Monday, February 14, 2011

review novel cucur bawang dan kopi O

assalamualaikum.
semalam aku ade bacalah satu novel qylla beli nih.tajuk dia cucur2 bawang aku rasa.best gila kot..cehh.aku baca dua bab pun dah rasa.yanggg ampunn bestnyaaaaa.tapi+kenapa+tebal+sangat.=_=.tapi takpe!demi novel yang best.aku terus baca sehinggalah aku punn tertidur.aku tak faham sekarang napa dah tak berapa minat nak baca novel.padahal dulu kemain wehh.sehari boleh baca habis dua novel.kira sangat gigih laaa.

cerita nih pasal tomboi-tomboilah.dia jadik pengasuh pada anak bakal pakwe diatuh.hurmn.camtulah aku rasa.tapi bagi aku kalau beli tetap rugi.kalau pinjam tak rugi.keh.keh.kedekut tak aku?;p.

ha nilah!ngan kawan aku tuh banyak gilanovel dia.suka main kumpul-kumpul novel.sampai nak runtuh satu almari buku.kalau campur jumlah semua buku,beribu habisss wehhh..tapi takpe ah.minat masing-masing.aku pun boleh tumpang baca.heeee.

taphiii..walau segigih mana aku habiskan novel nih segigih itulah aku baru habiskan dua chapter.dahla hari nih ade test PC maintance malam nih.dah tak boleh aku blogging or baca novel.kena godek buku berilmiah jap lagi.hoyeahhhh!!-_-

sekian sahaja review novel oleh cik aishah yang baru gigih segigih-gigihya dan sepenat-penatnya baca sebanyak dua chapter.sekian.wabillah hi tafik.walhidayah.assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh:)


20 comments :

Sr. adda said...

beb!adda akn crik buku neh... yess! ade novel baru... ;)

lea said...

comel je tajuk novel..
pas echah bace,,pas kat lea plak ye..ngeh3

saya_arief said...

mase sekola ni mesti penah menang anugerah nilam ni
;p

miaa spungen said...

miaa pon minat gler novel huhuhu

YanaMIB said...

sama la..dlu je minat bc novel..skrg minat bc blog je..kehkehkeh =P

gud luck jwb exam ye ^_^

mR.sYaH said...

aku pun lama dah tak membaca.. hehe..

The Crow Empire said...

Em? Btol jgk. Pinjam sememang nye tak rugi. heheh..

Ecah, lepas ni turn kite pulak ek. keh3..

d_LA said...

echah, akak rs dh jth tangga tgk tajuk novel tu..rs cam nk gi ponteng opis jap gi cari..haha..bape ribu ketebalan novel tu echah?

d_tieah said...

Giler, novel ade 4 aku perlu baca wei..
Tak terbaca2 lagi..
Nanti dah dkt2 exam baru lah aku kepoh nak abiskan..
Memang dasar pemalas kan?
Hahaha..
Camne lah nak maju ni?
Wei, asal nama novel tu cam nama novel kanak2????????????

Latest entry : Adriana Syifaa' Dalam Kenangan

echah mashuri said...

@Sr. adda
amboi..minat sgt.ehhe.tp serius best

echah mashuri said...

@lea
hahaha...kite men pinjam2 je ek;p

echah mashuri said...

@saya_arief

hahaha...xajim mne arif

echah mashuri said...

@miaa spungen
hahah..yeke.ecah minat gak sikit2

echah mashuri said...

@YanaMIB
heee..tula.kenapa lahh jadik pemalascmni.

echah mashuri said...

@mR.sYaH
eh.bukan ke ko peminat novel ke syah

echah mashuri said...

@The Crow Empire
hehehe..tulaaa..ecah suka pinjam2..ok2..nnti bagi.:p

echah mashuri said...

@d_LA
teball gak akakkk.harga pun 25 hingget.tu yg tebal tuh.ehehe

echah mashuri said...

@d_tieah
hahha..samelah aku.saje xnakbc buku ilmiah.;p.ko sukagak ek bc novel

ahsfantasy24 said...

best ea? wahh ley beli nei..
tp kte nei mlas ngat nk bce buku..
adeyh~


Terbaru:
Pengalaman saya hampir lemas di perkampungan Orang Asli
Kalau Kamu Bercinta, Harap Kamu Jadi Macam Dia!
Kalau Dia Asyik Ulang kesalahan Sama, Kamu Geram Tak?

echah mashuri said...

ahs..huhuhu..best gak:)