Monday, February 21, 2011

kau bunuh lagi!

assalamualaikum.
hari ini entri emosi ! emosi.kau bunuh diaaa!kau bunuh si comel itu.tapi kau kata tidak sengaja.senang!kenapa kau lenyek diaaaa?
cehhh...sedih gila aku.pembunuh tu ngelat salahkan anak kucing.padahal dia yang lenyek.grrr


hah!nilah pembunuh tuh.sian tau anak kucing punyalah comel.mati di tangan beliau.nasib baik aku tak lapor polis diatas kesalahan beliau.tu pun selepas dia janji nak bertanggungjawab.

saat si penggali kubur menggali nak letak muloh(bangkai)anak kucing tuh.haih.padan muka si penggali kubur itu.duhai anak kucing.bersemadilah dikau dengan aman damai dan tenteram.

klepeh.klepeh.klepeh.mak limah cangkul tanah.macam tak makan sepuluh tahun.ok.sambung cangkul balik.klepeh.klepeh.klepeh.

ni la anak tucim omey yang dah selamat mati.ade adik dia dan mak dia mase tempat kejadian tuh.dia tengok je kak long dia kena bunuh ngan kawan aku.mesti dia cakap"mak.kak long dah tinggalkan kita makk.'T__T.

dah siap dikambus si kucim omey.masa nih semua bercucuran air mata.heeeee.

air mawar bersama bunga-bunga seri pagi dan bunga keladi bunting disiram.tanda pemergian si comel dihormati.

akhirnyaa..si comel dah pun bersemadi dengan batu nisan siap pakej bunga.habis bunga tuan umah kiteorang kutip kann.HEHHE.sebenarnya pelik sangat.dari mana datang kucing nih.selalunya umah sewa nih takde kucing.entah sapelah buang dia takpun dia lari umah.tapi tulah dah ajal.tak siapa yang tahu~~~~

48 comments :

Fariq said...

sape pembunuh tu?? meh nak kenal skit.. kehkeh

latest -
-cara menangani isteri yang garang

KUREKURE COMEL said...

perhhh...yg tutup muke tu yg bunuh ye....xmau ngaku ek...hehehe...


cian anak kucing tu...abis la korang.
nnti mlm2 cari korang...ayyoookkk...

JIJI YU said...

AYunye KOT PEMBUNUH TU..HAHA

Cik TeN10 said...

malam ni dgr lah suara kucing menangis.. haha

tringat kt kucing aku yg mati dlu..sedih woo..smpai skrg aku blom dpt pengganti tomey aku..huhu

Miss Yaty said...

sedihnya....kecian kucing omey tu...

skandaLdariLangit said...

agak scary kelihatan dgn cangkul tu. haha ;D

nur aisya humaira said...

aihh,tanam sendiri...
Klu akak da geli gelemang daa tu...huhu

echah mashuri said...

@Fariq
pembunuh tuh yang mengcangkul tulah.nasib baik bertangungjwb.keh.keh

miaa spungen said...

wahh serial killer nie!huhuhu

echah mashuri said...

@KUREKURE COMEL
eh.tu ecah.yg duk cangkul2 tuh.ehhehe..dia jadik hantu ek?heheh..tkutttt;p

echah mashuri said...

@JIJI YU
heheh..keayuan tuh peting;p

echah mashuri said...

@Cik TeN10
HAHA.xkanla gitu wehhh.jgnla..seriau;p
eh carila pgnti.

echah mashuri said...

@Miss Yaty
heee..tuulaaa.ajal dia.

echah mashuri said...

@skandaLdariLangit
heee...dahtu nk wt cmne trpaksa;p

Miss Yaty said...

echah, yaty tag echah join contst..kalau ada masa joinlah...

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/02/contest-ada-apa-pada-nama.html

:)

rossoneri said...

adakah pembunuh itu kamu??..haish kita paling sensitif bab2 langgar kucing nih...tapi nasib baik pembunuh ni tanamkan..biasanya langgar lari je...geram geram.. sebab semua kucing kita mati pasal kena langgar dengan motor..motor okey,bukan kereta..kereta pun hati2 bila lalu kawasan rumah nih...sbb yg bawak motor semuanya budak2 xsedar diri...grrrrrrrr

princess laila said...

innalillah..sob.sob~

huhu! haaa! baek ckp! sape y bunuh ha?! heh2~

Liquid said...

cun jek penggali kubur tuh ehehehe

echah mashuri said...

