Monday, February 21, 2011

mood kelaut tiada kedarat.

assalamualaikum.
semalam aku bukan main gelabah merak*ceh perlu ke gelabah burung merak?sebab dia cantik walaupun gelabah!panggg!HEHE.ehh.betul la aku gelabah gila.tibo-tibo blog aku hilang,have been removed.aku macam terpikir sapelah hack blog aku.cehh.terus pikir negatif kan.tak baik ah.nasib baik ade qylla yang tolong buatkan,cuak gak aku dia suruh bagi no fon segala.google nih kemain gak kan.suruh guna no fon n o fon haihhh...


tapi lepas aku dah boleh masuk blog.dia dah jadik macam neh.jadik macam tak ade satu pun blog yang aku pollow.memang berendam air mata ah.aku try follow balik pun tetap tak jadik,ingatkan kejap je jadi camnih.tapi sampai sekarang jadi giniiii.T______T.memang sekarang aku duk main kat bloglist,pastuh bila aku komen orang ,aku tengok kat kotak komen tuh ada blogger-blogger yang aku sayang neh ada aku terus kliklah.sekarang dah tak tau korang update ke tak.haishhhhh...sedihhnyaaaaa...mood dah tak de dah.dari semalam lagi wat hal!grrrrr.


*gud luck utk my bff yang ambek stpm ai neh.tak sabar aku nak tau.walaupun aku tengah sedih T____T.

31 comments :

Fariq said...

cube clear kan cache kat option browser tu.. pastu refresh page balik.. kawan pon kdg2 kena camtu.. tapi takde mslh pon sebenarnye..

MAPPIAU said...

ayoyoyoyo macam mane leh jadi macam tuh, takutnyer kan ishhhh

nur aisya humaira said...

Aah,same laa chah...skang pn tk thu org update entry..just tgk kt bloglist je...huhu

lea said...

masukkan balik sy dalam bloglist anda..hehe

d_LA said...

blog dla salu gak jd camtu..nape dla wat bodoh jer ni..oke ke x ekceli??hehe..tp kdg2 kalo kite refresh blk dia oke blk..

fiezah91 said...

perkara biasa je tu sbb slalu terjadi.. lps tu ok dah..x lama pun jadi gitu.. weee~ xyah risau ah.hehe

diana said...

jarang dah jenguk kat dashboard sekarang ni..
akak pun selalu je jadi gitu..

JIJI YU said...

wohoho...memea..beraer buter mato la jadi gini gak..

YanaMIB said...

kdg² blogspot mmg suka men hantu mcm ni..ai pn slalu gak kena..tp x lama jd cemni..sok oke la tu =)

Ieda Al-Habsyi said...

aku minggu lepas jd cenggini, mencik tau kan :)
PING ENTRI DI FACEBOOK - SENARAI PAGE DAN GROUP

aLya said...

ishh..tibe2 cuak lak bile dengar echah cakap cmtu..huhu
tape2.sabar ea dear..apelah blogspon neh.. :)

princess laila said...

eh. laila pon penah jdi gitu lah echah! tp laila da ta engat tekan ape tah. pastu ok balik..huhu~

jgn la sdey2...t msti kawan2 lain ad dtg sini... k ^_^

mR.sYaH said...

blogspot mmg kdg2 mcm tu.. sehari dua lg eloklh.. jgn sedih2 echah.. janji aku tahu kau update.. heheh..

soffea said...

ala echah.. siannye.. takut gak kalo tibe2 jadi cmtu. huhuhuuu..

takpe. takpe. akan salu lawat sini yer~

zati embong said...

huhu..sabar ye.cane leh jd cmtuh eh?jgn putus semangat tau!

KUREKURE COMEL said...

alolo.....sbau ye echah....


jap lg mesti okeiii...refresh byk kali....xpun jampi serapah ckit..


fuuuhhh...praannggg....ok..try semula...hehehehe

echah mashuri said...

@Fariq
dah cuba semua T___T

echah mashuri said...

@MAPPIAU
tulaa akak!geram ase.haishh...xpen2h lama camni

echah mashuri said...

@nur aisya humaira
ermmm sedihhh akakT_T

echah mashuri said...

@lea
ecah dah masukkan syg :)

echah mashuri said...

@d_LA
berulang kali cuba untk mengrefreshkan akak.smapai skrg tak jadi.wwuwuwuwu

echah mashuri said...

@fiezah91
selalu kalau jadi xsmapai sehari.nih dah 2hari dear.

echah mashuri said...

@diana
heee..akak xmenyempat kan

echah mashuri said...

@JIJI YU
tula.sedih dok oh doh

echah mashuri said...

@YanaMIB
selaludia main2 kejap je.ni lameT__T

echah mashuri said...

@Ieda Al-Habsyi
dah ok ke sis?

echah mashuri said...

@princess laila
xbest la kalau xdpt tgk dashboard.heee

echah mashuri said...

@aLya
ermmmm.tulaaa.geramm

echah mashuri said...

@soffea
heee...akak ecah akan sllu je jalan2 blog akak.hehe

echah mashuri said...

@zati embong
heee..insyaALLAH.)

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
heee....salah jampi la yunk.tak mnjadi gak.ehheh