Thursday, February 10, 2011

laptop buat hal!grrrr

assalamualaikum..
dua hari lepas aku perasan laptop aku nih keluar bunyi macam ni.TUPP.TUPP.TUPP.kejap-kejap bunyi.mula-mula aku ingat kan bunyi hapeelahhh..ingat bunyi lagu yang aku tengah pasang ke.sound tak elok ke.ade kadang-kadang bunyi TUPTUPTUTPTUPTUPTUP..bunyi cepatt sangat.aku dah cuak dah.kenapa pulak bini aku nih nak buat perangai time orang tengah sengkek.aku kalau nak mintak kat mak aku ke aku segann..pastuh kesian pulak.tapi kalau takde sen betul-betul rembatt jeee..sebagai rejeki.

pastuh aku agak mungkin time dia panas baru dia berbunyi kott..kawan aku pun cakap.ehhh.bunyi ape nih?cam bunyi chatting.tup.tup.tup bunyinya.tak hengatt betul si laptop nih.nak rosak punn sempat nak menyindir aku.aku taulahhh aku suka chattt!!!grrr.

aku tau itu bunyi apa.ITU MAKNANYA DIA NAK DUITTTT...ok.sabar.kite sejukkan dulu.kot-kot tak berbunyi.baiklah.lupakan masalah berkaitan duit ini.kalau dia nak berbunyi.lantak pi lahh.

setelah kelas yang maha pack dan habis hari nih.aku pun baru rase nak melayan chatting blogger nih:)

seronok kan blogger chat.boleh beramas mesra.tapi ramai sampai takleh tangkap ape yang ditulis.lepas aku try chat nih baru aku perasann yanggg,..



TUP2 tuh datang dari blogger chatt nihh...patottlahhh...aku rase dah lama letak.tapi tak perasan pulak bunyinya.sebab selalu mute.aku kalau dengar lagu rase serabut.heee.

nasib baik.kalau tidakkk...ke kliniklahh bini aku esok.

12 comments :

rossoneri said...

hahahaha tu lah..bila kita bukak ada satu blog nih,letak BCR nih,masa tu kita xletak lagi..kita pelik,uit mana datang pulak bunyi tup tup, fb xbukak,ym pun xbukak..sekali tgk blog yg satu tuh..ohhhhhh,benda ni ke..sekali tgk boleh tutup sound,bagus...hilang tup tup

nur aisya humaira said...

awat chah??hehe...akak pn bru gak perasan bunyi mende alah ni...:)

nub said...

hahaha.adeh apa dia tuh.. ceit aku xtaw.

haha

Fariq said...

hahaha,, ecah,,, tu yg pelik tu,, tetibe plak bley tak prasan tu bunyi dari BCR tu.. eh kalo nak senang chat gi je blog BCR.. beso sikit ruang chat..

Aku Dan Bolasepak..

S..U..D..@..I..S said...

senang aja dia suruh TUTUP tu ecah..
jgn on9 lama2...hehe..jom kita tuptup..

d_LA said...

kenape x bunyi pun ni..sound rosak ke??hehe

soffea said...

hahahaa.. ape daa echah. hehe.

eh, mcm best la blogger chat tu.. nak join gakk echah~

echah mashuri said...

@ross..ahhaha..tulaaa..org ingt apeelahhhhh....

@akak ecah.heheh..tulaaa.org baru pasan

@nub!ni blogger chat laaa..await hang tak tauu?

@fariq.kdg2 ak layan situlahh

@sudais.hee...jrg je online;p

@d_la.hehe.tu dah mute dah

@akak soofea.hhaaaaa..jummmmm2.besttt!!

d_tieah said...

Sengalllllllllllllllll
Hahaha..
Laptop aku plak makin lembap derr..
Serius, lambat betul nak loading..
Dulu boleh je bukak sampai 5,6,7 blog sekali..
Sekarang lmbt giler.. *jemmmmmmm
Sbb tu jarang aku bw bile kat ofis ni..
Sebab line ofis ni pun bengong jugak..

Latest entry : Lagi Sambungan 5 Masalah Cinta Terhangat

diana said...

oo..
ada bunyi ye??
akak pun tak perasan..
nasib baik tak perasan..
kalau tak akak pun dok kata laptop akak rosak jugak..
heheh

echah mashuri said...

tieah.ahhahahaa...laaa...ko cepat-cepat g format.dia nak duit gak ah tuh.ehehehhe

@akak.hahah...nasib baik tak smpt anta kedai lagi

echah mashuri said...

tieah.ahhahahaa...laaa...ko cepat-cepat g format.dia nak duit gak ah tuh.ehehehhe

@akak.hahah...nasib baik tak smpt anta kedai lagi