Wednesday, February 16, 2011

tweet.tweet

assalamualaikum.
awakkkk...kiteee kannn nak promotee kite buat twitter.keh.keh.keh..gewwwdikk tak kiteeeeww..PANG!!!

HAHAA.weh.ape benda twitter nih?memang aku nih jakun banyak pasal nih.retweet la ape lahhh..ape kebendaa nihhh?grrrr.orang nak main kite nak main ,tapi nak guna macam mana benda nih?dahla budak-budak nih tak main twitter.add lah aku.add lahhh ekk.kat tepi tuh ade gambar burung tuh.pastuh ajar ek cara nak guna.:)



serius tak faham satu pun.boleh tak ajar.?hehee...

34 comments :

HaNTwO said...

pomondo ni??? pokcik lagi tak paham dan xtau pape :P

d_LA said...

smla echah tayam..akak pom x reti la tweet2 ni..pheewittt je pndai..haha

Cik SHiNJU said...

Echah...akak lgsung tatau nak bertweet2 neh...

The Crow Empire said...

Lar.. echah tak tau ke Tweet ni mcm mane? aih.. takpe lah.. sebab sy pun tak tau. koh3..

(^____^)

bunga said...

xde tweet ni..hahaha..

Puanbee said...

mana burung ? tk npk pun !

YanaMIB said...

kt mana nk add?? xnmpk burung pun..huu~ =)

lea said...

tak gheti gak tweeet tweeet ni.
tp dgr citer cm blog je..

cik sue ;) said...

bru pikir nak wat gak... ;D

Along Tapa said...

aku berniat murni nak ajor ko echah..tapi serius sepatah haram pun aku tak reti pasal benda ni..ihihi

Gorengbaek - Band dan penyanyi kesukaan aku...

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

Pinky Pixie said...

yt da buat dulu. pastu padam sbb xreti gune. baru2 ni buat lagi. tp haram, langsung xreti guna. haha. skadar hiasan je.

mR.sYaH said...

aku pun ada tweeter gak echah tapi tak aktif pun.. sbb xberapa nak reti.. hehe.. aku selalu tweet2 dgn artis je.. hehe..

aLya said...

alya pon da lame ade..bukak skali smggu sbb xtaw fgsi die ape..hahaha
same2 la kite blajar..ngeee

DuniakuAbstrak said...

aku dan tweeter saLing membenci

kami tak sehaLuan

Robot | Sakti said...

gua pun ada.tapi tak tau nak guna macam mana.

hue hue hue

JIJI YU said...

hahah ambo tok ingat doh nok maen lagumano begoni..lao do'oh tok buko

diana said...

tak sempat nak layan tweet2 ni..mungkin sebab kawan tak ramai kat twitter..
jadi malas nak buka..
heheh

d_tieah said...

Asal fb ko tak aktif sengal??????????
Follow lah tweeet I..
Hahaha..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

echah mashuri said...

@HaNTwO
ecah pun xpaham pokcik;p

echah mashuri said...

@d_LA
cehhh..kalau pewitt tuh ecah lagi otai dari akak;p

echah mashuri said...

@Cik SHiNJU
ahahha..akak nehh..jum laaa kite pewit2;p

echah mashuri said...

@The Crow Empire
cehhhh...ingt tau !;p

echah mashuri said...

@bunga
jumla bungaaaaa

echah mashuri said...

@Puanbee
tepi nih akak.bwh icon fb tuh/huhuh

echah mashuri said...

@YanaMIB
tepi tuh sis.;p

echah mashuri said...

@lea
yeke?huhuh..xghetiiii~~`

echah mashuri said...

@cik sue ;)
nnti add kite ek;p

echah mashuri said...

@Along Tapa
heee..xpe2 niat dah ok;p

echah mashuri said...

@Pinky Pixie
heee...ecah pun tak reti guna gak nihh.tp tgk org main cambest je.eeheheh

echah mashuri said...

@mR.sYaH
heee..meh ak nak add ko meh.

echah mashuri said...

@aLyaehehehe..nnti kite tweet same2 nak?;p

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
amboiii..jgn cmtu ayulll;p

echah mashuri said...

@Robot | Sakti
tuuulaaa.hehehehe.

Kimie Hashim said...

jah oh jah..hehe..
saing2 je lah echah oi, aku pun tak berapa nak faham twitter ni..
echah, btw thanks ya bagi aku nasihat, memang aku down gila tau..entahlah, macam takda mood nak update blog..tapi kau bagi semangat,trima kasih ya.. :)