Tuesday, February 15, 2011

MY BRO BESTDAY :)

assalamualaikum.
hari ni.16 february 2011.genaplah umur abang aku,poyie 22tahun.jadi,di pagi hari pukul 12 nih aku dengan rela hati buat satu entri khas untuk abang aku tersayang sikit-sikit nih.aku sayang skit je kat dia sebab dia memang selalu jahat dengan aku sedari kecik sampailah besar.memang sangat JAHAT layanan dia pada aku.walaupun dia memang niat nak bergurau je.tapi biase ah.bergurau bodoh dan bergurau kurang cerdik setiap kali.:D

tahun lepas mak aku sambut kecik-kecik je bday abang aku nih.memang mak aku akan sambut setiap kali birthday anak dia.walaupun anak dah besor panjang.masih kena main tiup-tiup ,potong-potong kek segala.tapi serius kalau aku memang lebih seronok kalau mak aku sambut.walau secara bersederhana.tapi boleh mengutuhkan hubungan kekeluargaan gituee..cehh!ayat aku.macam skema je.keh.keh,keh.

nilah abang aku.sengaja aku letak gambar tertonggeng macam tuh.biar ade efek seksi.:p.eh.dia aku tak taulah sekarang single lagi ke tak.sebab dah lama jugak dia tak balik rumah.biaselah .busy kononya.padahallll..aku rasa bukan belaja sangat punnn~.banyak join aktiviti U dia je kottt..aku sengaja promot abang aku.mana tau dapat akak ipar dalam masa terdekat nih.lagipun korang semua (blogger perempuan sahaja)semuanya baik-baik.cun-cun.jadik aku nak test market ah.korang nak tak jadi akak ipar akuuu..wuwuwuuw;p

walaupun abang aku hitam macam aku.tapi hitam manis k.dan SEKSI.korang nak bukti?.
.
.
.
.
.
.
.
..
hoyeahhhhh!!!!jangan memain k.lelaki gelap seksi weh!;p


cehhh..gurau je.tak kemana pun nak promote diaaaa..bukan dapat ape-ape pun.so,aku cuma nak wish kat abang aku:
.
.
.
.
.



I am fortunate, and I'm glad I got u for my brother.
Even if I had the chance, I would not pick another.
Because you're someone very special Brother.
It's so nice to have this chance.
To wish you the best of everything A whole year in advance.

Happy Birthday My Brother!! Muhammad Zainuri:)






22 comments :

IMANSHAH said...

selamat hari beranak buat brother mu itew

akema yazid said...

selamat ulangtahun yg ke 22.
ko xnak ejas aku ke abe mu ke chah? haha..;p

diana said...

wah..
abang echah mat saleh ke??
uhuk..uhuk...
hehhehe

selamat ulang tahun yang ke 22..
semoga tabah melalui kehidupan bersama adik seperti echah!
hahahah

echah mashuri said...

@IMANSHAH
heheh.thnks cikgu:))

echah mashuri said...

@akema yazid
erkk..ko nak ke jadik akak ipar aku?hehehe...;p

echah mashuri said...

@diana
hhaaha..afrika akak;p

laaa.saya baik je sis.patut bangga dpt adik cm saya;p

DuniakuAbstrak said...

aku hitam, so aku seksi La ni?

yes!!

student said...

Pasti abang tersebut berasa gembira menerima ucapan dpd adinda tersayang..:)

UPDATE!
Menjadi PEMARAH adalah suatu Pilihan Terakhir!
Hargailah kawan selagi dia ada

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
laaa.baru tauu ke.ko mmg seksi wehhh;p

echah mashuri said...

@student
erkk..gumbiraa kah?sebab saya pun xde hadiah nak bagi.keh2

cik sue ;) said...

SEKSI TUUU... nak jadik kakak ipa leh..? ;D

nub said...

selamat besday.. hehe

JIJI YU said...

untung abg die dapat adek maen blog..ahah...nak jadi adik ipar leh??

echah mashuri said...

@cik sue ;)
bleh2.hehehe...sanggup ke jadi akak ipa aku ;p

echah mashuri said...

@nub
keh2..tengkiup naaa.

saya_arief said...

selamat ari lahir abang.
hahaha./

HaNTwO said...

pokcik kulit gelap hahahahah...seksi tau!! selamat hari lahir buat abang cah :)

echah mashuri said...

@saya_arief
cehhh....:).thnks

echah mashuri said...

@HaNTwO
ehhh..kulit pokcik muluss apeeee ;p

d_tieah said...

Abg ko belajo kat aswara ek?
Kirim slm kat dia ok..
Dia amik kos ape?
Kalo dia amik mos seni persembahan, aku nak kenal.. Boleh?
Hahaha..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

echah mashuri said...

tieah.hahaha..dia blaja umk je.cehhh...dia ambik warisan2 ape tah.aku pun kurang pastiiii.eh ak mmg berkenan kalau ko jadik akak ipa ak.keh2..mmg calon terbaik;p

echah mashuri said...

@JIJI YU
keh2.adik ak kcik ag ;p