Tuesday, February 15, 2011

salam maulidur rasul dan hari ni cuti:D

assalamualaikum.

12 Rabiul Awal tarikh indah..kelahiran Baginda Junjungan Besar Muhammad SAW…

Pemimpin Agung di dunia ini….penghulu segala nabi-nabi.

SALAM MAULIDUR RASUL 1432H~


__________________________

hari nih ingat petang-petang sikit nak lepak pantai ke nak gi mandi lata ke.sebab cuti kan hari nih.hehehe.korang tau ta kenapa kiteorang suka pegi pantai?mesti korang cakap.ah.boring.cuti je pantai.cuti je pantai.tak best ah.pegi la shopping mall ke.karaoke ke.pegi tempah chalet ke ape ke.mesti lagi best gila kan.


gambar yang ramai kawan-kawan aku tak bagi letak dalam blog.cehhh.aku nak letak gak!aku kan keras kepala.:D

aku pun tak faham wehh.kenapalah asyik gi pantai.dan yang pasti malam ni update aku mesti letak gambar gi jalan kat pantai.HEHE.sebenarnya.sebagai student yang pinjam duit kerajaan nih.kiteorang sedar diri lah.tak kan nak g shopping ke apa kann.sebab jenis tak de duit.tapi gedikkk nak berjalan jugak.biaselah budak rajin melepak dari rajin buat assingment yang menimbun tuh.

kalau gi pantai kan,tak payah ah kita fikir-fikir pasal duit.bukan banyak pun guna.setakat buh minyak kete.jimat tak jimat tak.heee

lepas tuh bleh g feeling-feeling aman .bleh mandi berbikini ke hapeee.;p.serius la seronok.boleh gak kite g picnic tepi pantai.lagipun boleh melegakan sterss wehh..walaupun bukan stress sangat punnnn~~~

so.marilah kite berjimat tapi still boleh menyeronokkan diri menikmati keindahan ciptaan ILAHI.

sekian.nak bersiap gi pantai..ho yeahhhhh!!!

25 comments :

soffea said...

salam maulidur rasul echah :)


eh.. boleh la join korang ni.. suke g pantaii gakkk.. family pon suke p pantai. best :) hehe.

tomato said...

nak ikut ecah ! nak ikut ! :D

Solihin Zubir said...

amboih! bercanda ria ditepian pantai la plak..
ni yg jeles ni.. heheh..
salam maulidur rasul echah.. =)

d_LA said...

ajaklah akak skali echah oiii..suke rrr tgk pic kwn2 echah tu..sume nmpk giler2..hehe..

SALAM MAULIDUR RASUL ^__^

JIJI YU said...

aloh ko pata nah dio

Cik SHiNJU said...

Salam Maulidur Rasul ecah..

Amira Naddia said...

g pantai??!!

jelesnye!!

diana said...

akak dulu tak suka pantai..
sebab panas dan air dia masin..
kena mata pedih!!
tapi maisara ni sejak dah besar ni,
asik nak kepantai je..
jadi tak boleh nak ngelak la..
kena pi jugak..
lagipu dia cuma suka bejalan kat pantai dan shopping mall je..
tempat lain tak mau.!!hhhe

Ain Zulaikha said...

salam maulidur Rasul :)

Amirrah Zawani said...

salam maulidur rasul..
i pun suka gak pg pantai.. :)

The Crow Empire said...

Di tepi pantai yang indah~ Ku duduk seorang diri~ suasana se.. eh? wah2.. ade Ecah la! keh3..

Salam Maulidur Rasul Ecah Fansuri!

(^____^)

Abang Jonni said...

huhu... bestnya mandi laut...

echah mashuri said...

@soffea
hehe.tula akak.ecah pun suka gak pantai.duit pun xbnyk habis:D.

echah mashuri said...

@tomato
HAHA.jum2..tapi kena dok dalam bonet;p

echah mashuri said...

@Solihin Zubir
AHHA.jangan jeles2..sebab tadi laut ombak besar.xmandi gak punT__T

slam maulud nabi gak solihin:)

echah mashuri said...

@d_LA
HAHA..tak muat r akak cyg;p
mmg diaorg cmtuh.ecah je baguih dan sopannn;p

echah mashuri said...

@JIJI YU
hola.maila nok gi gak ji

echah mashuri said...

@Cik SHiNJU
salam maulud nabi gak cik shinju:)

echah mashuri said...

@Amira Naddia
huahuaaaa.bubbyeee dear!;P

echah mashuri said...

@diana
alaaa akak nihh..nasib baik maisara suka pantai.boleh geng dengan dia.ekekek

echah mashuri said...

@Ain Zulaikha
salam maulud nabi gak :_)

echah mashuri said...

@Amirrah Zawani:)

pntai sgt tnang.

echah mashuri said...

@The Crow Empire
erkkk....nsib baik xujan dia nyanyi :P

salam maulud nabi gak crow :)

echah mashuri said...

@Abang Jonni
cum abg jonni:)

d_tieah said...

Aku suka ayat ko sbgai pljr yg pinjam duit kerajaan tu..
Hahahaha..
So, nanti jgn plak tak bayar balik hutang tahu!
Hahahaha..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda