letak gambar yang berejam gigih diupload.hoyeahhh!

jadik.disebabkan kita tak jadi nak serang hendap si antik dalam drama sebabak bersama sang pedajal,so kiteorang jamu dia kat restoran terapung dekat pantai sri 7.pehh...sejuk je sini.angin sepoi-sepoi bahasa.
senyum sampai ke telinga semua walaupun tak dapat mandi pantai dan membaling si antik neh ke dalam laut.

ape-ape pun.walaupun tak sampai lagi 8mac aku nak wish gak kat antik.hope cool sokmo deh!kawan sampai bila-bila.!aku sayang ko mu tik!;)

27 comments :

Cik TeN10 said...

lohh..mmbr kau xbce blog kau ke echah?..kl dia bce dh xsuprise ahh nk pedajal dia.. muahaha aku suka jgak suprise2 nih..haha

KUREKURE COMEL said...

hehehe...selamat hari lahir jgk la....kat sape?atik ye....heee...


moga comel sokmo...hooyeeyyy...

echah mashuri said...

@Cik TeN10
baca je.dia dah tau.tadi mmg sikitt je lagi nak kena dajal.HAHAh.tp ad benda xdpt diealakkan.tp jgn bimbang.akan kena gak.fair n square;p

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
heee..thnks sis!hoyeahhh!hahah

M a W a D D a H said...

bile la echah nak bagi kek kat adah...

cupcake sudah cukup...hehehe..

JIJI YU said...

eid milad saeid ya gamilah awi..hahaha..meh kek tu sikik..

diana said...

orang pompuan kalau pi makan kat luar mesti minum ais..kan??
gambo makanan kenapa tak tunjuk..??
tak pe la..
tengok adik2 gebu pun enak jugak..

Raji berkata said...

ala asal xpedajal der
bru nk tgk org kena
huahua

Fariq said...

haha.. ganas betul pempuan skrg.. abes semua dia nak pedajal... :p

latest -
-DoFollow Kan Blogspot Anda Sekarang...

Rina Rossoneri said...

haha kalo buat tepat2 pada harinya mestilah dia tau kan kan..kalo bab2 pedajal ni,sama ada buat lebih awal atau lebih lambat...kan kan.. hahaha
selamat mendajalkan orang...hahaha.. selamat hari jadi untuk kawan kamu juga

mR.sYaH said...

hahah.. apsal terbantut.. lama xpedajal member..

echah kek tu sedap r.. xde untuk aku ker??

Miss Yaty said...

bestnye dpt jmpe kawan2 kan...

Abang Jonni said...

phewwitttttt... huhuhu.

lea said...

xbaik pedajal org...hahaha...

celebrate katner ni?

lea said...

xbaik pedajal org...hahaha...

celebrate katner ni?

DuniakuAbstrak said...

chah,

gaya kau peLuk pokok tu macam kau rindu sangat je kat aku

saya_arief said...

kek..mintak..

Mawar Merah said...

campakkan dia..campak..hahaha.suke tol pedajal bday girl. baling telor, tepung..best..

Wan Hafisah Collection's said...

dik, birthday akak on 31st July. Kalu nak bagi hadiah, silalah. Kalu nak bagi resipi rahsia, terimakasih. sekian.

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/02/sampai-hatimu.html

bunga said...

amboi..best la sambut c2..birthday bunga xsambut pom..heheh..

Farhan Zulhusmi said...

owh...suprise awl lah erk...
bagus2....menghargai kwn2...like2....hehehe

zati embong said...

hihi,rumate jat diorg konon nk bt surprise party kat jat.pagi2 buta duk ketuk pintu bilik,tp setangah jam pas2 baru jat bukak,sbb jat syok tidur.hp silent.haha

bukak2 pintu muka sorg2 cm nk baling kek kat muka jat.

"penat kitorg ketok pintu nih,ko tidur mati ke?"

Amira Naddia said...

kenape lilin 2 btg je? umor 2 thun ke?

aLya said...

pencapaian sangat memberangsangkan..bukn senang tngok echah abaikan baby beloh..hehe
hepy beday kawan echah :)

sugar2 kapas strawberry said...

suke bebenor kalau org sambut bday kita!.hahaha

Cik SHiNJU said...

Slmt Hari lahir buat antik...
Echah,nt tunjuk hasil pedajal korg tu yer..miahahaha...

d_LA said...

nak wish awal gak tuk antik tu..hp upcoming bday antik^^