Friday, March 11, 2011

mengenal isi dalam

assalamualaikum.

tadi masa aku blograngkak aku jenjalan kat belog cik jejari aku tengok dia punya personality information.alaa.yang jenis kena jawap soalan pastuh dia pun cakap kita punya apa personaliti-personaliti kita lahh..entahla.kalau dia kencing aku pun aku caye je.semangat betul aku.huhuhu..dulu time zaman jahiliyah suka tengok zodiak-zodiak kat majalah remaja.tapi bila dah tau tuh tak main dah benda gitu.yang ni nak trylah sebab kena dia tanya soalan.so kita jawap.korang kalau nak try boleh pegi sini..

aku dah terbayang dah.mesti personaliti aku sopan je.hehe.biaselah.bakal menantu contoh.aku konfirm.lagipun aku tengok personaliti yang cik jari tuh best je.kira cukup pakej ah cik jari.heheheh..


sekaliiiii..solan bukan sikit weh 76 soalan.aku pun tak tau kenapa rajin sangat buat benda alah neh.dengan penuh tawaduq aku jawap soalan dia.kadang-kadang baca dua kali.agar keputusan personaliti aku seperti yang aku bayangkan.hikhik*gelak sopan.

bila aku tekan check the result.mase neh aku senyum bangga.peh.mesti aku kategori bangsa yang baik dan berbudi bahasa.

sekaliiiiiiiii~~~


"outgoing, social, disorganized, easily talked into doing silly things, spontaneous, wild and crazy, acts without thinking..."


tak faham.tak puas hati.terus guna khidmat google translate.

"
Keluar, sosial,tidak teratur, mudah terbujuk melakukan hal-hal konyol, spontan, liar dan gila, bertindak tanpa berfikir .


pehhh.makan dalam.aku tak malas dah nak baca bawah-bawah lagi.panjang kot tapi semua yang jahat-jahat je dapat kat aku..kalau yang aku punya mesti dapat buruk-buruk!dah ah.aku tak percayaaaa benda ni!!tak bolehhhh cayaaaa bendaa nihh!!konfirm taklehhh cayaaa!
*kalauuulahhh dapat result yang macammm cikk jariiii.~~~

19 comments :

M a W a D D a H said...

xleh caya nie echah...echah budak baik kan...:)

azi nur said...

huiitt jgn caya naa.....

The Crow Empire said...

Jangan percaya. Jangan percaya. hehehe.. Bende tu ade udang di sebalik batu. keh3..

Tapi klau kite nak menilai diri, muhasabah lah. huhu kan lebih baik.

(^___^)

DuniakuAbstrak said...

"cantik JeLita meLecun, sopan jaLan kepit, ayu, kuLit haLus muLus, sangat pemaLu"

kaLau resuLt kau macam aku tuLis ni mesti kau setuju tanpa was-was kan?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

echah bukan saja baik cumile jugak

fiezah91 said...

wakakaka..jgn caya jgn caya..tp kalo yg baik kompem dia caya caya tu..ekeke.. :P

aLya maNip said...

hahaha...jahat la application tu..

srikandi cinta said...

salam.
jom follow blog srikandi cinta :)
tq.hehe

yua said...

ala cayunk. stendet r tu. nobody is perfect rite??

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

mcm tu skali cha? meh contohi ak y suka komen blog org..haha

JIJI YU said...

echah..aku nak wat jgk weh..

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

ak nak emaillllllllllll

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

opps!!!!!!!!!!!!!!
contact errooorrrrrrr

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

xnak sudaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh

KUREKURE COMEL said...

hahaha....nak caya jgk...kihkihkih...



ehhh..nnti echah sentap pulak...

echah kan baik....sopan...kan..kan...
xyah percaya la echah ekkk...

hehehe....

NICK IRFAN said...

nnt sy nk try tgk jgk la nmpk mcm menraik

AiDa AzRyN said...

hehe.. mmg xley caye benda tu sume.. auta je lebih. XD

diana said...

jangan percaya..
berdosa tau..
ustaz akak kata jangan kan percaya..
baca pun boleh berdosa..

d_LA said...

hahaha..rase nak gelak guling2 je baca yg part liar dan gila tu..hahahahahaahhahahaha...