Thursday, February 10, 2011

memang nak kena pang nih=_=

masa hari raya cina haritu.abang ngah aku balik.hidup lebih meriah cehh..meriah ke jadik rumah macam tongkang pecahMERIAHHHH!sangat meriah..tak la aku duk sorang umah.kalau adik ika g kelas.ade jugak abang aku ngan akak ipar aku.boleh kita menjalinkan hubungan lebih akrabb.nak-nak pulak budak rayyan buntut nih balik.rindu gile kottt.rase nak gigigit-gigigit jeeee.
haaa!nilah budak yang bakal buat hidup aku meriah!bercahayaaaa hidup aku bila hari-hari duk boring takde buat ape.aku dengan rasa bersifat keibuan rase hepi ah kann...


tapppiiiiiiiiiiiiiii....


tak boleh dekat sikittt haaa!terus loading nak nagis.eh budak nih.pangg kang!

memang burok benor menangis.rase nak kepal-kepal je pipi dia.pastuh gomol.hheehe..tapi tak boleh nak sentuh pun.kalau tak rumah ni MERIAHH dengan tangis manja.HAHA.ape!ganas sangat ke layanan aku terhadap aku duhai rayyan?

memikirkan.....

21 comments :

nur aisya humaira said...

ehh,nme Rayyan jugak...keke
uish2,makcik ni buat ape ye kat rayyan??babat karang..nak??hak2

lea said...

budak2 memang kuat menanges!
sabar la ye echah!

Wan Hafisah Collection's said...

ko kejam sbnnrnya chah.. akak tahu, tgk ko pun akak tau ko pembuli chah!

echah mashuri said...

@akk ecah.huhuh.xbabat punn.dia tuh manja.ehhee

@iea.heee..tula..rse nak pang tp sayang.heehh

@kak wan.ahhaha...sy tidak sekejam akk bygkannn..wuuwuw;p

Cik SHiNJU said...

Dia ikut pangai makcik dia mase kecik2 dulu kot..lalala :S

echah mashuri said...

@cik shinju.erkkk.;p

d_tieah said...

Rela aku dengar budak tu nagis kot dari aku dengar bunyi dentuman/paluan tarian singa kat area ofis aku ni..
Giler tension aku derr..
Ko bayangkan dari pukul 10 pagi tadi sampai la ni baru dorang berhenti..
Giler lah..
Bising yang amat!
Nasib tak pecah gegendang telinga aku..

Latest entry : 6 Masalah Cinta Terhangat

YanaMIB said...

tu cara dia ice breaking kut..hihi..kdg² budak ni kalo jarang jmpe dorg lmbt nk beramas mesra..hehe..geram kn tgk baby nangis..rs nk geget² je kn..ngee~ =P

Yann Mazian said...

haha. ni mesti rayyan tu takut kat ecah. hihi.
rayyan tu jarang nengok ecah tu. sebab tu susah nak didekati. budak2 mmg gitu. ada yg jenis mudah mesra. ada gak yang memilih org mana yang diorang nak dekat. hehe.

soffea said...

hahaha.. sis pon geram giler kot kalo budak nangis ni.. kalo anak murid nangis, lagi lahhh.. salu wat bodo je. takpon nti sis ckp, ha, nangis kuat2 lagi. lagi. lagi. haha. kejam sungguh.

sifat keibuan tak smpai2 lagi nie echah. hehe.

echah mashuri said...

@tieah.ala biarlah diaorang nak hepi.eheheh...tp kalau ak pun rela dgr bby nangs.tapi kdg2 je rela.banyak yg xrela;p

@yana.hahaha...mmg geramnn...nnti adelah tuu;p

@yann.tula kot.tp dah ok ckit skrg..2 pn sbb kena pang;p

@sis soffea.sis!kejap ade kjp xde cm chipsmore.ehheheh

Fathiah Hamim said...

hakhak. muka garang kottt ;)

Ellen said...

wah...adik ecah jahat..hahhaa..tu budak nangis...hehee

YOUsoF said...

Adakah kerana muka makciknye agak bengis? ;D

nub said...

tu diaa teriak sepanuh hati.. haha

aLya said...

echah slalu cubit die ke? cam takot kat echah je..hahaha

*luv Syahnia* said...

takot kot ngan mkcik
dia dok suka kaco2
si rayyn nak kbebasan
kehkeh

M a W a D D a H said...

echah...ko cubit la tu...

DuniakuAbstrak said...

dia nampak seoLah-oLah gigi kau tajam bertaring dan seperti mahu menerkam dia dengan rakus , dia ketakutan LaLu menangis tersedu-sedu..

aku rasa La

echah mashuri said...

@fathiah.hehe..tak garang pomm;p

@sis ellen.heee.nth nape dia nangis

@yousof.kah2.errr....

@nub.hahah..tulaaaa....ak tak wat pa punn.;p

@alya.ahhah..tak la.org baik!;p

@syahnia.heee.err.err..makcik jahat?

@adah.heee.takkkk!

@ayul.grrrr...mgkin dia tkut bila dia syg ak.ak tingglkan dia.sbb tuh dia tk nak baik gn ak.keh2

diana said...

nama dia rayyan??
bf lama akak dulu pun nama ray jugak..
ceh!!akak tinggal di sebab kaki dia busuk..eh!!entry ni pasal apa ye?/
heheh