@Miss Yaty
ok2.nanti insyaALLAH dear;)

echah mashuri said...

@rossoneri
eh.xla rina.kite xbuat.kwn neh yg lenyek.ehehe..tp xpe.dah disemadi dengan aman:)

echah mashuri said...

@Liquid
mmg cun pun.:)

echah mashuri said...

@princess laila
terrrrrr bunuh je laila.heee

M a W a D D a H said...

siap la malam ni...hantu kucing dtg kacau...hahaha...

p/s: da bls komen echah...

FariehanIbrahim [LBC] said...

TERbunuh tuuu, huuhu
wahhh! yg pntg kubur dia tu yg cunn abes.
xwat 40hari ke?? ;pp

iqbalsyarie said...

fuhh... terkejut. tersentak. dan paling menarik ialah si penggali kubur tu! haha. boleh buat part-time?

NARDtheNERD said...

kesian baby kucin tuuu.
:(

Along Tapa said...

AAAAAaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!pembunuhhhh!!!!!!!!!!pembunuhhhh!!!!!!!!

mintak nombol talipon boleh?hehehe


Gorengbaek - Persoalan yang aku takde jawapan sampai skang..

Hangit Habis dah - Kenapa ek...pasal masjid...mehla sound aku...

Kerat Senget - .:luah kat sini sudeh:.

zuhanismohamed said...

AYOTT..nanti kucing tu jadik hantu dia kacau echah tak tahu ! he he

Midy loves Ydim said...

hhahaha..
sebak plop raso..
bpo ank kucim dh pmbunuh bunuh??
hak3

MAPPIAU said...

pembunuh!! pembunuh! pembunuh!! mencik mencik mencik (eh apesal akak pulak terhover acting nih wakakaka :P)

apik pehe said...

isk3...cian kt dia...tp mmg akn camtu..stiap rumah akn ader mkhluk penjaga yg DIA hantar untuk jaga kita..

d_tieah said...

Ko suka kan amik video segala..
Hahahaha..
Untuk bahan bukti ke echah?????????


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

Ogy said...

alahaiii syiannyaaaa...dh lama x bela meaww tp tetap sedih kalo nampak kuceng yg mati...

zati embong said...

huhu echah.kesiannya.

jat selalu angan2,kalau kaya raya,jat nk bukak tmpat jaga kucing2 terbiar.huhu.

diana said...

bangun pagi tengok2 tumbuh buaian besor..
dengan pokok yang rendang..

eh!!lawa batu nisan...
tempah kat mana?

echah mashuri said...

@M a W a D D a H
smlm rase takut nak tido sis.hehehe.nasib baik xde ape2.

echah mashuri said...

@FariehanIbrahim [LBC]
heeeee,ajal dia smpai situ;p

echah mashuri said...

@iqbalsyarie
kehkeh.dia dah resign dah gali2 kubur bro.dia cakap penat.;p

echah mashuri said...

@NARDtheNERD
tulaaaaaa;(

echah mashuri said...

@Along Tapa
cehhhh..tak boleh.pengali tuh dah ade skandal.keh2

echah mashuri said...

@zuhanismohamed
keh2.xmolaaa...T__T

echah mashuri said...

@Midy loves Ydim
tulaa.pembunuh tuh telah berbuat begitu.kesian..kesiann..kesiann.

echah mashuri said...

@MAPPIAU
HAHAH.akak memangggg.....;ppp

echah mashuri said...

@apik pehe
gitu ke apik?xtau pulak.eheee

echah mashuri said...

@d_tieah
xla wehh.wt kenangan.kdg2 kalau tgk balik boleh gelak.heheheeh

echah mashuri said...

@Ogy
erm.tula.ajal dia smpai situ sis

echah mashuri said...

@zati embong
ecah sebenarnya tak boleh main kucing.takut.hehehee

echah mashuri said...

@diana
HAHa.mana ade naik pokok.akak nih.kaki tgk dvd ek;p

limited edition punyaaa ~~~;p