Friday, February 11, 2011

tutorial.kenapa kamu terlalu susah,ya.salahkan tutorial.

yaaa..salahkan tutorial?amboiii..pang!
assalamualaikum.
malam nih kan.tadii la tadi.aku dah berazam nak membuat penambah baikkan blog nih.ceh.ayat.yelah.aku kan pompuan yang penuh dengan sifat agakk jeles tengok blog-blog yang comey lagi ade tmplate sendiri.sape tak nak.tapi sekaliiiii..aku tengok html code tuh.mate aku dah berpinar.rase nak pengsan kat situ jugak.semangat kemain dah tinggi oh.tapi ternyata kemalasan mengodek lagi tinggi.;p

bila aku tengok blog akak-akak,adik-adik pompuan yang lain.kemainn.sorang-sorang cantik tak ingat blog.tiba-tiba aku rasa aku tak cukup perempuan dalam menghias blog.dalam erti kata lain.satu tuto pun susah nak menjadi.asyik preview eror.preview eror.takde kekreatifan.!

kadang-kadang aku nak merasa jugak buat tmplete sendiri ke ape.tapiii...apekannn daya aku.jadi aku rasa nak putus asa untuk hari ni.walau memang aku tau aku akan failed punnn..setakat benda simple-mimple bolehhlaaa..

n tambah pulak kawan-kawan duk kutuk blog aku.ecah.aku tengok blog mu lamo doh.tapi duk gituuu je.takde menarik je.header mu nih hudusla.*walaupun ayat mereka sedikit berlapikkk.tapiiii aku sebagai kawan dah lama kenal mereka memang tau dah ayat makan dalam.ahh.walaupun diaorang baca blog nih.ade aku kisah!sape suruh kutuk aku.kan aku dah ngadu kat blog!kuikui.

dulu aku ade jugak ciktom yang boleh aku tanya-tanya.tapi ciktom punn dah bz sekarang.tak sempat nak layan orang yang banyak cekadak macam aku nih.HEHE.

jadik!aku nak mintak tolong kawan-kawan blog aku nih.boleh tak tolong ajar aku?nanti kite chat k.add aku kat izznuraishah@yahoo.com.kalau tak nak tolong pun nak mengumpat ngan aku ke.jum ah add.boleh?err...tak boleh eh?err..takpelahT___T.

22 comments :

M a W a D D a H said...

echah..blog aku udus gak...bile ntah nak jadi anggun lagi bergaya...hehe

echah mashuri said...

@adah.alaaa.blog sis ok dah!ni blog ecah nihhh..aduiiii

puanbee said...

echah fb buleh dok ? haha kadang2 tk der lappy tapi buleh online fb kat fon tapi kalo email jaaaaaarraaaaang online..

d_LA said...

blog dla pun biase2 je yunk oiiii..latar putih suci..xde widgets canggih..header pom wat sndiri..kalo nak tutorial canggih2 mmg dla fail sbb dla mls nak blaja..haha..ckplah sempoi gitu jer..echah nak ubah ape sbnrnya?

Fariq said...

ala senang je echah nak buat godek2,, yg penting brani main dgn kod.. jgn malas2 sgt..

CUBE TGK BLOG AKU TU,, SEBAB MALAS LA JADI CAMTU.. :MALU

Black_roses92 said...

dun give up! practice makes perfect!
we learn from mistakes that we've done...so, chill la. ;)
everything will be OK!
best of luck ey.. untuk percubaan seterusnye.. ;D

hiro said...

pasni baiki blog gua lak.

ummiarissa said...

echah ..akak add je ye...nanti kalau rasa nak mengumpat baru online...he he he

JIJI YU said...

saem aku pon ado ghoyak gitu jgk..tapi ado aku kesoh..ahah

Lelaki Ini said...

tue lew..
dengki tgk blog yg cnteq!
tapi tak [ndai nak buat...

nelly said...

kalau tahu akan dibantu ..
=)

Jom baca :
BLOGGER BOLEH JADI PENULIS HEBAT"

Cik Jari said...

all the best echah....
CJ masih amatur..tak pandai edit2 sgt...seb bek la ade template design...sng keje..

:)

fadhdeela said...

rileks2..blog kita pun xcun..kita lg la nak tgk coding pun xreti..yg byk bantu kita kawan opis nie..dia yg slalu tunjukk ajar :)

Meh singgah: Keracunan Makanan!!

Lady SharpShouter said...

ok je weh, toksah susah2 ati.kemas je aku tgk blog ko ni

soffea said...

echah.. byk dh improvement blog ni.. makin canggih sis tgk.. blog sis je mcm hampeh.. echah blaja tutorial sungguh2, nti tlg make up blog sis ehhh. hehehe.

nabilah_2908 said...

sekrang ni dah mudah...x pyah pening2 tgk coding..

cuba masuk kt Design then pilih template designer..

tuk bahagian background..kita boleh insert background kita sendiri... ;)

cuba la godek2 kt situ... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

sicomot-comel said...

hahaha..
echah echah..
biar hudus sekarang..
nnt jadi lawa le tuh =D

d_tieah said...

Alolololo..
Kesian budak echah ni..
Jom mlm ni kite ym nak?
Ko add aku dulu lah..
tieahmadian@yahoo.com.my

*Aku punya blog pun burok kan? Ade hati plak aku nak ngajo ko..
Hahaha..

Latest entry : Lagi Sambungan 5 Masalah Cinta Terhangat

diana said...

echah..
kena berani je..
lagi satu,
selagi tak preview jangan sesekali save..
hehehhe

echah mashuri said...

@puan bee.alaaa sisi!ecah xde fb.dah deactive..ehheeh

@d_la.nak ubah semuaaaa sisT__T.alaa...yg sis punya lagi omey.blue gituu..org nak ugak!

@fariq.eh.blog ko ok laaa..nampak maskulin.aku nak jugak jadi cm kornag.wuwuwuw

@black.thnks dear^^

@hiro.malas baso kawe.keh2

echah mashuri said...

ummiarissa.ok2.tp entah nape xleh pulakkk nak bukak ym nihT___T

@ji.hhaha..ak xkisoh sgt tp sero nak jugak;p

@lelaki ini.heee.blog kamu dah ok;)

@nelly.olooo..buat taulah.buat taulah.heee

@CJ.errr..rase boring dh guna tmplete design.heee

@deela.heeee.rilek je nih.kalau rajin mmg dah tak jadik gini blog org;p

echah mashuri said...

lady.hahaha..tolong lahh ak pelizzz;p

@sis soffea.err.ape yg improve pn xtaw;(

@nabilah.kite dh boring pakai tmplete designr.

@SCC,alaa.bilakahhh masa akan tibaaaa

@tieah.yeke!!!betull nih nak tolong ak?hoyeahhhh.tp dr tdik line ak xleh masuk ym.grrrrr

@akak.errr...takut akak.tkut habis pulak benda lain.heheh