Tuesday, February 22, 2011

ok!ini masalah besarr!!BESARRR NI(sambil depa-depa tangan)

assalamualaikum.
maaf.hari ni busy sesangat.busy dengan tidolah,mengumpatlah.assignment lah.cari artikel lah.mengundi PRU lah.tengok video soley-soley ucop ngan abi lah.weh!serius ah video soleyyy soleyyy ucop ngan abi boleh buat aku geli hati dan jiwa...keh.keh.keh,pastuh budak-budak nih pulak duk tanya benda mesti cakap macam nih."sapa nak makan nasi,sila ikut tangan macam saya"*sambil-sambil tangan buat gaya ucop.pastuh aku pun terus angkat tangan buat gaya ucop mak limah balik rumah tuh.HAHA.sengal punya soley-soley-_-

merujuk pada entri lepas.sebenarnya rase sedih jugak.kadang-kadang.sebenarnya dah sampai sekarang aku punya dashboard tak boleh bukak jugak.still tak boleh.aku rasa ada problem.hari tu jadik jugak kan.cuma kita jadik tak follow orang.yang nih terus tak boleh bukak dashboard.jadik aku punya mood nak blogging pun surut.aku kalau tak dapat g jaga tepi kain orang memang rasa tak besr.T___T.jadik aku rasa nak letak semua link dalam bloglist tapi yang masalahnya aku bukan ingat link korang.erm.camne ya.sapa boleh tolong aku?

kadang-kadang aku takut korang cakap aku nih korang kena masuk dulu blog aku baru aku gi blog korang.kalau bolehload dashboard takdelah aku tak mengedik kat blog mana-mana.sori ek.janganlah terasa ngan aku..ade sorang dua blogger tegur aku jarang masuk blog dia.sebenarnya aku nakkk masuk.lagipun sekarang tengah waktu-waktu assignment menimbun.


pehh..sedih tak!HEHE.korang.kalau kita letak bloglst banyak-banyakk.adekah blog kita akan jadik berat?kalau komen jap lagi aku akan masukkan dalam bloglist.sebab aku tak tau nak gagau kat mana link.T__T.

*aku rasa macam nak ajak shizuka jadik admin blog nih.agak-agak sesuai tak shizuka jadi geng ambo gini jah.kekkee.

*aku rasa tulisan aku berserabut.sebab aku duk buat asemen neh.fokus cahhh fokuss-_-

26 comments :

rossoneri said...

hoho sempat lagi heh..
entah lah,ada org kata 'lambat', mungkin sbb dia guna berukband

aLya said...

ayok..ciannye..x setel agie ea sal dashboard ari 2..sabar2 ea..
tape2..k.alya akan slalu datang laway echah..hehe

nur aisya humaira said...

sme laa chah..germa betul laa,time nk bukak dashboard kosg je....huhu
nk ltk bloglist byk2 berat laa...huhu

ghost writer said...

takper echah..take ur time ok.

Cik Jari said...

fokus cah..fokus..hehe

echah,entry kat belong sis tuh,tak de pape pon..sis g tempek link2 yg sis nak guna unt siapkan asggment org...hehe



all the best

alexa yussida said...

aloh cian nyee echah..sabar ney...doa2 moga cpt okey la:)

Si gadis bunga said...

dear, tak genuine punye busy,siap boleh tgk video lagik~
hehehe
;)

semoga dashboard anda cepat sembuh.
;)

JIJI YU said...

tok lesa lagi deh pasal dshboard..tuka dsh board baghu la gitu gak..ehehe

DuniakuAbstrak said...

ajak shizuka je? ajak la sinyu, nobita, doraemon dengan giant sekali...

lea said...

dah2 fokus kat esemen tu :P

M a W a D D a H said...

echah...dah2..jangan sedih..gi buat esemen sampai siap...

fokus okeh..esemen lagi penting tau...

kenapa perlukan sizuka bukan doraemon?? hehehe

Zara Hannan said...

ce citer ce citer..
meh kito bakor ja dashboard uh. (gaya ucop mak limah) haha.. :D jgn tensyen sgt. smile yer. hik3.. :)

bunga said...

tapi kena tengok pe yang bunga update selalu yek..hahaha..

- GC - said...

sapa sedih macam echah, angkt tgn macam sayeeeee...

AngahSayang2314 said...

tak terdaya nak terjah semua kalau ada 1000 list perhhhh macam mana tue.... tak pe angah pahammm

fiezah91 said...

jgn sedih2..hbskan asgmnt tu dlu..nnt br pk pasal dashboard tu.. :)

Anati Soki said...

dashboard anat pun jadik cmtuh jgk.. and yg paling tak best.. entry anat updte tak dpt detect.. dem dem dem.. jadik apa mcm ni

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

chevrolet

Fariq said...

@Anati Soki

mungkin masalah feed kot.. cube check feed anda kat feedburner,,

Fariq said...

berat gak nanti kalo link terlampau byk.. lagi 1 bahaya kalo masuk link byk2 dalam bloglist.. kot2 salah 1 link tu nanti terkena malware. parah jadinya..

KUREKURE COMEL said...

alololo....ciannye...try la antor email kat blogspot...


blajor molekk molek2 echah...

bunga said...

anda telah di tag

Amirrah Zawani said...

dashboard taleh buka eyh.. i pun tatau napa.. pasal bloglist tu pun i tatau juga.. i tau makan je.. hehe :)

Wan Hafisah Collection's said...

sakit jiwa kot blog ko cah. sama mcm ko. hahaha


http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/2011/02/jacquard-silk-men-shirt-on-sale.html

Heidi Shafiq said...

jgn tension2.. nt aku tlg klik iklan ko ye.. dah2 xmo sedih.. :P

khairul hisyam said...

dashboard lagi baik sebenarnya. tapi kalo nak baca boleh pakai googler reader.

http://www.google.com/reader/view/?utm_campaign=en&utm_source=en-ha-ww-ww-sk&utm_medium=ha&utm_term=blog+reader#overview-page

macam email bentuknya. hehe