Wednesday, February 23, 2011

selamat datang assingmnt

ya,selamat datang ya.yang lama belum siap.tapi dah dapat yang lain.tapi saya tak apa.cuma saya jarang dah dapat online macam dulu.ek.ek.ek..

17 comments :

nadiemsharmz said...

esimen bikin tensen jek!!!..huhu

Wan Hafisah Collection's said...

jarang ke?????????? arini je dah brp post ko buat? mengular je ko ni cah.

buleh x akak emo? pdhl akak pun sama. hahhaahhahahaha

♥ Juliana Violet ♥ said...

Hee hee. Busy eh?
Jangan pening2 sangat buat assignment okay? :)

fiezah91 said...

hahaha..berkali sudah post entri baru..ekeke..

sila buat asgmt tu hbs2.. wink2

apak cikidong said...

tolong apak buat esemen jugakkk

Fariq said...

ceit.. tu je update.. serupa je update kat fb.. kahkahkah

rossoneri said...

hahaha dah dah gi wat assg tu haaa

d_tieah said...

Wah, tu je potongan ayat utk aku hari ini???????

Entry Terbaru: Encik Facebook Saya Banyak Skandal

JIJI YU said...

aku akan rindu ko echah..eheh

EIPUL said...

aku pun tensen ni asignment belambak tapi tak buat2, malas giler weh

adan said...

semoga berjaya kelak..

Along Tapa said...

ala echah...ko buat assignment sekali dengan buat entri la..barula nampak terer lagi bergaya....hihi..

Gorengbaek - Sebab kenapa Along tak sesuai jadik cikgu...

Hangit Habis dah - Apa ada hal dengan orang??

Kerat Senget - AKU

Cik TeN10 said...

ganbatte echah! (",)

KUREKURE COMEL said...

ok...ok....mina pham...

study perlu diutamakan ye....
xmau ngelat2...hehehe

syakey said...

slamat beresaimen! ;D

diana said...

selamat berassingmnt ye echah..

d_LA said...

xpe yunk..buat mana yg penting dulu..lps xm gerak gempur blog balek taw..ngeh ngeh..gd luck !