Friday, March 11, 2011

aku nak jiji yu belanja neslo;p

assalamualaikum.
semalam aku check komen.hungggmakk aihhhh.banyok pulak komen spam-spam yang berdaulat masuk kat spam komen tuh.memang tunggu masa nak delete je.tapi yang peliknyaaa...komen tuan tanah kedaunggggg(feeling pramlee) blog milik nescafe+milo=neslo pun adee jugakk!

pelik bin hairan.ape sebenarnya fungsi spam neh?sampaikan komen jiji hensem pun tak leh masuk blog aku.memang jenis kedengki lah blogger neh.dahla dashboard takleh bukak!kadang-kadang nak komen pun eror.nak follow pun eror.dahla BE pun tak dapat yang baru.eh?BE pun termasuk gak eh?eh?nuffnang pun nak merajuk ngan aku?grrr!

adekah blogspot tidak merestui perhubungan penyengalan kami?wuwuwuuw:p


hari tu aku dah moderate komen kejap bila aku perasan yang komen jiji asyik masuk spam!ji!bakpo eh?pelik weh sero.gane leh masuk dale spam eh?demo ado ilmu gapo.huhuhu.

tapi sebab aku jenis malas nak moderate komen.cehh..malaasssssss je ko neh cahhh oii!aku buat komen jadik biasa balik.tapi akan selalu gak check spam dan kadang-kadang komen jiji tetap sesat didalamnya.uhuhu.kenapa ek?memikirkann..

korang try-trylah usha gak komen spam tuh.mana tau ade komen member-member blogger yang masuk dalam tuh.alaaa.yang aku tunjuk anak panah tuhh...

footnote: sape yang belum berkenalan dengan bakal imam muda mohd azizi .bolehlaa korang pegi mengedik kat blog dia.tak rugiii wehh..memang kelakar and santai je blog dia.:)

10 comments :

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

wahh..bakpo picture sampai g2...nak gak tegok bape kuantiti y d spam kan.hehe

echah mashuri said...

@Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali
hhehehe..xdekla bnyk wehh..ak dah publish td.mane ade kuantiti dah sayam.

JIJI YU said...

ehhe aku pon tak paham jgk nga spam ni..

diana said...

dah lama tak check..
nak pi tengok la..
mujur echah tolong ingatkan..
baik nye echah!!
tiba2..

Rina Rossoneri said...

a'a tu yg pelik tu.
kenapa leh masuk spam.

echah mashuri said...

@JIJI YU
spongebob kahh>

echah mashuri said...

@diana
baruu tauu ke ecah baik?>dahla baik.sopan santun.heheheh

echah mashuri said...

@Rina Rossoneri
blogspot neh kdg2 pelikkk.hhhuhu

KUREKURE COMEL said...

perhhhh....kembang idung jiji...
cisss.....


mina nak buat spam jgk lah...
blh echah tlg promote kan...
hehehe....

srikandi cinta said...

comel la blog ni..pinky..i like!