Saturday, February 26, 2011

tag status

assalamualaikum.
fuihh..fuihh...aku rasa nak buat tag dari si harum mewangi cik bunga.hee..merajinkan diri ini serajinya.jadik aku tak mau merapikkk...so jum cekidauddddddddddd~~~

apakah status anda?

status saya?status saya ialah bakal datin tokey kilang budu.bakalll oke bakalll..akan aku bukak bisnes budu dan akan dipasarkan hingga ke US,dan tidak lupa jugak negara Zimbawe dan Somalia.perghh..doa-doakan aku k.;p.yela.yela.saya single dan not available.heeee....aku tau jap agi ten10 ngan akema mesti nak gosipkan aku kann..kehkehkeh,cer cite cer cite;p

ceritakan tentang diri anda?

errrr..err..aku.nama aishah.panggil ecah.chah.esah.adik.kakak.umi.tumi..tapi dalam banyak-banyak nick aku,aku suka orang panggil sayanggg!HAHAHA...PANGGGG!!sedas kat muka.gedikkk je kau ecah.aku biasa-biasa je.dan kadang-kadang sangat mengannoying kan orang.tapi selalunya orang yang rapat ngan aku jelah.bak kata kawan aku,love me thnks.hate me not my own business.

ceritakan tentang blog anda?

blog aku ,tak menarik macam blog orang lain.tak suka masuk segmen.bw pun kurengg je,.lagipun aku menulis untuk hilangkan stress,boring.jadik aku pun tak tau napa aku buat blog.tapi yang penting aku buat sebab aku rasa best.aku harap tak adaelah yang terasa hati ke apa semenjak aku buat blog ni.kalau ada aku mintak maaf.kalau takde.fuhh.legaaaa

apa pendapat anda tentang blog?
blog adelah tempat merapu yang paling masyukkk..boleh tambah kawan.boleh meraban bagai nak rak.boleh bergedik.boleh sedih.boleh bercerita.boleh semua boleh,yeahhh!!melayu BOLEH!

nasihat pada kawan2 yang baru buat blog?
erkkk.LAYAKKK ke nak bagi nasihat,HHAA.camni la.korang jadik apa yang korang nak jadi.be urself.jangan nak copy-copy style orang lain.tulis apa yang ada kita rasa.insyALLAH akan ade yang pandang pandangan kita tuh.compare bila kite copy or jadik orang lain.as long as benda tuh tak menyentuh sensitivit orang lain.korang tulis jeeeee:).pastuh korang jangan ikut telunjuk orang sampai kita rasa kepuasan dalam berblog tuh tak sampai.contoh.kalau semua masuk segmen abang ben.tak semestinya kita kena masuk gak.kalau kita rasa benda tuh menarik.kita join.kalau kita rasa benda neh macam kita buat sebab semua orang buat.baik kita lupakan.tuh contoh je.heee.

nyatakan keunikan blog anda?

tobat soalan nih makan dalam.-_-.takde keunikan.keserabutan maha selirat tuh banyak.

sampai bila nak tulis blog dan apa impian anda dalam dunia blog?

entahlaaaaa..selagi ada terdaya untuk mengupdate.selagi kawan-kawan blog masih sudi berkawan dengan aku.insyaALLAH.aku akan menulis lagi.impian?impian aku dapat jadik isteri yang baik.

sahabat yang di tag!
haaa.haa.komen kena tag.kalau komen kena tag.;p



30 comments :

EIPUL said...

rajin betul ko buat tag, aku dah belambak orang tag aku, tak jugak berbuat nya, hahaha

akema yazid said...

HAHAHAHA..

bakallll datin gitewww u ni..
i liiiiiike!!!
kalo ko da jadi datin, jgn lupa jemput aku waktu ko kawen dgn dato', oke?? ;p

JIJI YU said...

ambo hormat demo selaku blogger senior,...ahahaha...dio follower rama lagi...dok rusim apo..

KUREKURE COMEL said...

ehhh...pe kena mengena impian dlm blog...jd impian dpt jd isteri yg baik ek...ayoookkk...hahaha....



tokey budu ye...hhmmmm...jual la yg mina blh mam...hehehe...

bunga said...

bakal datin budu 2..hahaha..nak masuk shear leh x?

Along Tapa said...

ada aku kisah kalo komen kena tag??aku tetap taknak buat tag ni..haha...


aku nak bagi ko nick yang baru la echah...sebel..hahaha..ko search r kat tenet apa maksudnya... :p


Gorengbaek - Tips nak berbual tanpa bosan...

Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

Kerat Senget - Suara Sendiri

Lelaki Ini said...

sgt suka owg pnggil kita syg!

Lelaki Ini said...

sgt suka owg pnggil kita syg!

DuniakuAbstrak said...

dah jadi Datin nanti jangan Lupa dekat ai tau sayang


yang benar
-skandaL sayang yang ke 18 ratus

sugar2 kapas strawberry said...

dah lama tak buat tag.huhu

diana said...

ni bukan komen ye..
ni cuma sesat je..
mana jalan pulang???

- koroe - said...

echah sayang !!!!

haha. suka tak ai panggil u sayang ?


hikhikhik

zati embong said...

hihi,jat pun org baru dlm blog. O.o

echah mashuri said...

@EIPUL
AHHa..rajinlaaa sgt weh.kalau tag gni boleh wt bila2.kalau contest tuh susah sikit;p

echah mashuri said...

@akema yazid
AHAHHA..ak merapu je wehhhh....ko ni kannn;p

echah mashuri said...

@JIJI YU
ji.xdop makna eh senior junior.HAHHA

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
hee,dah dia tnya impian;p

ermm.ecah ase nak jual budu je.heeee.

echah mashuri said...

@bunga
wokey2.bunga jaga akaun k;p

echah mashuri said...

@bunga
wokey2.bunga jaga akaun k;p

echah mashuri said...

@Along Tapa
aku search tadikkk;.tp tu bahasa indon.ape tu long xphm.grrrrr

echah mashuri said...

@Lelaki Ini
amboii..kemainn ko kan.ehheheh

echah mashuri said...

@DuniakuAbstrak
pehhh..ko nak jadik ank ikan ke?HAHAHHA.sengal gila weh!;p

echah mashuri said...

@sugar2 kapas strawberry
heee.ha.cpt2 ecah tag cik linn k:)

echah mashuri said...

@diana
padndaiiiiiiilaaaa akakkkkkkkk...sllu je cmni.hehehhe

echah mashuri said...

@- koroe -
perghhh.HAHAH

echah mashuri said...

@zati embong
heeee..same la kite yunk

rossoneri said...

hey bakal datin,bila dah betul2 jadi datin jgn lupa kami..eheeeeeeee

echah mashuri said...

rina.HAHAH..akn sllu ingt.!:)

d_tieah said...

Ko suke kan buat tag camtu..
Huhuhuhu..
Aku pasrah bila ko tak sebut nama aku..
Ngee.. :)
Keunikan blog ko ade lah echah..
Ko nak tahu ape???????????????
Cari sendiri k..

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

d_tieah said...

Ko suke kan buat tag camtu..
Huhuhuhu..
Aku pasrah bila ko tak sebut nama aku..
Ngee.. :)
Keunikan blog ko ade lah echah..
Ko nak tahu ape???????????????
Cari sendiri k..

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda